καλά που μας καθησυχάζεις πατέρα γιατί...είχαμε χάσει τον ύπνο μας!!
λοοοολ
πάντως τα χριστούγεννα περιμένω κάτι πολύ καλό για την άμυνα αλλιώς θα αρχίσω να τα παίρνω
Printable View
καλά που μας καθησυχάζεις πατέρα γιατί...είχαμε χάσει τον ύπνο μας!!
λοοοολ
πάντως τα χριστούγεννα περιμένω κάτι πολύ καλό για την άμυνα αλλιώς θα αρχίσω να τα παίρνω
δύσκολα τα πράγματα σήμερα..
και δεν θα το δω μια και θα είμαι θέατρο:paperbag:
περίπου, http://www.naftemporiki.gr/t+z/story.asp?id=1573200
δείτε το κι εσείς πάντως,καταπληκτικό
Katapliktiki amina exoume.autos o sarriegi einai poli zoon.oustttttt!!
Πολλοί θα πουν ότι έπαιξε μπαλάρα.Για μένα όμως αυτό που είδα ήταν μια ομάδα με εκρήξεις λίγες αλλά πολύ καλές ευκαιρίες που όμως το τελικό αποτέλεσμα με βάση την γενική εικόνα δεν είναι άδικο.Θα μπορούσε να κερδίσει όπως και να χάσει.Υπήρχαν στιγμές όμως που ο παο δέιχνει πολύ λίγος για ευρώπη (ίσως και λόγω των επιλογών του προπονητή του αλλά και της διοίκησης το καλοκαίρι.Και όταν με αυτόν τον αστείο τερματοφύλακα της βέρντερ δεν νικάς αφήστε το καλύτερα........(ξεπέρασε και τον ράινκε ο τύπος.....)
Δεν επαιξε μπαλαρα σιγουρα,αλλα ηταν ατυχος και για μια ακομη φορα κακος στην αμυνα...
Ηταν καλυτερος της Βερντερ και οχι δεν ηταν δικαιο το Χ και λογο του ακυρου γκολ αλλα και της γενικης εικονας.
Γενικα ο ΠΑΟ δεν αξιζε να εχει 1 βαθμο μεχρι τωρα,διοτι οι αλλες ομαδες ηταν ''ευκαιρια και γκολ'' μεχρι στιγμης.
Ελπιζω να υπαρχει περισσοτερη τυχη αργοτερα και κυριως ελπιζω να φτιαξει η αμυνα.
sto proto gkol ths verder ...o skorer kontrolare me to xeri h kano lathos ?
den to eida to paixnidi ...mono aythn thn fash k ayth sta orthia....
Πάντως έχει μεγάλη πλάκα. Όλοι οι παίκτες ανά αγώνα αλλάζουν, εκτός από τους 2 κεντρικούς αμυντικούς που μάλιστα σε κάθε αγώνα είναι και οι χειρότεροι. Είναι για να γελάς ή να κλαις δεν ξέρω. Ξέρω μόνο ότι είναι απολύτως εκνευριστικό. Εγώ αν ήμουν κάποιος από τους υπόλοιπους 9 παίκτες του ΠΑΟ χθες, θα τους άρχιζα στα κλωτσίδια. Δε γίνεται αλλιώς.
Σαριέγκι, Βύντρα, Ζιλμπέρτο πρέπει να φύγουν αν θέλετε να δείτε προκοπή. Δεν είναι άσχημος ο βάζελος αλλά με αυτά τα δυο σέντερ μπακ μέλλον καλό δεν θα έχει........
Κοιτάχτε εδώ π.χ.
http://img508.imageshack.us/img508/3...rder18byt2.jpg
Αντί ο Βύντρα να σηκωθεί να κόψει τον Αλμέιδα, τον κοιτάζει στα μάτια και προπαθεί να τον υπνωτίσει παρακαλόντας ταυτόχρονα τους Ολύμπιους Θεούς να τον μεταμορφώσουν σε μονόκερο ώστε να το καρφωθεί η μπάλα στο κέρατο............ ¶ ρε Βύντρα. Και μ'αρέσει που την χρονιά της μετακίνησης του στον βάζελο, ΑΕΚ και ΠΑΟ σφάζονταν για το ποιος θα τον πάρει :giggle:
:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
Και ο ολυμπιακός τον ήθελε και θυμάμαι ότι τότε ο σταυρόπουλος έδωσε βύντρα στον παο (ευτυχώς) και ταραλίδη σε μας (τουλάχιστον έστω και με καθυστέρηση τον σούταραν).
