Φανταζομαι εργαζεσαι σε καταστημα με τσαντες?
Spoiler!
Printable View
grafo apo kinito kai mou to allazei an afto einai to thema sou bug ok sorry an afto einai to thema
ok alithia exw eknevristi me to game giati exei themata sorry gia prin
Λοιπόν ξεκίνησα Career με West Ham μιας και στο 14 δεν είχα παίξει καθόλου.
Το mode μου φάνηκε τρομερό για τα γούστα μου.Καλά την παρουσίαση στους αγώνες δεν το συζητάω, λες και βλέπεις αγώνα της Premier.
Τώρα απλώς δεν ξέρω αν θα ασχοληθώ με το FUT μιας και δεν υπάρχει χρόνος και για τα 2 mode.
Πάντως είναι απόλαυση το career.
Απο την πρώτη στιγμή που πήρα το παιχνίδι είπα ένα πράγμα.. Ζηλεύω πραγματικά αυτούς που γουστάρουν Career.. Σκέφτομαι να ξεικινήσω κι εγώ.. Τα δικαιώματα της Premier, η παρουσίαση, ο ήχος.. Μιλάμε για άλλο παιχνίδι.
Απλά παίζω πιο πολύ Online και δεν υπάρχει πολύς χρόνος για Career..
Μας εχει παρει τα μυαλα το Pro clubs.
Αν και εγω που εχω παιξει λιγο Carreer στην Premier ειναι πολυ καλο.
Ναι Γιώργο κι εγώ πιο πολύ Pro Clubs παίζω..
Αλήθεια, είδα έχετε κλαμπάκι και είστε ψηλα.. Αν ψήνεστε να κανονίσουμε καμια μέρα φιλικό με την ομάδα που ειμαι! Greek Rebels.
Εγώ με τα Pro Clubs ξενέρωσα η αλήθεια είναι...
Ο ένας προσπαθούσε να κλέψει την μπάλα απο τον αλλον (συμπαίκτες) 4-5 ματς που έπαιξα και θεωρώ πως έχει ενδιαφέρον σαν mode αλλά μόνο με παρέα και party chat γίνεται δουλειά..
Το φαντάστηκα..Απλά είπα να το δοκιμάσω σαν mode μιας και δεν είχα ασχοληθεί ποτέ και ξενέρωσα έτσι όπως παίζανε οι άλλοι...Εγώ προσπαθούσα να κρατήσω την θέση μου (CM) και οι άλλοι έφευγαν επίθεση ολοι μαζι και προσπαθούσαν να βάλουν γκολ..
Ούτε πάσες ούτε τίποτα..
Το πιο τραγικό ήταν που καταφέρνω να βγω τετ α τετ και έρχεται συμπαίκτης μου και την κλεβει την ώρα που πάω να σουτάρω...
ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι? μόνο σε μένα κολλάει το παιχνίδι? έχει κάποια frame drops κατά την διάρκεια του gameplay... αυτό που λένε με το UPNP το έχω κάνει αλλά χειρότερα έγινε...
Ευχαριστώ
είναι υπαρκτό και σε άλλους αυτό το lag ή σε μερικούς?
Σε φίλο το κάνει στην Digital έκδοση.
και εγώ την digital έκδοση έχω...
To mono pou aksizei paidia einai to career
Οσοι παιζετε offline πηγαινετε το slider του positioning marking στο 30.Αποψε καταλαβα οτι οσο το ανεβαζεις τοσο ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ γινετε η αμυνα επηδη μετατρεπετε σε man to man και επηδη στο φετινο φιφα οι αμυντικοι εχουν αργη αποκριση και σερνοντε ειναι αυτοκτονια το man to man oποτε χαμηλοστετο επηδη η μπαρα αυτη οταν ειναι προς τα αριστερα οι αμυντικοι διατηρουν ζωνη και καλυπτουν χωρους.
Επηδη πολλα απο τα βαρια σεντερμπακ (CB)φετος στο φιφα ΣΕΡΝΟΝΤΕ ανεβαστε απο μεσα 20 ποντους τον καθεναν σε οποιες ομαδες δειτε οτι υπαρχει προβλημα και γουσταρετε.( πχ ο Τερι εχει sprint 47 και acceleration 34,του το ανεβασα στο 67 και 64 αντιστοιχος και πλεον παει σαν ανθρωπος και οχι σαν ΚΗΔΕΙΑ.Οι τιμες που θα δωσετε παραμενουν στους πινακες και δεν χρειαζετε να τις ξαναοριζετε καθε φορα που θα παιζετε offline.
Η Ε.Α φτιαχνει ενα ποδοσφαιρακι με arcade προσανατολισμο στο online game απευθηνομενη σε μικροτερες ηλικιες.
Το παρηγορο ειναι οτι offline σου αφηνει ΠΟΛΛΑ περιθωρια επιλογων ,παραμετροποιησης ως και τα προσωπικα sliders του καθε παιχτη αφηνει ξεκληδωτα ωστε ο καθενας που ξερει 5 πραματακια να το φερνει σε ποιο ρεαλιστικη μορφη και μαλιστα ειναι ΑΛΛΟ παιχνιδι αν το συμμορφωσεις και γινετε απολαυση.
Καθισα και χαμηλωσα απο ολες τις πρωτοκλασατες ομαδες που σημετεχουν στο champions league -10 ποντους το SPRINT SPEED στις βεντετες καθε ομαδας πχ στη Ρεαλ χαμηλωσα
τον BALE,RONALDO,BENZEMA κτλ Στην Μπαρτσελονα εκανα το ιδιο, ομως εκει ανεβασα ταυτοχρονα +10 το SPRINT SPEED του αμυντικου PICE και MACHERANO.
Οσον αφορα τα γενικα sliders του παιχνιδιου οπως ειπα παραπανω πηγα το positioning marking (απο το μενου των γενικων sliders) στο 30 και φυσικα το παιζω με low speed,acceleration 48, sprint speed 35. Εντομεταξη αν επιλεξετε την μπαλα Umbro Neo 150 Elite και βαλετε το slider του shot speed στο 54 και shot error στο 25 θα ΑΝΑΣΤΕΝΑΞΕΤΕ με τις σουταρες.(δεν παει στα περιστερια οπως οι υπολοιπες και προσθετη και μια αμυδρη αισθηση στιβαροτητας.Σεπιπεδο LEGENTARY αν παιξετε με φιλους σπιτι με ολα τα παραπανω και πεξετε ρεαλ-μπαρτσελονα μεταξυσας(με κλειστο το modem ωστε να διατηριθουν οι πρωσοπικες ρυθμισεις των παιχτων) το λοιπον ειναι ΑΛΛΟ παιχνιδι λες και βλεπεις El clasico.Καμια μα καμια σχεση με το καταστροφικο-νευρασθενικο τσιρκο-arcade που πεζετε στα online ματς.