Originally Posted by
rookie
Οταν η ΣΟΝΥ ανακοινωσε οτι κοβει τα παιχνιδια πσ3 και πσ βιτα του πλας, καποιοι εσπευσαν (παλι) να πουν: "καιρος ητανε, πρεπει να ριξει το βαρος της στο ps4"
Απλη απορια....με την φραση "να ριξει το βαρος της στο πσ4" εννοουσαν αυτο που συνεβει?
Δηλαδη ας πουμε, αν ο μικρος μου γιος αποφασισει εκει που διαβαζει μετριως ολα τα μαθηματα....να παψει να διαβαζει εντελως τα περισσοτερα και να συνεχισει να διαβαζει μετριως μονο τα μαθηματικα και την φυσικη....εγω θα του πω: "Μπραβο αγορι μου που εριξες βαρος στις θετικες επιστημες"?
Για να το καταλαβω δηλαδη....
Διοτι ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ εγω αυτο που βλεπω να κανει η ΣΟΝΥ ειναι να ελευθερωνει το βαρος απο την τσεπη της....ουτε αυξησε τα παιχνιδια του 4 (τουναντιων, χασαμε και οσα εδινε στις αλλες κονσολες που τυγχανε να ειναι cross play), ουτε ειναι να πεις οτι εκανε καμια σοβαρη ποιοτικη αναβαθμιση σε οτι εδωσε. Και μας εχει τελειωσει και η δικαιολογια οτι το πσ4 ειναι ακομα νεα κονσολα και δεν εχει πολλα παιχνιδια και πρεπει να περιμενουμε καποια χρονια για να συγκρινουμε σε σχεση με αυτα που εδινε καποτε στο πλας για το πσ3....κλπ κλπ