Μα δεν ξεκινησα προκατειλλημενος το συγκεκριμενο γιατι πιστευα οτι η Guerilla ειχε εφαρμοσει την τακτικη του ΚΖ2 οταν ειχε δωσει ενα patch που εκανε λιγο πιο αμεσο τον χειρισμο και το input lag. Εκει μου αρεσε δεν ειχα προβλημα, το χρησιμοποιησα μαλιστα. Αλλα παντα ειχες την επιλογη για τον παραδοσιακο χειρισμο.
Οποτε βρεθηκα προ εκπληξεως οταν πηγα να κουνησω τον χαρακτηρα μου και αυτος κουνηθηκε αστραπιαια προς οποιαδηποτε κατευθυνση.
Περιμενω να διαβασω τις ολοκληρωμενες εντυπωσεις σου. Το παιχνιδι οπως και να εχει θα το παιξω, αλλα δεν νομιζω να το αγορασω γιατι ειδα οτι ο χαρακτηρας του -τουλαχιστον στα δικα μου ματια παντα- εχει "διαβρωθει" απο στοιχεια τα οποια δεν μου αρεσουν.
Θυμαστε στο θρεντ του ΚΖ2 ποσο πολυ εκθειαζα την επιλογη της Guerilla για ενα διαφορετικο ειδος χειρισμου, πιο ρεαλιστικο σε σχεση με τα αλλα FPS. Φαινεται απο τα ποστ μου οτι αυτο ηταν που με κερδισε στο ΚΖ2 οχι η τεχνικη του αρτιοτητα. Οποτε οπως και να εχει ειναι λογικο οταν το στοιχειο αυτο εχει αλλαξει τοσο πολυ τωρα να εχω πικρη γευση στο στομα :(