Είδα το Gravity (καιρός ήταν) και έχω 2 απορίες....καιSpoiler!Spoiler!
Είδα το Gravity (καιρός ήταν) και έχω 2 απορίες....καιSpoiler!Spoiler!
μηπως εννοεις ντογκι σταιλ? γιατι εκει ειναι σουπερ!
Δεν τον δένω κόμπο καλύτερα.
ειδα το The Wolf Of The Wall Street..δεν ξερω τι να πω ...3 ωρες ταινια με αρκετη τσοντα και drugs... o Leonardo απλα εδωσε ρεστα στον ρολο του
Ειδα το Cashe/Hidden.
Ok, στέλνω επιτόπου email στον Χανεκε, να μου πει τι απο όλα όσα εχω φανταστεί, ήθελε να πει....
Η ερμηνεία του Ντι Κάπριο στον Λύκο της Γ.Στρήτ ήταν ίσως η καλύτερη του ever, χωρίς να έχω δεί το Great Gatsby. Και στο Django ήταν φοβερός.
Παιδιά μόλις είδα το The Conjuring.........πραγματικά αν δεν έχετε πάρα πολύ γερό στομάχι και γερά νεύρα μην την δείτε.....είμαι εδώ και κανά δεκάλεπτο που έχει τελειώσει με την τρίχα κάγκελο......παίζει να είναι το πιο ανατριχιαστικό θρίλερ που έχω δει ever......αλλά φοβερό.......
Είδα εχθές στο σινεμα το American Hustle ωραία ταινία γενικά αν και σε κάποια σημεία ένοιωσα πως έκανε κοιλιές και με κούραζε.
Περίμενα να δω λίγο περισσότερη δράση.Γενικά μια ταινία που αξίζει να την δείτε(όχι απαραίτητα στο σινεμα)
είδα εχτές το Ender's Game.
Ειλικρινά, δεν ήξερα τι έβλεπα: videogame ή ταινία; Σα να παρακολούθησα κάποιον να παίζει από την αρχή ένα videogame, με ένα αρχικό tutorial 2 ωρών.
Και πάνω εκεί που είπα "όπατις, ΤΩΡΑ ξεκινά να έχει ενδιαφέρον η ταινία" (είχα μυριστεί ότι εκεί θα το πάει από τα 49 λεπτά περίπου)............είδα να πέφτουν οι τίτλοι τέλους στα 5 λεπτά.
Σε μερικές σκηνές επίσης, η χρήση CGI έγινε τόσο έντονη, που δεν καταλάβαινες τι είναι real footage και τι CGI (σκηνές του videogame που παίζει ο Ender και εναλλαγή σε πλάνο ανφάς στο πρόσωπό του). Μόνο που........δεν το λέω με την καλή έννοια "πω πω, μα πόσο τέλεια είναι τα CGI".....παρά ως "πω πω....κοίτα όταν η χρήση CGI μπλέκεται με περίεργο/άσχημο τρόπο με real footage......ή μήπως δεν υπάρχει καν real; αν ναι, τότε κακή καλλιτεχνική απεικόνιση των CGI, αν όχι, τότε κακή μίξη real/CGI".
δεν ξέρω, αλλά ήταν ακόμη χειρότερη και από το Elysium με την οποία ταινία έβαλα τα γέλια στο τέλος...
ειχα διαβασει το βιβλιο πριν παρα πολλα χρονια, αλλα θυμαμαι οτι μου αρεσε, θα δωσω μια ευκαιρια στην ταινια, αν και με εχεις προκαταβαλει αρνητικα.
ωχ.......απ΄όσα διάβασα σε κριτικές για την ταινία, όσο και για το πόσο "σέβεται" το βιβλίο (γιατί δεν το έχω διαβάσει).........η ταινία το ξέσκισε το βιβλίο. Αν περιμένεις, όπως στο βιβλίο, να δεις τον Ender πλαισιωμένο από τα πανέξυπνα αδέλφια του, απλά να σου πω ότι έχουν scree time ίσα με 2-3 λεπτά σε όλη την ταινία.
όταν λέω "σα να έβλεπα videogame και μάλιστα, όχι τον πυρήνα του αλλά το αρχικό tutorial.....του videogame....επί 2 ώρες".
