Authenticator app έχει το PSN+ στο κινητό?
Printable View
Authenticator app έχει το PSN+ στο κινητό?
Οχι βρε αλιμονο. Ας κατσουμε εδω στο θεμα αυτο να κραζουμε την Sony που δεν δινει τα παιχνιδια που μας αρεσουν δωρεαν στο ps plus αφου συνεχιζουμε να το πληρωνουμε,και μετα ας ειμαστε με την ψευδαισθηση/ονειρο οτι κατι θα αλλαξει μεχρι το τελος αυτης της γενιας.Λες και ειναι εφορια το Ps Plus που πρεπει με το ζορι να το πληρωνουμε,αν μας ενδιαφερουν κυριως τα δωρεαν παιχνιδια παντα.
Εγω παλι σχολια ανευ ουσιας που δεν πατανε σε καμια πραγματικοτητα τα ακουω βερεσε. Αν θελεις οντως το παραπονο σου να περαστει στην εταιρεια,ενας ειναι ο τροπος και φυσικα δεν ισχυει μονο για το ps plus.
Ολα τα αλλα ειναι κυριολεκτικα να χαμε να λεγαμε ή μαλλον ειναι του τυπου''δεν εχω τι να σχολιασω στο forum και κατι πρεπει να βρω να σχολιασω''.
Δε μπορω να σκεφτω καποιου τυπου κριση που αφορα ποιοτητα που δεν ξεκινα απο το προσωπικο γουστο.
Αλλα επιμενω οτι οσο "μου κοβει", εξακολουθω να πιστευω οτι η συγκεκριμενη επιλογη παιχνιδιων θα αφησει ελαχιστους ευχαριστημενους, ανεξαρτητως του τι γουστα εχουν.....καλο ειναι που εισαι αναμεσα στους ελαχιστους βεβαια...
Υ.Γ. Το ζητημα "βαθμολογιες" και κριτικες ειναι μια πονεμενη ιστορια σε καθε τομεα της ανθρωπινης ζωης, απο τα μαθηματα, τις βαθμολογιες σε συνεντευξεις, τις αξιολογησεις ιδρυματων/φορεων/κλπ μεχρι τις ταινιοκριτικες...
Απλα, το οτι ενα game πηρε κριτικες 90/100 ας πουμε δεν ειναι πιο "αντικειμενικο" απο μια προσωπικη γνωμη/γουστο, διοτι και αυτη η βαθμολογια προκυπτει ως "αθροισμα των προσωπικων γουστων" αυτων που ψηφισαν...και παιζει ρολο και ποσοι το εκαναν κλπ κλπ, με τι πιθανα διαφορετικο κριτηριο ψηφισε ο καθενας κοκ.
Περαν αυτπυ παιζουν και αλλα πραγματα ρολο, οπως ας πουμε διαρκεια............δηλάδη ας πουμε, αν το ΝΕΤΦΛΙΧ τον αλλο μηνα δωσει ΔΕΚΑ νεα διαμαντακια "ταινιες μηκρου μηκους" των 5 λεπτων και τιποτα αλλο....ΠΟΙΟΤΙΚΑ εχει δωσει "δεκα δεκάρια", αλλα αυτο δεν σημαινει οτι "καθαρισε" αν δεν δωσει τιποτα αλλο σε νεες ταινιες, σειρες κλπ. Νομιζω δεν λεω κατι παραλογο.
Συμπερασμα? Το να κρινω την "ποιοτητα" ενος παιχνιδιου δεν μπορω......το να κρινουμε σε ποσους αρεσε αυτη η οποια "ποιοτητα" ειναι πιο αντικειμενικη μετρηση, αν ειχαμε ενα τετοιο στοιχειο.....δεν το εχουμε, για αυτο και εκανα μια εικασια.....
