Παιδια μια βοηθεια θελω εδω στο forum δεν βρισκω πουθενα κποιο exclusive για το bioshock 2 αν ξερει καποιος κατι ας γραψει σας παρακαλω...
Printable View
Παιδια μια βοηθεια θελω εδω στο forum δεν βρισκω πουθενα κποιο exclusive για το bioshock 2 αν ξερει καποιος κατι ας γραψει σας παρακαλω...
εαν εννοεις το θεμα για το bioshock 2 ειναι αυτο http://www.ps3forums.gr/vb/showthrea...light=bioshock τωρα για το exclusive που λες δεν καταλαβα τι ακριβως ψαχνεις.
Αυτο ηθελα ευχαριστω!!απλα εβρισκα μονο το review και ηθελα να διαβασω την συζητηση που εγινε εδω μεσα......
thanks και παλι!!
Αυτό ισχύει για όλες τις αγγελίες!
ΥΓ. Λίγο προσοχή με τα συνεχόμενα posts...
σαν πολυ δεν σερνεται το φορουμ τις τελευταιες μερες?
ιδεα σου θα ειναι βρε Αριστο παντα σερνετε το φορουμ :p
E ΘΑ φταιει τo SHOUTBOX
ωχ ειπα απαγορευμενη λεξη
απο ωριμοτητα δοξα το Θεο σκιζουμε!
Προτείνω να μπει ένα emoticon που να του τρέχουν τα σάλια. Μια τα νέα παιχνίδια, μια τα κορίτσια στα νέα παιχνίδια, το χρειαζόμαστε.
Οι χελώνες να ξαναμπούν στο καβούκι τους!
Νομίζω τα emoticons, μπαίνουν σαν πακέτα, δεν είμαι σίγουρος. Όπως και να 'χει ο Slay γνωρίζει για αυτά τα τεχνικά θέματα, όπως και για τα προβλήματα στην ταχύτητα που παρουσιάζονται τώρα τελευταία.
ναι σε αυτο εχεις απολυτο δικιο!!!οταν αναστηθηκε το φορουμ και ενω ειχαν χαθει ολα τα ban ηταν το 1ο πραγμα που η ωριμοτητα μερικων ειπαν να αποκαταστησουν πρωτα:p
ναι Αριστο εχει δικιο σε αυτο!!!!αλλα λιγο offtopic Μονο και μονο να πιφφφ τι βρωμα ειναι αυτη !!!
συγνωμη για το offtopic αλλα να λεγονται και μερικα πραγματα που δυστηχως ξεχασαμε και δεν σεβετε κανεις κανεναν εδω μεσα παρα πεταει μονο εξυπναδες!!!!
θα ελεγα πολλα αλλα αυτα ειναι για Live μιας και δεν εχω να χωρισω τιποτα με κανεναν και απο εδω μπορει καποιος να μην καταλαβει και να γινει παρεξηγηση
φιλικα (οσο μπορω)
Mαριε αρκετα. Ο καθενας εχει την αποψη του. Θεωρω συμπεριφορα παιδιου ηλικιας δημοτικου να παραπονιεται για πραγματα που εγιναν 1 χρονο και βαλε πριν. Αποψη μου. Αποψη αρκετων.
Το κουρασατε. Βλεπεις να ειναι κανενας μαλωμενος εδω στο φορουμ? Βλεπεις να μην εχουμε ατομα οπως καποιοι το ευχονταν? Βλεπεις να ασχολουνται αλλοι με το παρελθον? Βλεπεις να υπαρχουν τα προβληματα που υπηρχαν τοτε? Βλεπεις να ασχολουμαστε με το τι κανει ο ενας και τι ο αλλος? Βλεπεις τελος αντικρυσμα σε ολη αυτη την γκρινια που προσπαθουσαν και ακομα προσπαθουν καποιοι (ναι κι εσυ) να προβαλουν? Οχι...μονο εσεις οι 3-4 γνωστοι αγνωστοι εξακολουθειτε να εχετε προβλημα μετα απο τοσα χρονια...κανεις αλλος
Εδω μια χαρα παρεα ειμαστε, μια χαρα περναμε, απο ατομα αλλο τιποτα, χαβαλες γινεται η κατασταση που επικραττει ειναι η καλυτερη και η πιο χαλαρη απο ποτε.
Ολοι σεβονται ΟΛΟΥΣ εδω μεσα για πρωτη φορα... οι μονοι που δεν σεβονται ειναι αυτοι που ερχονται και προσπαθουν να επρασουν γκρινια και μιζερια κανοντας offtopic ειρωνικα μηνυματα του στυλ "ε θα φταιει το shoutbox" και αλλα τετοια. O σεβασμος εδω μεσα ειναι πλεον καθημερινο φαινομενο απο ολους και προς ολους.
