Παει κι ο Dexter.... Σνιφ!!!! :'(
Printable View
Παει κι ο Dexter.... Σνιφ!!!! :'(
Spoiler!
ένα σπόιλερ για το θεό ρε παιδιά! Κάποιοι είμαστε στην 6η σεζόν! (καλή μούφα και η 6η συναγωνίζεται στα ίσια την 5η για την χειρότερη σεζόν της σειράς).
^^ Ναι οντως ετσι οπως το γραφει ο Παυλος ειναι λες και ψοφησε ο Dexter, αλλα μην ψαρωνετε παιδια απλα δεν εχει να βλεπει τωρα και ξενερωσε!
Εγω το εχω σταματησει το Dexter μετα απο τις τελευταιες αθλιες σεζον, την 6η με το ζορι την ειδα.
ΑΜΑ έχεις δει την 6η, λάθος στιγμη αποφασίσες να σταματήσεις...
Η 7η το παει πολυ καλα...
η 7η σεζον αν συνεχισει ετσι παιζει να ειναι και η καλυτερη χωρις υπερβολες....
Αυτο που μου αρεσει πολυ στην 7η σεζον (χωρις σποιλερ) ειναι οτι αυτα που εγιναν σε ολες τις προηγουμενες σεζον παιζουν ρολο, η πλοκη εξελισεται σαν ενα παζλ και μου κανει εντυπωση γιατι το παρουσιαζουν τοσο προσεγμενα που μοιαζει σαν να το ειχαν σχεδιασει εδω και πολλες σεζον αυτο το πραγμα.
Να το ανοίξει μόνο όποιος έχει δει και το τελευταίο επεισόδιο Walking Dead!
Χαχαχα...!
Spoiler!
Για μένα η 7η απλά είναι αρκετά καλύτερη από την τραγική 6η, και μάλλον και από την μεταβατική 5η. Μέχρι εκεί για μένα μέχρι στιγμής... Βέβαια μετά την 6η οι προσδοκίες μου είχαν πέσει πάρα πολύ για μία από τις αγαπημένες μου σειρές.
Μαρεσει που ξεκινησα Flaming καταπανω στον Παυλο!:ban: πολυ γελασα!
Αλλα με αυτο που γελαω παντα ειναι με τον Val οταν περιγραφει με τοσο μένος και κακιαSpoiler!
Ασχετο.Το Fringe μου λενε πηρε τα πανω του ετσι?Δεν ξερω αλλα δεν ψηνομαι καθολου για την τελευταια σεζον ρε γμτ
Χα Χα Χα!!!!!
Πάντως, για Dxt, τελικά η 6η για εμένα διόρθωσε μετα το 5ο επεισόδιο. Ολο αυτο το σκηνικό μου άρεσε. Οπότε, worst season η 5η!!! Hands down!
^^
Χαχαχαχαχα
Εγώ παρόμοιες φαντασιώσεις είχα με (WD Spoiler)
Spoiler!
Αυτο ηθελα να βγουν οι φαντασιωσεις και οι περιγραφες όλων!ειδικα του Val!τωρα ειμαι 100% καλυμμενος!Ελπιζω στο επομενο επεισοδιο που θα εχει καμια σκηνη που θα τον κυνηγανε να μην βαλω τα γελια σκεπτομενος την ακριβεστατη περιγραφη σου!!!!!:a038:
Eλιωσα στο γελιο με αυτο (WD spoilers)
Spoiler!
Το είδα το πρωί και μετά το έψαχνα να το ανεβάσω αλλά δεν το έβρισκα! Respect!
^^Spoiler!
^^
Spoiler!
Spoiler Walking Dead τελευταίο επεισόδιο
BAD LUCK CARL
Spoiler!
Στο WD αυτά που γίνονται υπάρχουν και στα κομικ ή απλά οι σεναριογράφοι είναι άρρωστα άτομα?? :P
Επίσης τον Daryl σε κάθε επεισόδιο τον πάω όλο και πιο πολύ!
Obvious WD ep5 spoilers
Spoiler!
Δεν θυμαμαι και πολλα αλλα ειναι πιο fucked up εκει αρκετα πραγματα επειδη....well επειδη δεν ειναι tv και μπορει να τα δειξει :P.Δεν παει πισω και η tv ομως :P.
Also yeah....daryl is GOD.Εκει που λες δεν παει αλλοSpoiler!
Το πιο ενδιαφερον ομως κομματι του ep5, απο το gaf(γιατι δεν υπηρχε περιπτωση να κανω την συνδεση).
(ep5 spoilers)
Spoiler!
Τσίμπα και +rep γιατί με τρέλανες με όλα αυτά!
Eντάξει ρε συ που να κάνεις τη σύνδεση.. Πραγματικά απίστευτο..
Είναι πάντως και το comic αρκετά αρρωστημένο..!
Με αυτά που μου είπες και που βλέπουμε έχω τρελαθεί..
Πλέον εκτός απο το πρωτότυπο θέμα (survival κτλ) πάει φοβερά και σεναριακά! Δεν μπορώ να περιμένω την Κυριακή..!
Oντως η σειρα παει απο το καλο στο καλυτερο.
WD season 3 ep 5 spoilers
Spoiler!
WD Season 3 ep5
Spoiler!
Σορυ αλλα γουατ δε φακ εγινε παλι στο Ντεξτερ?Απιστευτο επεισοδιο!!!!
Spoiler!
Τι σεζοναρα ειναι αυτη????
Εν τω μεταξυ εχετε λυσσαξει με το WD και δεν το εχω δει ακομα το τελευταιο!θελω να δω τι γραφετε μεσα σε αυτα τα spoilers!!!!
Ν'αναφερθώ σε κάτι που δεν μου έκατσε καλά με το προηγούμενο Dexter:
Spoiler!
Κάπως φθηνό.
Δε πειράζει!!!!!! Σε αυτη την περίπτωση ειδικα, καλώς έγινε η "εξαίρεση"!!!!!!!
Χαχα!Καλά ναι, δεν το συζητάω!
ωραιο το 5ο επεισοδιο...αλλαSpoiler!
ΧΑΧα WD
Spoiler!
Λοιπον οι δικες μου εντυπωσεις/παρατηρησεις , περιεχουν εννοειται κομικ spoilers.
Spoiler!