Live τα βραβεία της FIFA
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=KFjb7ZLPvnQ&feature=player_embedded"]LIVE: FIFA Ballon d'Or 2012 - YouTube[/ame]
Printable View
Live τα βραβεία της FIFA
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=KFjb7ZLPvnQ&feature=player_embedded"]LIVE: FIFA Ballon d'Or 2012 - YouTube[/ame]
Έχει παραγίνει το θέμα με τα βραβεία της ΦΙΦΑ. Πιο στημένα και από τα όσκαρ πλέον. Εντάξει κάπως συμφωνώ πως ο Μέσι ήταν ο καλύτερος παίχτης πέρυσι (ή μήπως ο Ινιέστα...) αλλά ειδικά το καλύτερο γκολ βγήκε offside.
http://www.gazzetta.gr/podosfairo/ar...kse-i-fifa-vid Πρώτα από όλα τα γκολ που έπρεπε να μετρήσουν για γκολ της χρονιάς.
Επίσης ένα ωραίο άρθρο που θα τιμήσει ο Messi
http://www.gazzetta.gr/podosfairo/ar...-akriba-tipota
Η Λίβερπουλ έδωσε ξανά κάτι παραπάνω, αυτή τη φορά για τον Στάριτζ και ο Ball Boy Γιώργος Κοντογεώργης γράφει για την βρετανοποίηση που έχει... σπαταλήσει 180 εκατ. ευρώ. <-Aπόσπασμα.
Ο Ινιεστα με τιποτα, μιας και εκανε ενα πολυ καλο Euro αλλα ολη η υπολοιπη χρονια του ηταν μετρια. Το goal ειναι υποκειμενικη κριση καθαρα, ειναι παντως δυσκολο να πιασεις τετοιο shoot μακρια απο εκτελεση corner. Σχετικα με τις ψηφους που δινονται απο αρχηγους και προπονητες ειναι ολες προσβασιμες και δεν μπορει να στηθει κατι εκει.
και τα Media ψηφίζουν, άσε που παίχτες και προπονητές μπορούν να πάρουν "γραμμή". Θεωρώ πως φέτος όντως ήταν καλύτερος παίχτης, αλλά άλλες χρονιές σίγουρα όχι.
Για το γκολ, ε σίγουρα από το βίντεο που έβαλα θεωρώ πως 2-3 είναι πολύ καλύτερα, με πρώτο σίγουρα του Ζλάταν.
Σε ποιες χρονιες αναφερεσαι? Να παρουν γραμμη ολοι οι προπονητες και οοοοολα τα media για να ψηφισουν το ιδιο? Κι εγω δεν ειμαι υπερμαχος της Fifa αλλα καλο θα ηταν να ψαχνουμε λιγο περισσοτερο πρωτα.. απο τη στιγμη που υπαρχουν οι ψηφοι προσβασιμες σε ολους δεν πιστευω πως υπαρχει θεμα αμφιβολιας. Εδω μεχρι και μπινια κανανε στην Εθνικη Πορτογαλλιας για να την παρει ο CR7 και δεν τους ειπανε τιποτα. Του Ζλαταν ηταν εντυπωσιακο αλλα σε φιλικο και σε κενο τερμα.. Σιγουρα υπηρχαν αλλα καλυτερα. Αλλα για ποιο λογο να καταληξει εκει που κατεληξε το καλυτερο γκολ?
Καλά για την Φίφα μην μπούμε σε συζήτηση. δεν έχει νόημα. Προφανώς και όλοι δεν μπορούνε να ψηφίσουν αυτό που θέλει η ΦΙΦΑ, κάποιοι να επηρρεαστούν όμως είμαι σίγουρος ώστε να γύρει η πλάστιγα. Έχουμε ακριβές νούμερο των ψήφων?
Σίγουρα το 10 έπρεπε να το πάρει ο Sneider και το 11 ίσως ο Τσάβι.
Για το γκολ απλώς πιστεύω πως ήταν άστοχη επιλογή.