Μπροστά σε αυτή τη ταινία, τα Goonies αξίζουν όσκαρ. Yes, I know, καμία σχέση μεταξύ τους ως είδος/ύφος plot, τις θέτω όμως αντιπαραθετικά ώστε να περιγράψω την αδιαφορία που προκαλεί η "ροή" του Ender's game.
Slay, δες την ταινία και πες τι σου "είπε". (μεταξύ μας πάντως, μάλλον έχει πέσει πείνα στο Χολυγουντ.....ο Φορντ αποκλείεται να συμμετείχε σε τέτοια ταινία πριν 15 χρόνια.)
Δεν θα μπορουσα να διαφωνησω περισσοτερο μαζι σου λευτερη, η ταινια ειναι παρα πολυ καλη, και πιστεψε εαν προσπαθουσαν να αντιγραψουν πληρως το βιβλιο τοτε ειναι που θα εγραφες 10 φορες περισσοτερα μπινελικια. Σιγουρα εχουν αφαιρεθει μεγαλα κομματια απο το character development, και γενικα η ταινια προχωραει την ιστορια με γρηγορο ρυθμο, αλλα ειναι ΤΑΙΝΙΑ, δεν μπορει να εχει ολη την πληροφορια που εχει ενα βιβλιο.
Εγω την θεωρω μια παρα πολυ καλη μεταφορα, ουτε αμερικανιες ειδα, ουτε χαμηλου κοστους παραγωγη ειδα, ουτε υπερβολες. Ενω το παιδι που κανει τον ender τον απεδωσε παρα πολυ καλα, εμενα μου αρεσε και την συνιστω.
δεν διαφωνώ για την ποιότητα παραγωγής, ούτε για την παγερή (όπως μάλλον πρόσταζε το σενάριο) ερμηνεία του πιτσιρικά. Άλλωστε δεν είχα συγκριτικό μέτρο, γιατί δεν έχω διαβάσει το βιβλίο.
αυτό που δεν μου κράτησε το ενδιαφέρον, είναι ότι παρακολούθησα μια ιστορία-training που εν γένει δεν με ελκύουν......και προς το τέλος (χωρίς να ξέρω ότι έχω φτάσει ακόμα στο τέλος)....πάνω που πήγε να μπει σε ζουμερές λεπτομέρειες και πληροφορίες για το άλλο species (τα στοιχεία που με ελκύουν δηλαδή σε sci-fi)....the end.
τελικά το plot καταλαβαίνω ότι δεν μου άρεσε και όχι η παραγωγή.
Σε αντίθεση με το District 9 που το λάτρεψα - γεγονός σπάνιο γιατί 9 στις 10 ταινίες που βλέπω εδώ και χρόνια δεν μου κάνουν "κλικ".
MMMM ok ειδα το Thor the Dark World. Παρα πολυ περιεργη ταινια, σιγουρα καλυτερη απο την πρωτη της σειρας. Πρωτα απο ολα τα εφε, ειναι πραγματικα παρα πολυ καλα, πολυ ομορφα δωσμενα οπως εξαλου και στο Thor 1. Το art direction ειναι εκπληκτικο, δενει εξαιρετικα την μεσαιωνικη ατμοσφαιρα με το sci-fi. Επισης αρκετες απο τις action σκηνες ειναι σουπερ και παραδοξως ειναι παρα πολλες και δεν βαριεσαι οπως αλλες ταινιες marvel που ειναι με το σταγονομετρο. Το στορι οκ , δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο οχι ομως και τελειως αδιαφορο. Αν και ξεκιναει παρα πολυ ωραια στην συνεχεια γινεται καπως κλισεδιαρικο, με 1-2 ομως plot twists που πραγματικα δεν τα περιμενεις. Δυστυχως ομως υπαρχει και το αντιβαρο, το οποιο σχεδον καταστρεφει την ταινια και αυτο ειναι η παρουσια του δικου μας πλανητη...Η Πορτμαν απλως υπαρχει στην ταινια, μεγαλυτερη γλαστρα καιρο ειχα να δω.
Εκτος οτι ακουγουνται 2-3 απο τις μεγαλυτερες κοτσανες που εχω ακουσει σε ταινια τωρα τελευταια, δυστυχως η ιδια η ταινια κυριολεκτικα αυτοκτονει με τα διαφορα "αστειακια" που γινονται...
Συγκεκριμενα6/10 απο εμενα και πραγματικα κριμα γιατι θα μπορουσε να επαιρνε ανετα ενα 8αρακι.Spoiler!