Το καλυτερο θα ηταν να υπήρχε επιλογή μια πιο φτηνής συνδρομής για το online χωρις τα παιχνιδια και μίας ακριβότερης με τα παιχνίδια μέσα. Ειμαι σιγουρος οτι το 80% του κόσμου θα επέλεγε την πιο φτηνή
Αυτη τη στιγμη το plus με αυτα που προσφέρει για 60ε ειναι για μενα τελείως λεφτά για πέταμα. Ζήτημα ειναι να εχω παιξει ολο το χρόνο 4-5 παιχνίδια απο αυτα που μας εχουν δωσει, είτε γιατί κάποια λίγα τα ειχα παίξει παλιότερα είτε γιατί τα περισσότερα για τα δικά μου γούστα είναι για πέταμα εντελώς, όπως και ο τωρινός μήνας. Δεν γινεται τωρα να μου δινεις mobile games και να μου τα παρουσιάζεις κι από πάνω λες και ειναι οι παιχνιδαρες.. Αντε δωσε και τρίλιζα μετά αν είναι κι αυτη διασκεδαστικη ειναι
Aν δεν ήταν το online θα το ειχα κόψει εδω και χρόνια άλλα εκεί πατάνε και μας έχουν αναγκαστικά δεμένους
και εμενα εχει κοπει η συνδρομη εδω και 2 μηνες και ειλικρινα δεν θελω να κανω ανανεωση παλι! σιγα τωρα τα 'free' game.. που δεν ειναι δωρεαν , στην ουσία νοίκιασμα ειναι oσο εισαι συνδρομητης.
απλα αυτο με το online ειναι τρελη μλκια..
στο Gran Turismo ούτε 'save' το οffline campaign δεν μπορω να κανω χωρις online -.-
Βασικα χειροτερο απο ενοικιαση ειναι μιας και στην πραξη παιρνεις οτι σου δινει η εταιρεια και οχι οτι θελεις εσυ.
Επισης ακομα και αν σαρεσει ενα απο τα παιχνιδια που δινονται δωρεαν,αν εχουν dlc πρεπει να πληρωσεις κανονικα για να τα παιξεις πχ σε παιχνιδια τυπου bloodborne,witcher 3 και παει λεγοντας,μιας και μονο οι βασικες εκδοσεις των παιχνιδιων δινονται απο το ps plus.
Αυτό το γράφεις υπό το πρίσμα έχω και άλλη πλατφόρμα π.χ. PC όπου παίζω δωρεάν online εκεί τα multiplayer μου και κάνω την διαμαρτυρία μου εκ του ασφαλούς ή έχω μόνο playstation,xbox, nintendo και δεν μπορώ να κάνω αλλιώς?
Η κριτική είναι απόλυτα κατανοητή σε αυτού του είδους τις υπηρεσίες και την ανταποδοτικότητα τους, όταν πραγματικά δεν υπάρχει εναλλακτική.
Αρκεί να αναγνωρίζει κάποιος ως σημείο αφετηρίας ότι από την αρχή δεν θα έπρεπε να χρεώνονται αυτές οι υπηρεσίες - έτσι?
Και ναι για να επιβεβαιώσω τις ενδόμυχες σκέψεις σου, υπάρχει και ο ανταγωνισμός και είναι απόλυτα λογικό ο άλλος να αισθάνεται "κάπως" κοιτάζοντας τον. Το ίδιο θα ένιωθα και εγώ.
Από την Nintendo μέχρι τo Steam.
Το παρακατω ποστ σου δεν δειχνει προθεση να ασχοληθεις με το προσωπικο γουστο:
Εδω μετατρεπεις την δικη σου αληθεια σε μια υποτιθεμενη γενικη αληθεια.
Αν θελουμε την γενικη αληθεια θα πρεπει να σεβαστουμε βαθμολογιες. Δεν γινεται ενα παιχνιδι του 6/10 του προηγουμενου μηνα να θεωρηθει καλυτερο απο αυτο του 9/10, του Μαιου.
Και για το bold εικασιες μπορεις να κανεις, οποτε το μονο που μενει ειναι μαλλον οι βαθμολογιες. Το μονο μετρησιμο.
ΥΓ. Οπως ειπα πριν δεν ειναι κακο να παραδεχτουμε οτι η γκρινια ερχεται γιατι ο μηνας δεν καλυπτει την προσωπικη μας ''watchlist''.
Οσοι παιζουν online και δεν ενδιαφερονται για τα παιχνιδια εχουν απολυτο δικιο για καθε διαμαρτυρια κατ'εμε. Για οποιαδηποτε πληρωμη για online, με παιχνιδια η οχι.
Ευχαριστουμε την MS βεβαια για αυτο το δωρο :P και μετα την Sony που ακολουθησε. Αλλα χαζη ειναι να μην?