Ουτε γκρινιες, ουτε κλαψουρισματα ουτε τιποτα. Αν νομιζεις οτι τα παιδια εδω στο φορουμ νιωθουν "καταπιεσμενα" σφαλεις και εχεις επιλεξει να βλεπεις τα πραγματα οπως θες, απλα για να δικαιολογεις την ανουσια γκρινια.
Κανεις δεν δινει δεκαρα για το παρελθον. Ναι κι εγω μαζι τους, δεκαρα δεν δινω. Τους φιλους που θελω τους εχω, τα ατομα που γουσταρουν την παρεα εχουν μεινει, οι υπολοιποι στο καλο και ολα να σας κατσουν καλα (δεν ειρωνευομαι σε αυτο). Το φορουμ διανυει την καλυτερη ΜΑΚΡΑΝ περιοδο του απο ολες τις αποψεις. Και εχουμε απλα 1-2 που οποτε τους βολευει θυμονται το φορουμ για 2 λογους:
α) Οταν ακουστει το οποιοδηποτε θεμα με την ταχυτητα του φορουμ.
β) Οταν θελουν να πουλησουν κατι.
Σορρυ λοιπον αλλα και οι δυο λογοι ειναι της ταξεως του δημοτικου και δειχνουν ανωριμοτητα σε ολο της το μεγαλειο.
Το φορουμ ειναι αυτο και αρεσει σε πολλους και περναμε ομορφα. Πολυ πιο ομορφα απο παλια. Δεν μας λειπει κανενας, οσοι θελουν ειναι εδω και οσοι ερθουν ευπροσδεκτοι.
Οσο φιλικα μπορω να απαντησω μετα απο 1 χρονο γκρινιας, μιζεριας, και κυριως κακιας στο 90% των ποστ που γινονται απο ορισμενους. Δεν προκειται να ασχοληθω περαιτερω και εσκεμμενα δεν ασχολιομουν μεχρι τωρα γιατι ελεγα "του π**στη...μεγαλα παιδια ειναι καποια στιγμη θα σταματησουν την γκρινια" , αλλα ειλικρινα...νισαφι.
Εδώ PS3Forums.gr! Εδώ PS3Forums.gr! Σας μιλά ο Ραδιοφωνικός Σταθμός των ελεύθερων αγωνιζόμενων prinny, των ελεύθερων αγωνιζόμενων συμφουριτων. Κάτω οι mod, πιο κάτω ο Slay, έξω οι Ινκας και οι Αζτεκοι, κάτω ο φασισμός, η χούντα θα πέσει από τα members… Member, κατέβα στα θρεντ, έλα να μας συμπαρασταθείς, το SHOUTBOX σου για να δεις :p
Για να σοβαρευτουμε λιγο λεω εγω.... Αυτοκλητους σωτηρες δεν χρειαζομαστε, μια χαρα ειμαστε εδω.
Εύγε Val +rep
http://data.tumblr.com/v8Y1VvbEma2efk3vWvg3NmQm_400.gif
που πρεπει να παω για να πο ενα γεια σορι ρε πεδια αλλα ειμαι λιγο ασχετος
ευχαριστο για την βοηθεια
Παντως για να ειμαστε και δικαιοι, αυτο με τα "50 σοβαρα - περιεχομενου" ποστς για να μπεις στις αγγελιες ειναι και λιγο "μουφα" χωρις παρεξηγηση. Θελω να πω υπαρχουν ΠΟΛΛΑ θρεντς καθαρα για σπαμμαρισμα ειδικα στο offtopic. Αν ηθελα θα ειχα τωρα ανετα πανω απο 50 ποστς... Φιλικα.
καινούργιος στο forum στο συγκεκριμένο! γιατι δεν μπορώ να γράψω ενα θέμα για ενα πρόβλημα που έχω! μου βγάζει το εξείς:
fastnickride, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
- Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
- If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.
προχθές ενεργοποίησα τον λογαριασμό! και έκανα και post! μπορεί κάποιος να βοηθήσει???
τους κανονες τους οποιους και αποδεχτηκες κατα την εγγραφη σου τους διαβασες???
εκει βρισκεται η απαντηση...
Είσαι πολύ καινούριος για να ανοίξεις δικό σου θέμα! Ψάξε και σίγουρα θα βρεις κάτι να σε καλύψει!