Η μεγάλη μου απορία χτες ήταν ότι ο πρώτος σε χιλιόμετρα ήταν ο σίλβα,βέβαια επιθετικά ήταν ανύπαρκτος,αμυντικά μπορεί να έκανε καλή δουλειά αλλά 12km είναι πολλά........
Μου αρέσει που τον βύντρα τον βάζουν και κεντρικό αμυντικό,δεν φτάνουν οι λαλακίες που κάνεις,στο κέντρο της άμυνας τις πληρώνεις 100%
Μόνο ο γκάμπριελ μπορεί να βοηθήσει και κατεμέ σαν δεξί χαφ (όχι μπακ-χαφ).Οι υπόλοιποι στην κυριολεξία φάινονται καμμένοι παίχτες ή μπερδεμένοι με τον προπονητή.Με άλλον κόουτς πιστέυω θα αποδόσουν πολύ καλύτερα.Αυτός σε λίγο θα βάλει και τον εαυτό του μέσα σε κανένα ματς για rotation
Κρίμα πολύ κρίμα γιατί παίξαμε καλά σε όλο το παιχνίδι και αξίζαμε την νίκη.
Αλλά έτσι είναι, όταν κάνεις τόσες ευκαιρίες και δεν τελειώνεις το παιχνίδι συνήθως γίνεται το μοιραίο..
Μπράβο στα παιδιά που τα έδωσαν όλα και απλά τους έλειψε λίγο η τύχη στο τελείωμα.
ΥΓ1. Στο πρώτο γκολ έγινε κοντρόλ με το χέρι.
ΥΓ2. Ο Τεν Κάτε δεν έπρεπε να βγάλει Μάντζιο/Κάρα, ήθελε 10 λεπτά, έπρεπε να βγάλει τον κουρασμένο Silva και να βάλει τον Mattos ή και κανέναν Γκούμα στη θέση κάποιου άλλου.
Έπρεπε να καθαρίσει το παιχνίδι, δεν υπήρχε λόγος για άλλο ρίσκο(τρία μπάκ στην ευθεία? με την Werder παίζεις) όταν έχεις καταφέρει να γυρίσεις το παιχνίδι και είσαι στο 82'..
άτυχοι με τη βρέμη και μας αδίκησε ο διαιτητής.ΑΛΛΑ να γιατί οι ευρωπαίοι διαιτητές είναι όλα τα λεφτά απέναντι στη σαπίλα της επο.
1.θέατρο ντιέγκο κατευθείαν κίτρινη
2.οκ έκανε το λάθος αλλά δεν έκανε άλλο λάθος από την απέναντι για να ρεφάρει
3.όταν άρχισαν να πέφτουν οι γερμανοί (!!!!) έδειξε συνέχεια στο παιχνίδι
και φυσικά πολλά μπράβο.....:
http://www.greenwebfans.com/files/images/full/4545.jpg
όσον αφορά στο πρωτάθλημα ... τι να πω πέναλτυ απλά δεν παίρνουμε,όσο καραμπινάτο και αν είναι,όσο και αν διαμορφώνει αποτελέσματα η κακομοιριά των ελλήνων διαιτητών και του γκαγκάτση.και φυσικά είμαστε η μοναδική ομάδα που παίξει δεν παίξει καλά δεν πρέπει να μιλάει για διαιτησία.με την αεκ γιατί δεν έπαιξε καλά με τον ηρα γιατί δεν μπήκαν τα γκολ
?????? ??? ????????? ? ?????????? ???? ??? ??? ???????? ?????????? ??? ?????? ?? ???? ? ????????. ??? ??? ???????? ????? ??? ?? ?????? ??????????
________
Xxx tube videos
?????? ?????? ??? ?????? ???? ????????? ?????? ??? ?? ?? ???????? ??? ????????? ???? ? ?????? ???? ? ??????? ???? ? ??? ????. ? ????????? ??? ???? ????
________
CHRYSLER IMPERIAL PARADE PHAETON SPECIFICATIONS
κρίμα για τον κόσμο,ποτέ δεν ξανάγινε στα μέσα οκτωβρίου να έχει ελληνική ομάδα 4 sold οut σε γήπεδο 67.000 θέσεων,πραγματικά κρίμα
Eλα ρε τριφυλλαρα!!:1appl::1appl::1appl:
MVP ο Τζιώλης loool.:angry:
Η αμυνα ηταν αρκετα καλη,σε σχεση με αλλες φορες.
Ενα ακομα διπλακι στην Ευρωπη.Τπτ παραπανω.Συγκεντρωθειτε τωρα για το πρωταθλημα,γιατι μετα απο παιχνιδια Ευρωπης δεν παμε καλα και εχουμε ντερμπι...