Ναι δεν δειχνει αυτο....το συγκεκριμενο ποστ ηταν μια αποπειρα να δειξω πως λειτουργουν καποιοι ΥΠΕΡΒΑΛΩΝΤΑΣ οταν κρινουν οσους ζητουμε games που να μην ειναι επιπεδου 8-bit ας πουμε.....(και αυτο υπερβολη, συμφωνω).
Το αλλο που λες εινα ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ....προφανως και την κραζω την ΣΟΝΥ επειδη και δινει πλεον λιγα παιχνιδια και δινει δευτεροκλασατα games ΓΙΑ ΜΕΝΑ. Αλλα τι θες να κανουμε? Να καταργησουμε τις ποιοτικες κρισεις απο την ζωη? Ειναι αλλο πραγμα να αντιλαμβανομαι οτι καποιος εχει ΑΛΛΟ ΓΟΥΣΤΟ και αλλο πραγμα να μου ειναι ΕΞΙΣΣΟΥ ΑΡΕΣΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕ ΓΟΥΣΤΟ. Αλλο το σεβομαι και αλλο το διαφωνω...μπορω παραλληλα να διαφωνω και να σεβομαι.
Υπαρχει ομως και μια περισσοτερο ΠΟΣΟΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ....που αφορα το "σε ποσους αρεσαν".
Εσυ που αρεσκεσαι σε συγκρισεις με το παρελθον.....θες να θυμηθουμε ΠΟΣΟΙ σε ενα σχετικα κοντικο παρελθον εκαναν ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΕΣ κρισεις οταν η ΣΟΝΥ εδινε ΜΑΖΕΜΕΝΑ τα "τετριμενα" ΑΑΑ games και ποσοι εκαναν ΣΗΜΕΡΑ τις αντιστοιχες κρισεις?
Νταξ....δημοσκοπηση δεν καναμε ουτε τοτε ουτε τωρα, αλλα τις εποχες που αλαλάζαμε "Α ρε ΣΟΝΥ τι μας κανεις, που να πρωτοπρολαβουμε να παιξουμε τοσες παιχνιδαρες?", ΜΑΛΛΟΝ ηταν περισσοτεροι οι ευχαριστημενοι απο οτι αυτυ την φορα (και γενικα στο κοντινο "σημερα") οπου οι περισσοτεροι δεν μπαινουν στον κοπο καν να σχολιασουν, ποσω δε μαλλον θετικα.
Αρα, ΚΡΙΝΩΝΤΑΣ την ΠΟΛΙΤΙΚΗ της ΣΟΝΥ (και οχι το προσωπικο σου γουστο), ΜΑΛΛΟΝ δεν πολυενδιαφερεται τι κρατα ευχαριστημενο το συνηθες πελατολογιο της (οσον αφορα το πλας παντα και τα games παντα, δε μιλω γενικα). Διοτι ΜΑΛΛΟΝ τον εχει δεμενο τον γαιδαρο της....η αλλη εξηγηση ειναι οτι το κανει για να μας βαλει στο τρυπακι να γνωρισουμε την ομορφια των INDY games....λεω τωρα....
Συμπερασμα? Το γουστο σου δεν ειναι ουτε καλο ουτε κακο...ειναι γουστο. Σε μενα δεν ειναι αρεστο. αλλα επισης δεν ειναι ουτε καλο αυτο ουτε κακο....αφου επισης ειναι γουστο.
Η τακτικη της ΣΟΝΥ ομως δεν ειναι γουστο....εχει να κανει με συγκεκριμενα δεδομενα περα και μακρυα απο το δικο μου η το δικο σου γουστο.....δε πιστευω να διαφωνουμε και σε αυτο.
Αρα ΑΝ πρεπει να κριθει, θα κριθει με βαση αλλα κριτηρια ΠΕΡΑΝ του γουστου και των "βαθμολογιων".....
Ετσι για παραδειγμα, αν ενα καναλι εκει που ειχε ενα σκασμο αμερικανικες σειρες, το GOT κλπ κλπ, ξαφνικα το γυρισει στο ντοκιμανταιρ για τα σαλαχια και στον ανεξαρτητο ιρανικο κινηματογραφο, μπορει "ποιοτικα" να εχει κανει και αλμα με βαση μια λογικη που αρνειται τις αμερικανιες του Χολυγουντ και τα "ευκολα σεναρια" και αν καποιος ειναι λιγο φυσιολατρης να το δει και ως τρομερα θετικη εξελιξη.....αλλα Η ΕΞΗΓΗΣΗ του το γιατι το εκανε μαλλον εχει να κανει με αναλυση κοστους/ωφελους, στρατηγικη της εταιρειας κοκ και οχι ας πουμε επειδη θελει να διαταραξει τον αμερικανικο πολιτισμικο υμπεριαλισμο και τον σουρεαλισμο.....ναι?
