The Last of Us: Part II (19 Ιουνίου) [Προσοχή με τα SPOILERS]
Quote:
Originally Posted by
euromaster
Αηδιασα πραγματικα. Εμενα με ενδιαφερει να μαθω νεα για το παιχνιδι και οχι η αποψη του καθενος εδω μεσα, βαση των κοινωνικοπολιτικων του πεποιθησεων.
Να να καλα ο Valkyre που παρατησε το thread προτου γινει μπουρ...λο...
Για να γινει ενα thread ρδελομπου και για να γινει ρδελομπου γενικα η κατάσταση με τους fans του παιχνιδιού που καταδικάζουν την naughty dog με ποσοστά Στάλιν σημαίνει οτι καποιος αλλος τα έκανε μαντάρα και οχι εμεις.
Τι θες να κανουμε δηλαδη, να μην λεμε την άποψη μας;
Δεν ειναι μια συζητηση που πήγε στραβά στο PS4 forums.
Το προβλημα ειναι ιδιο σε παγκόσμιο επίπεδο οπουδήποτε υπαρχει συζητηση για το game.
Sent from my iPhone using Tapatalk
The Last of Us: Part II (19 Ιουνίου) [Προσοχή με τα SPOILERS]
Quote:
Originally Posted by
Slay
Μπερδευεις τους sony haters σαν του λογου σου, με τους fans του παιχνιδιου. Θελεις να μας πεις οτι ολοι οι fans πηγαν λιγο καιρο πριν την κυκλοφορια και διάβασαν τα spoilers, και τωρα κραζουν. Φυσικα όποιος θέλει να παιξει και να απολαυσει το παιχνιδι δεν βλεπει spoilers, αυτο το κανουν όσοι δεν ειχαν σκοπο να παιξουν το παιχνιδι εξ αρχης, ή οσοι εψαχναν μια δικαιολογία για να μην το παρουν. Ναι ναι ξερω εσυ θα επαιρνες και κονσολα για να το παιξεις, μην το επαναλαβεις γιατι απλα δεν γίνεσαι πιστευτος.
Μαλλον εσυ μπερδεύεις τους Sony fanboys σαν του λόγου σου με τους κανονικούς gamers. (Το μαλλον το εγραψα για λόγους ευγένειας του λόγου, στην ουσία ηταν αχρείαστο)
Προσωπικα δεν άφησα ΠΟΤΕ την οποία αντιπάθεια εχω για κάποια εταιρεία τύπου Sony να μπει πανω απο την καψουρα που εχω για ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ videogame.
Και αυτο το εχω ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ φίλτατε.
Και στο last of us ειχα τεράστια καψουρα οπως και σε ΠΟΛΛΑ αλλα παιχνίδια της εταιρείας σου που δεν υπολόγισα ποτε το κόστος για να τα απολαύσω.
Εξαλλου εγω θελω παντα να μιλαω με αποδείξεις.
Μπορεις λοιπον να ρωτήσεις τον Djparis7 που με γνωρίζει προσωπικα και εχουμε πιει και καφε μαζι να σου πει ποσες (πολλες) φορες εχω αγοράσει κονσόλα για να παιξω ακομα και ενα (και μονο) παιχνίδι της Sony στο πρόσφατο παρελθόν.
Το οτι διάβασα spoilers ηταν επιλογή μου γιατι ηταν για μενα πολυ μεγαλες οι ενδειξεις οτι το παιχνίδι ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ για το λογο του οτι αναλώνεται στο να περνάει μηνύματα και να δίνει κατευθυνσεις που εγω ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ.
Και οι ενδειξεις αυτες απλα μετατράπηκαν σε αποδειξεις και ευχαριστω πολυ τον leaker γ αυτο.
Επίσης πριν εξαπολύεις επιθέσεις Fanboyσμου σε αλλους καλο θα ειναι να κοιτάς που και που τον καθρέφτη σου.
Εμεις και τη bungie μισήσαμε και τη Microsoft κραξαμε και το halo παρατήσαμε οταν το πήδηξαν, ενω αποθεώναμε παιχνιδαρες τύπου horizon η uncharted .
Και βγήκαμε και τα ειπαμε.
Και στην τελική προσωπικα αυτη τη στιγμή αποθεώνω Nintendo και αν ειχα να διαλέξω ανάμεσα σε switch και xbox θα πετούσα την κονσόλα της Microsoft (και της Sony φυσικα αν ειχα ) στα σκουπιδια.
Τον fanboyσμο τον απόδεικνυουν οι πράξεις του καθένα οχι τα λογια.
Ο καθένας μπορει να λεει οτι θελει. Που ξερεις μπορει απλα να τρολλαρει για να σπάσει πλακα καμμια φορα με τα πραγματικά fanboys.
Καλη σου μερα.
Sent from my iPhone using Tapatalk