Θα ηθελα καποια στιγμη, με καποιο update, να βαζανε και μολυσμενους μεσα στο online... Να πεταγονται τυχαια και ξαφνικα απο τους φραχτες, θαμνους και να προκαλουν πανικο.
Χαμος...
Printable View
Θα ηθελα καποια στιγμη, με καποιο update, να βαζανε και μολυσμενους μεσα στο online... Να πεταγονται τυχαια και ξαφνικα απο τους φραχτες, θαμνους και να προκαλουν πανικο.
Χαμος...
Θα μέτραγε πολυ αυτο. Ή έστω και μάχες παικτών εναντίων μολυσμένων
Πολυ ωραιο το Left Behind. Μικρο μεν αλλα ωραιο. Και θυμηθηκα παλι τους εκπληκτικους φωτισμους. Ειδικα εκει πουΦοβερο.Spoiler!
Εχει ακουστει τιποτα για τη συνεχεια; Εψαξα τωρα που το τερματισα αλλα δεν βλεπω κατι στον οριζοντα, μονο εικασιες.
Ηταν φοβερο το story και ειναι κριμα να μην συνεχιστει η ιστορια.
Το μονο επισημο ειναι το παρακατω:
Quote:
Speaking about a potential sequel in The Last Of Us 2 Druckmann said “We don’t know yet,” adding that Naughty Dog was “still trying to figure it out. We’re brainstorming some stuff, so we’ll see where that goes”
To τερματισα, επαιξα και το "left behind", το ερωτημα ειναι τωρα τι το κανουμε;;;
Να το πουλησω και τι να παρω;
ή θα βγει κανενα επιπλεον dlc και θα κοπανιεμαι που το εδωσα;
Το online δεν μου αρεσε, δεν τα παω τετοια παιχνιδια σε online.
Καμια γνωμη;
να μου το δωσεις εμενα που το θελω!!!
Νέο DLC δεν νομίζω να βγει για το παιχνίδι. Μπορείς να το ξαναπαίξεις σε μεγαλύτερη δυσκολία ή να κάνεις και μία βόλτα από το online να δεις τι λέει, καθώς μπορεί να είναι διαφορετικό από ό,τι νομίζεις. Από την άλλη αν δεν καίγεσαι για συλλογές και να το ξαναπαίξεις και είναι να το δώσεις κάποια στιγμή τότε μάλλον είναι καλύτερα να το σπρώξεις τώρα όσο είναι ακόμη "φρέσκο" γιατί όσο περνάει ο καιρός πάντα σε αυτά πέφτει η τιμή τους (άλλοτε λίγο άλλοτε πολύ). Στο skroutz το βλέπω από 37~40€ ως μεταχειρισμένο λογικό είναι να το δώσεις σε χαμηλώτερη τιμή κάνα 10€ σίγουρα θα έλεγα (λίγο πολύ όσο είναι ο ΦΠΑ σε καινούργιο από το μαγαζί), δηλαδή κάνα 25€ στρόγγυλο (από την χαμηλότερη τιμή); Δες και αν υπάρχουν αγγελίες τριγύρω από άλλους χρήστες για πώληση τις τιμές τους και τι ενδιαφέρον υπάρχει από τυχόν ζήτηση. Άλλο είναι τυχόν ανταλλαγή με κάποιο παιχνίδι αντίστοιχης λίγο πολύ τιμής στο skroutz.
EDIT: είδα ότι 37€ είναι "αγγλικό" και το Ελληνικό στο ίδιο μαγαζί παίζει στα 40€. Πάντως τα 30€ μου φαίνονται πολλά προσωπικά (ακόμη και τα 25€ να πω την αλήθεια ίσως επειδή το έχω ήδη στο PS3) και ενδιάμεσα νούμερα (π.χ. 27€) μου "σκαλώνουν" προσωπικά το μυαλό. :ice:
μα εχω προσφερθει ηδη!!!!
Ωραία λοιπόν, πες του ανθρώπου και πόσα δίνεις και μπορεί να τον βγάλεις από το δίλημμα. Στείλε του και pm αν ντρέπεσαι να πεις εδώ... :a038:
Οκ σας ευχαριστώ, το online το δοκιμασα φιλε Νεκταριε και δεν μου αρεσε καθολου.
Δεν το εχω το stealth.
Θα δω τι θα κανω, παντως τοσο χωμα δεν το δινω, μαλλον θα το κρατησω για συλλογή. 44 ευρω το πηρα πριν 1.5 μηνα, ειναι κριμας να το σκοτωσω 25 ευρω.
Το online αν του δωςεις το χρονο του θα δεις οτι αξίζει.
Στο λεει ένας που δεν παιζει σχεδόν καθολου online. Απλά θελει να το "μάθεις" λιγο.
Μπορεις να δεις και αρκετα βιντεο στο YouTube με τακτικές που θα σε βοηθήσουν να βελτιωθείς.
Δοκιμασε και σε public και seven που παιρνουν μεταχειρισμενα! Επειδη δε σου δινουν λεφτα στο χερι, αλλα μονο αξια ανταλλαγης, το παιρνουν αρκετα ακριβα συνηθως. Εγω πχ εδωσα ghosts και AC BF στα seven πριν ενα μηνα, εβαλα και 5 ευρω κ πηρα λευκο ds4! Αν τα πουλουσα κανονικα ουτε 30 ευρω δε θα επιαναν.
Κρατήθηκα και δε το έπαιξα στο ps3 για να το παίξω στο ps4 οταν το αγόραζα, δε το μετάνιωσα καθόλου, μολις το τερμάτισα εκπληκτικό παιχνίδι. Δεν ειμαι καθόλου φαν του Online και το συγκεκριμένο εχω αρχίσει και το λιώνω θέλει όντως να του δώσεις λίγο χρόνο στο ονλινε για να το μάθεις και μετα κολλάς..
το πηρα πριν τις γιορτες και εγω,στο ps3 δεν το ειχα το παιχνιδι ετσι επαιξα για 1η φορα,μπορω να πω οτι ειναι ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχω παιξει.
ειναι ενα απο τα καλυτερα εγραψα,δεν ειπα οτι ειναι το καλυτερο,το ενα απο τα καλυτερα μπορει να ειναι μια λιστα απο 10-20-50 παιχνιδια,αλλωστε αυτη την στιγμη στο ps4 υπαρχουν ελαχιστα παιχνιδια και αυτο σιγουρα μαζι με infamous και gta ειναι το καλυτερο.
οσο για το αν εχω παιξει αρκετα απο το 1994 ? μπορει και 1-2 χροναι πιο πριν εως σημερα δεν ξερω.
Εμένα προσωπικά είναι το καλύτερο που έχω παίξει.
Γούστα βέβαια είναι αυτά. Και μόνο που έχω παίξει 4 φορές το story για μένα λέει πολλα(και θα το ξαναπαίξω)
Από τις καλύτερες ιστορίες που έχω δει και το gameplay του εμένα προσωπικά με κάλυψε αρκετά.
Sent from my iPad using Tapatalk