Ναι γινεται....ακριβως οπως γινεται μια ταινια του Αγγελοπουλου να παιρνει καλυτερες κριτικες απο το Avatar toy Cameron, αλλα η δευτερη να κοβει μερικες δεκαδες εκατομυρια εισητηρια παραπανω.
Μια να μην σου πω οτι και γω, ενω καταλαβαινω γιατι το "Μετεωρο βημα του Πελαργου" ειναι ΚΑΛΥΤΕΡΗ ταινια απο το ΑΒΑΤΑΡ, αμα κατσω το βραδυ στην τηλεοραση να δω κατι, προτιμω να δω κατι τυπου Αβαταρ...
Μισο λεπτο, τωρα μιλας(σε ενα μεγαλο μερος του ποστ σου) για την ποσοτητα παιχνιδιων που δινει και δεν ξερω γιατι, αφου η ολη κουβεντα ειχε να κανει με την ποιοτητα.
Και ο πιο ασφαλης τροπος για να μετρησεις την ποιοτητα καλως η κακως ειναι οι βαθμολογιες.
To avatar εχει μαλλον καλυτερες κριτικες απο τις ταινιες του Αγγελοπουλου. Αλλα οκ καταλαβαινω τι θες να πεις.
Αν ομως θες να αξιολογησεις τα παιχνιδια του μηνα με βαση το σε ποσους αρεσαν αυτα, δεν θα το καταφερεις ποτε. Δεν ξερω γιατι μπαινεις σε αυτη τη λογικη. Δεν προκειται να βρεις ουτε νουμερα ουτε αληθεια.
Δηλαδη το The Surge ηταν ''Αvatar'' και ο Μαιος εχει ''Αγγελοπουλο'' σε ''εισιτηρια''? Το λεω γιατι ο προηγουμενος σου αρεσε και αυτος οχι.
Απο την πλευρα μου μη περιμενεις να χαρω για τα μετρια/κακα βαθμολογημενα παιχνιδια του Απριλιου και οχι για το 9αρι του Μαιου. Δεν εχει καμια απολυτως λογικη. Και θα εχεις διαπιστωσει οτι εχω μια συνεπεια σε αυτο. Δεν προκειται να αλλαξω κριτηρια. Αντιθετα σε αυτο το θρεντ βλεπω τα κριτηρια αξιολογησης να αλλαζουν κατα το δοκουν.
Ουτε θα ειρωνευτω καποιον που βρηκε το Conan του προηγουμενου μηνα καταπληκτικο, ενω εγω δεν θα το παιξω ποτε.
Αυτο που δεν μου αρεσε, ειναι οτι ειρωνευτηκες την πιθανοτητα να εχω χαρει που μου εδωσαν ενα παιχνιδι του 9 απο το EDGE και του 88/100 στο metacritic. Φυσικα και χαρηκα!.
Στα υπολοιπα δεν διαφωνω μαζι σου. Κραξε οσο θες, τοσο για την ποσοτητα(σε αυτο δεν διαφωνει κανεις) τοσο και για το οτι ξενερωσες με τα παιχνιδια του μηνα γιατι προσωπικα δεν σου κανουν.
Χωρις διαθεση αντιδικιας, οι βαθμολογιες ειναι επισης γουστο....ο καθενας που ψηφιζει, με βαση το γουστο του το κανει. Επισης συχνα παιζει σοβαρο ρολο η προσδοκια....αν ας πουμε καποιος περιμενε το rdr 2 καλυτερο απο οτι το βρηκε οταν το αγορασε, συχνα το βαθμολογει με βαση το τι "περιμενε".
Αλλα το ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟ στις βαθμολογιες, ειναι οτι παιζει ρολο το ΠΟΣΟΙ και ΠΟΙΟΙ ψηφισαν.
Υπαρχει ΠΡΟΦΑΝΗΣ ΛΟΓΟΣ του γιατι διαφορες "κουλτουριαρηκες" ταινιες παιρνουν τοσο ηψηλες βαθμολογιες. Διοτι αυτοι που "μπαινουν στον κοπο να τις δουν και μετα να τις βαθμολογησουν" ειναι αυτοι που ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα το εκαναν ουτως η αλλως.
