ανέκδοτο του 1994, για να μπεις στο νόημα με την μια: ποια εταιρεία κινητής τηλεφωνίας έχει η Δήμητρα Παπανδρέου; Putanafon.....και ποια έχει ο Παπανδρέου; Tetelestet. (ήτοι Panafon - Telestet)
Αυτές ήταν οι πρώτες εταιρείες στην Ελλάδα. Αρκετά χρόνια μετά, ήρθε ο Cosmote (και λίγο πιο μετά ο OTEnet).
Ακόμα πιο μετά έχοντας πλέον φτάσει στο 2000, η Panafon πουλήθηκε (όχι εξαγοράστηκε) στην Vodafone και αντίστοχα η Telestet στην TIM. Πολύυυυυυ αργότερα η TIM πουλήθηκε στην WIND.
ΥΓ: στο περιβάλλον μου, όλοι σχεδόν είχαν κινητά από το 1991. Οικογένεια λόγω επαγγελματικών αναγκών και οι συμφοιτητές στην αμερικάνικη σχολή.....λόγω οικονομικής άνεσης και υπέρτατης χλίδας (1993-4). Προσωπικά αντιστάθηκα σθεναρά να αποκτήσω, κυρίως ένα κινητό θα έδινε στίγμα στην παρουσία μου / κινήσεις μου....και ήταν κάτι που δεν ήθελα με τίποτα καθότι λίαν "άτακτος" με τις σχέσεις μου (το κέρατο σύννεφο λολ). Συνεπώς 1ο κινητό το 1996. Και από τότε....χέσε μέσα Πολυχρόνη. Ο Μαγκάιβερ, Τζέημς Μποντ και Solid Snake δεν με πιάνουν στο stealth. :D