Εναλλακτικά μπορείς να ρωτήσεις εδώ:
http://www.ps3forums.gr/vb/showthread.php?t=2336
ευχαριστώ παιδιά! πρέπει να κάνω post για να έχω δικαίωμα ή να περάσει ενα χρονικό διάστημα! ok:a020:
χχχχχχχχχαχαχα καλα modecris εγραψες!εριξα πολυ γελιο!
Εγω παλι πιστευω οτι θα πρεπει να ψηφιζουμε και να λεμε ποιος πρεπει να γινει ban και ποιος εχει καταντησει ενοχλητικος.οποιος φτασει ενα οριο ψηφων να μπαναριζεται.οχι τπτ αλλο να εχουν μερικοι τον φοβο(αν και δεν θα αλλαξει τπτ,το ξερω)...
Το εχετε μαμησει με το Shout εχουν δικιο τα παιδια και με το χασιμο των παλιων ποστς.Πρεπει να ωριμασουν μερικοι και να σκεφτουν οτι εχουν καταντησει κουραστικοι.και αν δεν τους αρεσει στο κατω κατω να βρουν αλλου που να εχει Shout και να ειναι ικανοποιημενοι.
Εγω ειμαι πληρως ευχαριστημενος και ειμαι πολυ χαρουμενος που εστω και τοσο "αψυχα" μεσω νετ γνωριζω ανθρωπους που ειναι αξιολογοι και εξυπνοι και θελουν να βοηθησουν αν εχω καποιο προβλημα.Βλεπε νικο-νικολα-val-terastio-aristo-modecris-slay-hakoo-fotara-desmond-enstikto-muku(ετσι στα γρηγορα σορυ αν ξεχασα καποιον!).Δεν ειναι φοβερο που ετσι στα γρηγορα μου ερχονται 10 ατομα αξιολογα?Αυτη ειναι η ουσια φιλοι μου.οπως και στην ζωη συναναστρεφεσαι με αυτους που σου κανουν αν δεν σας κανει το forum να πατε αλλου.δεν ειμαι αρμοδιος για να λεω ποιος θα μεινει και ποιος θα φυγει γιαυτο ειναι οι mods αλλα ειλικρινα διαβαζω καποια ποστς και μου δημιουργειται κομπος στο στομαχι...και δεν χρειαζεται...
αυτα ας μην ασχοληθουμε αλλο και κουραζουμε και τα νεα παιδια που εχουν ερθει και θελουν να ρωτησουν πιο ουσιαστικα πραγματα.
ευχαριστω...
εχω να κανω μια προταση
επειδη πολλοι ψωνιζουν απο εξωτερικο τα παιχνιδια τους
λεω να φτιαξουμε ενα topic που καθε noob σε αυτα τα θεματα να τον βοηθαμε η να μας βοηθανε. να απανταει το topic σε εξοδα αποστολης καθε site πως μερες κανει να ερθει κλπ
Μάλλον θα εννοείς αυτό εδώ http://www.ps3forums.gr/vb/showthrea...=3687&page=138
Βασικά υπάρχει μια σύγχυση πολλές φορές μεταξύ αυτού του thread και του thread με τις προσφορές. Αλλά για τις ερωτήσεις που ανέφερες το παραπάνω thread είναι ότι πρέπει για να γίνουν και να απαντηθούν. Επίσης υπάρχει και thread για απορίες σχετικά με πιστωτικές και paypal αν κάποιος ψάχνει τέτοιου είδους πληροφορία :)
Δεν είναι offtopic σε αυτό το thread. Εκεί θα κάνεις ότι ερωτήσεις θες σχετικά με οποιοδήποτε μαγαζί, έξοδα αποστολής, καθυστερήσεις κλπ. Γι αυτό έχει δημιουργηθεί κιόλας. Offtopic είναι αυτές οι ερωτήσεις στο thread που λέει προσφορές.
Μετα το ''δικαιο'' ban που εφαγα θελω να ρωτησω τα pm μου ενω μου ηρθαν στο i phone μου γιατι δεν τα βλεπω στο inbox εδω στο forum ???
Επισης θα μπορουσα να τα παιρνω απο το mail μου κατευθειαν οπως εγινε και τωρα που ημουν banarismenos ???
ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ POST 100% ΔΙΚΑΙΟ.ΕΛΠΙΖΩ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ Ο ΣΥΜFORUMΙΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ.ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ POST ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΟΛΑ.
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ PM ΣΕ EMAIL...
^^απαγορεύονται τα μηνύματα σε full caps. Δες τους κανόνες....