Καλημέρα και καλή εβδομάδα.
Καλό αγώνα να έχουμε σήμερα.
Προσοχή. ...Δεν υπάρχει πλέον η υποχρεωτική αλλαγή γομας ελαστικών.
Printable View
Καλημέρα και καλή εβδομάδα.
Καλό αγώνα να έχουμε σήμερα.
Προσοχή. ...Δεν υπάρχει πλέον η υποχρεωτική αλλαγή γομας ελαστικών.
Καλημέρα & Καλό Αγώνα !
Καλησπερα καλο αγωνα σε ολους.
Καλησπέρα. Παρακαλώ τα οπαδικά να παραμείνουν εκτός νήματος,γιατί:
1) Δεν έχουν καμμία θέση εδώ
2) Ως πειραιώτης προσβάλομαι όταν διαβάζω τέτοια σχόλια, που πάντα είναι είτε από πικραμένους παναθηναϊκούς ή από "εμείς πότε θα πρωτάθλημα;" παοκτζήδες.
Εγώ προσωπικά είμαι λογικά σκεπτόμενος άνθρωπος και μπορώ να διακρίνω πότε η ομάδα μου αξίζει το αποτέλεσμα που παίρνει και πότε πέφτει μαγείρεμα και δεν χρειάζομαι κανένα κατεστραμμένο να μου το αναφέρει (no offense, αλλά αυτά τα σχόλια, για 2η φορά, αυτήν την εντύπωση μου αφήνουν).
Και πολύ πιθανόν αγαπητέ φίλε να ήσουν μικρός επί την εποχή του καπτάν-Γιώργου του καραβοβουλιαχτή ... και να μην θυμάσαι ή να μην σου έχουν πει τι έκανε.
Αυτά. Παρένθεση τέλος και καλό αγώνα.
Υ.Γ. Στράτο προκειμένου να αποφευχθούν παρεξηγήσεις, η μητέρα μου είναι Σαλονικιά, και πριν κάνω οικογένεια ανέβαινα στην αγαπημένη μου πόλη τουλάχιστον 2 φορές τον χρόνο.
Αλλά ... μετά τον Ολυμπιακό υποστηρίζω το αντίπαλο δέος ... σκουλήκι για. Αυτά για την περίπτωση που είσαι παοκτζής.
Καλημέρα
Ωραίος αγώνας ο χθεσινός. Μπράβο Στράτο για τη νίκη και μπράβο σε όλους για τη συμμετοχή.
Τα χουλιγκανια μείωσαν αλλά που θα πάει,θα έρθουν και οι πίστες οι στροφατες. ..χεχεχε
Υ.Γ Παρακαλώ να τελειώσει εδώ το θέμα με τα αθλητικά.
Ωραίος ο αγώνας έχθές αλλά λίγο η ολοκληρωτική αλλαγή του σετ απ και του κιβωτίου 20 λεπτά πριν τον αγώνα, αρκετά το λάθος με τον ανεφοδιασμό, ουσιαστικά με έκανε να προσπαθήσω απλά να μην βγω τελευταίος.
Μπράβο στο Στράτο και σε όλους τους υπόλοιπους.
Ομάδα μείναμε πολύ πίσω...
Για τα οπαδο-αθλητικά "έξω" είναι η θέση τους...
Ο χουλιγκανισμός όμως συνεχίζεται... :k020:
:a094:
Καλημέρα ! ...Μπράβο Μανώλη.Τ - Κώστα.Β για το βάθρο ......Μπράβο σε όλα τα παιδιά ! Μπράβο στον Στάθη γιατί ήταν πολύ γρήγορος στους πρώτους γύρους ! .....Μπράβο στην Ομαδάρα μου ! :a055:
....μόνο δύο βαθμοί μας χωρίζουν, από την μέχρι στιγμής, καλύτερη Ομάδα !
ta spasate ekei mprosta!! bravo se olous kai moutza se emena me tis makakies pou kano!!
omada tha to anatrepsoume keep the faith opos leme edw stin ael!! oso gia ta opadika an einai mesa sto plesio tou xioumor tote epitreponte!! den tha stamatisoume tin plaka gia xazomaritses.. gauri lagoudakia ptina kai tiria.. oloi ellhnes eimaste!!
Ορθώς λαλήσας, ομαδάρα!
Παιδια συγνωμη για χθες ειχα σκοπο να μπω αλλα η δουλεια δεν με αφησε και δεν μπορουσα και να ενημερωσω. Δυστηχως τον επομενο μηνα θα εχω βαρυ προγραμμα και δεν θα μπορω να συμμετεχω σε ολους τους αγωνες, οποτε προλαβαινω θα παιρνω μερος κανονικα.
Καλησπερα.
Πολυ ωραιος αγωνας μπραβο σε ολους,μπραβο Στρατο για την νικη μπραβο Κωστα για το βαθρο.
Monte Carlo :drive: και για αρχή 1.24,083
Καλησπέρα.
Αναννεώθηκε η πρώτη σελίδα:
Καλεντάρι - Αποτελέσματα - Βαθμολογίες - Στατιστικά - Στιγμιότυπα - Βίντεο Παρουσίαση Επόμενου Αγώνα - Best lap onboard video.
:d055:
Καλημέρα & καλό Μήνα .....μπράβο Νίκο (Πετ.) για τους πίνακές & kai τους καλητέχνες Μανώλη - Νίκο (Τούμ.) που επιμελούνται φωτογραφίες και βίντεο παρουσίασης
Καλό μήνα!
kalo mina se olous.
diskoli pista ligo pou ekana proponisi eftasa to 1.25.6 i ipolipi?