Ενω μια "μαζικη" ταινια, θα την δει συνηθως καθε καρυδιας καρυδι για αυτο και η βαθμολογια ειναι πιο κεντραρισμενη.
Αρα και σε ενα παιχνιδι, οταν το ειδος του ειναι τετοιο που πολυ συγκεκριμενο κοινο θα εμπαινε στα εξοδα να το παρει, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ειναι και κοινο που "γουσταρει τετοια". Η διαφορα ειναι οτι σε "τετοια" games, οι "ψηφοφοροι" ειναι μια χουφτα.....οπως και σε "τετοιες" ταινιες (τις οποιες δεν υποτιμω, για την ακριβεια τις γουσταρω πολυ, αλλα ξερω οτι ειμαστε τρεις και ο κουκος που τις βλεπουμε,...10αρι να εχει η κριτικη του κοινου στο αθηνοραμα, ξερω οτι αν ειχε κατσει ¨"με το στανιο"¨να τις δει πολυς κοσμος, θα επαιρναν διφραγκο!!!)
Για να δουμε τι εννοω, ας υποθεσουμε οτι αλλαζε γνωμη η ΣΟΝΥ και το αφεντικο "τρελλαινοταν" και εκει που θα εδινε την μια απο τις δυο παπαριτσες (σορρυ, αλλα τετοιες τις θεωρω), αποφασισε στην θεση της μιας να δωσει το rdr 2. To rdr 2 στο metacritic εχει 80/100.....να υποθεσω οτι με βαση τον συλλογισμο σου η ΣΟΝΥ θα ειχε κανει φαουλ μιας και θα "εριχνε την ποιοτητα" και εκει που θα εδινε ενα παιχνιδι 9/10, εδωσε ενα 8/10!
Καταλαβαινεις οτι κανεις λογικος ανθρωπος δεν θα υποστηριζε κατι τετοιο.
Τελος, προφανως και μπορω να κρινω τι αρεσει περισσοτερο στους περισσοτερους, απο τις ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. Καποτε ανακοινονταν τα καινουργια παιχνιδια του μηνα και εδω ανοιγαμε σαμπανιες, δεκαδες ατομα εγραφαν "τι μας κανεις παλι ρε ΣΟΝΥ" κλπ κλπ. Τωρα ο μονος που του φανηκαν καλα τα games ησουν εσυ (εννοω, που το εξεφρασε). ΛΟΓΙΚΑ στο ΤΟΤΕ τα παιχνιδια ειχαν περισσοτερη αποδοχη (οταν ας πουμε εδινε μαζι Devil may Cry και αλλα δυο "καλα" που δεν θυμαμαι τωρα).
Μπορει να μη ξερω τα ΑΚΡΙΒΗ ΝΟΥΜΕΡΑ αλλα μια εκτιμηση ως προς την ΤΑΣΗ την εχουμε και εγω και εσυ....
Eχμ...το RDR2 στο metacritic εχει 97/100....
Δεν μιλησα ποτε για user score, αλλα για reviews. Νομιζω οτι ηταν προφανες αυτο οταν γραφω για EDGE Magazine. Ποτε δεν ασχολουμαι με user score.
Tα παιχνιδια του Μαιου με βαση τα reviews ειναι κατα πολυ ανωτερα απο αυτα του Απριλιου(οπως και στο user score αν εσενα σε ενδιαφερει ο κοσμος).
Δεν θα βγαλουμε ακρη φιλε rookie. Οπως ειπα, εγω πιστευω οτι ολα εχουν να κανουν με το αν σου αρεσουν προσωπικα εσενα τα παιχνιδια του μηνα. Αν σου αρεσουν εχει καλως, αν δεν σου αρεσουν θα πρεπει να μην αρεσουν και στους υπολοιπους.
Για αυτο και δεν μπορω να προβλεψω αν θα σου αρεσουν του Ιουνιου. Επειδη ακριβως δεν υπαρχουν σταθερα κριτηρια στο τροπο που αξιολογεις τον μηνα, περα απο το κριτηριο της προσωπικης σου ''watchlist''.
Δεν εχω να πω κατι αλλο γιατι λεμε παλι τα ιδια. Και οσο δεν σου γινεται συνειδητο αυτο με την watchlist παλι τα ιδια θα λεμε.