Ο Sneider επειδη πηρε το Champions League η Inter? την οποια Inter την βοηθησε τρελα η Uefa να παει στον τελικο ? Ο Xavi ναι μεν εκανε πολυ καλη χρονια αλλα και παλι ο Messi ηταν πολυ ψηλα. Και δε μιλαω για τιτλους γιατι δεν την παιρνουν πια ετσι. Εδω εφτασαν να την δωσουν στον Καναβαρο. Για ψηφους δες εδω http://www.fifa.com/mm/document/ball...-bycountry.pdf
Πρωτα απο ολα μετραει τι εκανε ο καθε παιχτης ξεχωριστα. Και οχι οι τιτλοι της ομαδας. Εχει φυγει αυτο απο κριτηριο. Τη βοηθησε στελνοντας τη στον τελικο, αφου δεν ηθελε να γεμισει το Bernabeu με Καταλανους που θα τραγουδουν πολιτικα συνθηματα. Δες goal Milito, ακυρωση goal του Bojan, η Μπαρσα να ταξιδευει οδικα ολη την Ευρωπη για να φτασει στην Ιταλια.. Μονο απο αυτο δικαιολογειται αν και δεν υφισταται πλεον τετοιο κριτηριο και ευτυχως.
Δεν ξέρω αν παραοκολουθείς Ιντερ αλλά εκείνη την χρονιά ο Σναιντερ είχε δώσει ρέστα. Το τι είχε κάνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο δεν περιγραφεται. Προφανώς και δεν μετράνε οι τίτλοι απλώς νόμιζα πως θυμόσουν τι μπάλα είχε παίξει.
Mαζί με αυτά μετράμε και τα offside τετ-α-τετ ή την κόκκινη κάρτα ? Το γκολ μια χαρά είχε ακυρωθεί, για Μιλιτό ναι ήταν καρα-offside.
Όσο για το οδικό απλώς δεν μπορώ να σχολιάσω, μου φαίνεται πολύ φθηνή δικαιολογία.
Δεν ειναι δικαιολογια. Η αληθεια ειναι. Η Μπαρσελονα φταιει πρωτα απο ολους που αποκλειστηκε. Αλλα επετρεψε μου να το βλεπω καπως αλλιως. Γιατι παρακολουθω και καταλαβαινω ποτε παιζει η ομαδα οπως ξερει ή ειναι κουρασμενη. Ας εκανε η Ιντερ αυτο το ταξιδι με δεκα τεσσερις ωρες στο πουλμαν και θα εβλεπες, οτι ουτε το λεωφορειο δε θα μπορουσε να παιξει. Μιλαμε για Την ειχα παρακολουθησει την Ιντερ καθως και την Μπαρσελονα γι αυτο το λεω. Ειχε κανει σπουδαια χρονια και το ιδιο ισχυει και για τον Messi. Ναι και την κοκκινη καρτα κανονικα, ειναι παγεια τακτικη του Μουρινιο να "δινει" τετοιες κινησεις στους παιχτες του. Οπως και το πεναλτυ στον Dani Alves στο Μιλανο που δεν εδωσαν. Το γκολ δεν ειχε ακυρωθει σωστα, μιας και η μπαλα χτυπαει στην κοιλια του Τουρε. Δεν τα θυμαται αυτα κανεις και ειναι και λογικο γιατι κανεις δε βγηκε να κλαφτει. Γενικα η διαιτησια ηταν πολυ μυστηρια. Και αυτο με τους Καταλανους στο Μπερναμπεου δεν ηθελε να το ζησει η Ουεφα.
[ame="http://www.dailymotion.com/video/xwpi7t_gol-de-karagounis-fulham_sport"]Gol de Karagounis (Fulham) - Vìdeo Dailymotion[/ame]
Τι γκολάρα έβαλε πάλι ο Καραγκούνης ?
Δεν του έκανε όμως του Φερέιρα. :|
Θα το ξαναπώ.
Who needs Batman when you have Robin?
καλα νταξει το οτι πιθανως ηταν οφσαιντ το 2ο γκολ πουθενα δεν το αναφερουν.
