Καλησπερα νεο. LOL
Printable View
Καλησπερα νεο. LOL
Καλησπερα σας παιδες..
Κατοχος ps3 εδω και ενα μηνα μαζι με GT5 λογω τρελας(φαινεται απο την υπογραφη μου..) :makefun:
...και το bundle του Μonkey Island λογω αναπολησης του παρελθοντος..
Καλως σας βρηκα και θα τα λεμε συχνα τωρα! :a068:
Καλησπέρα παιδιά. Νέος κάτοχος ps3!
γεια σας χαιρομαι και εγω πολυ ποθ μπηκα στην παρεα σας και επιτελους που εγινα κατοχος του PS3 slim 320Gb!!!! ελπιζω σε τθχον αποριες μου να με βοηθησετε!!! Σας ευχαριστω πολυ και καλη αρχη!!!:a040:
Καλησπέρα και από εμένα. Καινούργιος κάτοχος PS3. και άσχετος. Έχω αρχίσει να διαβάζω μπας και καταλάβω τι γίνετε.
Καλημέρα παίδες.
Σας εύχομαι χρόνια πολλά, υγεία, αγάπη και ευτυχία.
Και πολλά πολλά πολλά ps3 παιχνίδια.:fans:
καλησπερα και απο εμενα,χρονια πολλα σε ολους και καλες γιορτες να χουμε!
γεια χαρα παιδες. νεος στο φορουμ και χερομαι που ηρθα στη παρεα σς
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους .Πολύ υπομονή και μπράβο στους δημιουργούς της ιστοσελίδας αυτής .Σ'εμένα καλό διάβασμα !
καλημερα νεος κατοχος και γω ps3 slim 250
Καλησπέρα σε όλους και ευχές για ένα χαρούμενο 2011, με υγεία και επιτυχίες.
Καλησπέρα μάγκες και χρόνια πολλά!
Νέος στο φορουμ και γράφτηκα για να πουλήσω ένα PS3 60 GB (το πρώτο που βγήκε) και το δίνω στο 1/3 της αρχικής με 2 χειρηστήρια και 2 games .
Tι παίζει με τις αγγελίες?
Πότε θα μπορώ να ανοίξω νέο θέμα στις αγγελίες?
Καλησπέρα και από 'μένα και Καλή Χρονιά σε όλους!
Καλησπέρα σας. Πολύ ωραία δομημένο φόρουμ. +1
Γειά σας παίδες! καινούριος στο forum αλλα παλιός στο ps3 ;)
Χάρηκα για την γνωριμία!
Καλησπέρα παιδιά! Νέος και εγώ κάτοχος ps3 και νέος επίσις στο απίστευτο forum που έχετε φτιάξει! Συγχαρητήρια παιδιά και εις ανώτερα! Πέρασα αρκετές ώρες διαβάζοντας στο forum σας και σίγουρα θα περάσω και άλλες!
Γεια σας παιδια!!! Συγχαρητηρια για το forum, είναι πολυ καλο!!!
Γιατι ομως δεν μπορω να κανω New Thread? Μου βγαζει αυτο το μηνυμα:
georgia_io, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
- Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
- If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.
^^ Επειδή πρέπει να συμπληρώσεις κάποια posts. Το γράφει και στους κανόνες αν τους διάβασες. Επίσης δοκίμασες να κάνεις search για να βρεις σχετικό thread με αυτό που θες να ανοίξεις?