YΓ. Μη μου βαζεις την συγκριση με το Ιουνιο του 2012. Εχω πει την αποψη μου δεκαδες φορες για το ποσο ακυρη ειναι και δεν θελω να επαναλαμβανομαι γιατι δεν προκειται να αλλαξω ποτε γνωμη. Με τον προηγουμενο μηνα συγκρινα που εχει και νοημα. Πολυ συγκεκριμενα πραγματα.
Επίσης αν εσύ δεν βλέπεις κάποιο pattern στο είδος των παιχνιδιών που δίνει η ΣΟΝΥ, τότε δεν πειράζει, νομίζω ότι οι περισσότεροι το διακρίνουμε. Δεν έχει να κάνει ειδικά με το είδος των παιχνιδιών, αλλά με τα χαρακτηριστικά τους. Φτηνουλια, συνήθως Indy, γενικά ότι να είναι ώστε απλά να "βγει η υποχρέωση". Αν δεν το διακρίνεις αυτό, δε πειράζει
Tωρα βαζεις κατι αλλο στην συζητηση και υποθετεις απο πριν την αποψη μου για αυτο. Δεν εξεφρασα αποψη για αυτο το ζητημα. Πως εσυ την γνωριζεις απο πριν και απαντας σε αυτη?
Τεσπα αυτο το thread με εχει κουρασει(ελαχιστες φορες εχω δει ουσιαστικη επιχειρηματολογια) και ειμαι με το δαχτυλο στο κουμπι ignore(του thread) και ας ειμαι mod. Δεν κερδιζω κατι δηλαδη με τον ''διαλογο'' που γινεται και αντιλαμβανομαι οτι δεν κερδιζει και κανεις αλλος απο τις δικες μου αποψεις.
Μη το παρεις προσωπικα. Κατα τα αλλα εισαι ενα συμπαθεστατο μελος. :) Μολις το κλεισουμε θα κανω ignore το thread(το λεω γιατι καποιος μπορει να απαντησει σε κατι που ετσι και αλλιως δεν θα μπορω να δω).
Το θεμα αυτο επρεπε κανονικα να ειχε τον εξης ρολο.
1)Ενημερωση για τα δωρεαν παιχνιδια καθε μηνα(μιας και δεν μπαινουν αυτοματα στον λογαριασμο αλλα πρεπει να τα προσθεσει καποιος μονος του).
2)Ενημερωση για τυχον προσφορες σε ψηφιακους τιτλους μιας και το ps plus δινει επιπλεον εκπτωση σε αρκετους απο αυτους
3)Ενημερωση για την ποιοτητα του ιδιου του online(μεσα σε αυτο και ποτε ειναι κατω λογω maintenace).
4)Ενημερωση για τυχον αλλαγες τιμολογιακα οσον αφορα την ιδια την τιμη του ps plus αλλα και εκπτωσεις αυτου που τρεχουν συχνα ή ακομα και bundle με το ps plus πχ 1χρονος συνδρομο και δωρο ενα παιχνιδι.
Και οταν με το καλο φτασουμε και επισημα στο τελος της γενιας αυτης να γινει μια συνολικη εκτιμηση του ps plus τι προσεφερε σε αυτη την γενια σε σχεση με την προηγουμενη και σε ποιους τομεις σηκωνει βελτιωση,οπως και τυχον αλλαγες και εξελιξεις που θα ανακοινωθουν για το ps plus της επομενης κονσολας/γενιας απο πλευρας μεταβασης απο την τωρινη(πχ αν τα δωρεαν παιχνιδια του τωρινου ps plus θα λειτουργουν ή οχι στο ps plus του ps5 αν εχει backwards compatible).
Αντ αυτου βεβαια καθε μηνα βλεπουμε την ιδια ανακυκλωση για το ποια παιχνιδια δινονται δωρεαν και ποια παιχνιδια θελουν ορισμενοι να δωσει η Sony.
Κριμα γενικα γιατι αυτο που παρατηρω απο περυσι(τοτε με τα πολιτικα)ειναι οτι για καποιο αγνωστο λογο εχει φυγει απο τους περισσοτερους η αναγκη για κουβεντα για τα ιδια τα παιχνιδια που θα επρεπε να ειναι το ζουμι της υποθεσης/κουβεντας στο forum μιας και μιλαμε για παιχνιδο κονσολες.