τεσπα κακο 1ο ημιχρονο, μετα την εισοδο Σταριτζ ομως 1 ΟΜΑΔΑ υπηρχε στο γηπεδο.
χαχα πες μου που ηταν για κοκκινη ρε συ λολ ελεος. εδω τα κορνερ ο Γουεμπ τα δινε αναποδα λολ και στον Ρεινα που τον διελυσε ο Καγκαβα ο ''μεγαλος'' διαιτητης παλι εκανε το θαυμα του (ουτε καν φαουλ!) .
για μενα λες? δεν νομιζω.Quote:
Κατά τα άλλα, πάλι για διαιτησία μιλάμε όταν νικάει η Γιουνάιτεντ.
ασχετα η γιουναιτεντ την Λιβερπουλ ποσα χρονια εχει να την νικησει δικαια? μμμ.. χμχμχμχμχμ...
Δεν τον διέλυσε ο Καγκάβα, ο αμυντικός σας τον έσπρωξε (όχι, δεν ήταν πέναλτυ) αλλά έβαλε πολύ καλά το σώμα του (ο Wisdon ή κάπως έτσι ήταν).
Λίγη αντικειμενικότητα δε θα έβλαπτε.
Ναι καλός ο Webb, ωραία η βουτιά του Downing που έδωσε κίτρινη στον Εβρά, ωραίο το φάουλ στον τελευταίο παίχτη που πήρε μόνο κίτρινη και το πόσες φορές γλίτωσε την 2η κίτρινη ο Τζόνσον είναι πραγματικά αστείο.
Κατά τα άλλα, ναι η διαιτησία υπέρ της Γιουνάιτεντ ήταν.
Aντικειμενικοτητα οσο μπορω βαζω, ο,τι ειδα με τα ματια μου.
για την βουτια του Downing συμφωνω, στα αλλα διαφωνω , απο που και ως που ο τζονσον φλερταρε με 2η κιτρινη λολ?? ποιο φαουλ στον τελευταιο παικτη? αν λες αυτο που εννοω, φυσικα και υπηρχαν κ αλλοι παικτες. τεσπα δεν θα συνεχισω τωρα για το γκολ - (πιθανως) οφσαιντ της γιουναιτεντ δεν εχουμε τπτ να πουμε? (πραγατικα δεν ειμαι σιγουρος) . αυτο κρινει το αποτελεσμα οχι αν βουτηξε ή οχι ο Νταουνινγκ.
Στο πρώτο ημίχρονο είχε κάνει ένα φάουλ αλλά ο διαιτητής δεν έδωσε τίποτα, ούτε καν φάουλ. Στο 2ο ημίχρονο ο Βαλένσια παίρνει την μπάλα και πάει να βγει κόντρα αλλά ο Τζόνσον τον σπρώχνει και στην συνέχεια βάζει τα χέρια του για να ρίξει τον Βαλένσια.
Οι παίχτες ήταν μακρία, 2 παίχτες μόνο ήταν πίσω και αυτοί ήταν τέρμα πάνω.
Το γκολ-οφσάιντ ήταν τέρμα οριακή φάση, δεν έχει ο επόπτης χάρακα μαζί του να βγάλει για να δει άμα είναι οφσάιντ.
Αυτά απο μένα. Ξέρω ότι δύσκολα θα συμφωνήσεις (και 'γω στη θέση σου αυτό θα έκανα άμα μου τα έλεγες πριν κανά 2-3 χρόνια) αλλά δεν αλλάζω την γνώμη μου.
Καλύτεροι στο πρώτο εμείς, καλύτεροι στο 2ο ημίχρονο εσείς ειδικά μετά την είσοδο του Στάριτζ (αν και πρέπει να σταματήσει να είναι τόσο ατομιστής).
Αυτά με τη σημερινή διαιτησία είναι βλακίες και δικαιολόγιες για μένα.
η λιβερπουλ ειναι απειρη ακομα και αυτο φαινεται...παρ ολα αυτα εχει πολυ μικρο μεσο ορο ηλικιας και πιστευω οτι στα επομενα χρονια θα ανεβει κατα πολυ