Γιατί τι έγινε στο καραισκάκη πέρυσι?
Printable View
Γιατί τι έγινε στο καραισκάκη πέρυσι?
Γιατι ποιος ειπε οτι παιζει μπαλαρα φετος?Αλλα δεν ειναι αχαριστια να εχεις παραπονα απο την φετινη ομαδα και ειναι αχαριστια να μην σου αρεσουν εκεινα τα παλτα που ειχε παρει με πενταροδεκαρες ο Τζιγκερ?Οσο κοστισε ο Σισσε αμφιβαλλω αν κοστιζε ολη η ομαδα μαζι τοτε.
Φυσικα και χαρηκα για εκεινη την ομαδα αλλα δεν μπορω να μην πω,οτι εκεινη ηταν μια αναλαμπη και οχι ο φετινος ΠΑΟ.
Η ομαδα εκεινη δεν ειχε καμια συνεχεια,οι παιχτες εφυγαν και δεν εκαναν απολυτως τπτ οπου κι αν πηγαν και αυτοι που εμειναν ηταν απογοητευτικοι.(Παπ).
Γιατι να χαρω περισσοτερο για εκεινη την ομαδα,που ηταν μια φωτοβολιδα και οχι για την φετινη που εχει γερες βασεις οπως και εσυ παραδεχεσαι.
s33k3rgr o Πολυμετοχικος 2ο χρονο ειναι στην ομαδα ...ελεος.
Ενώ τώρα ρε Αρίστο ψάχνουν τον Σισέ με κάθετες και όχι με γιόμες...
Όσο για το bold, δεν είχε τσακωθεί με την μισή ομάδα, όπως λες.Εκτός αν εννοείς οτι ο Καραγκούνης και ο "δεν κάνω τάκλιν, δεν τρέχω, μαρκάρω με τα μάτια" Κατσουράνης είναι η μισή ομάδα, οπότε μάμησέ τα!
Καλα αν εμενε ο Τεν Τεν παιζει να καταφερνε να μας βγαλει 2ους φετος.
Οταν λες πλανο τι εννοεις ακριβως?
Επισης ο Σισσε αν δεν κανω λαθος εβαζε Γκολ και με τον Τεν Κατε. Και οχι μονο αυτος αλλα και ο Κατσουρανης (Νικητηρια Γκολ μαλιστα).
Αν δεν ειχε συμμαζεψει αυτην την ομαδα ο Χενκ απο οταν ηρθε δεν μπορεις να φανταστεις ποσο χαλια θα παιζαμε τωρα. Πιστεψε το αυτο.
Και τελος αυτο που λες οτι ηταν τσακωμενος με ολη την ομαδα εσυ δηλαδη τι προπονητη θες? Μαριονετα να τον κανουν οτι θελουν οι παιχτες. Ο πραγματικος προπονητης παντα εχει τροπο να επιβαλετε ειτε με την πειθαρχεια οπως εκανε ο Χενκ ειτε με τις διανοητικες του ικανοτητες (βλεπε Μουρινιο, μιλαμε για αλλο επιπεδο).
Δεν μας καθαρισε η διατησια μονο σε εκεινο το παιχνιδι φυσικα.Απλα ημασταν καλυτεροι μεσα στο Καραισκακη και ο διαιτητης μας εκλεψε την νικη.
Ειχαν γινει πολλα μεχρι τοτε.Πολλα πεναλτι που δεν μας ειχαν δωσει,αρκετα που σου ειχαν δωσει και πηρες νικες χαρη σε αυτα.
Τεσπα ας μην μιλαμε για τα περσινα.Ειχες καλυτερη ομαδα απο την φετινη και εγω λιγο χειροτερη(απο την φετινη).Απλα θα γινοταν μαχη ως το τελος αν δεν ειχαμε τα κορακια.
εμπαινε μεσα η ομαδα και δεν ηξερες τι επεζε......δεν λεω τωρα οτι μαγευει στο χορταρι αλλα εχει ενα σωστο τροπο αναπτυξης....διαφωνω οσο δεν παει οτι συμμαζεψε την ομαδα.....στην αρχη εκανε οτι του ελεγε ο αντωνιου(βλεπε ματος ιβ)μετα ελεγε δε ηθελε αμυντικο ενω πισω εμπαζε?λαθοι επι λαθον κια μερικα λαθοι τα εκανε συνεχεια...!
Αρίστο, 3 στις 4 μπαλιές που δίνουν στον Σισέ, είναι γιόμες.Πάρε παράδειγμα τα 2 τελευταία ματς με Λιέγη και Τρίπολη.
Στα λόγια μου έρχεσαι: Οι "μουντιαλικοί" ψωνισμένοι Έλληνες είναι αυτοί που δημιουργούν προβλήματα πειθαρχείας.Ή μήπως ξεχνάς την παιδική χαρά στα αποδυτήρια εξαιτίας του Καραγκούνη με το που ήρθε ο Νιόπλιας?
Φυσικά και δεν γκρίνιαξε κανείς για το οτι έφυγε ο Τεν Κάτε.Απλά ο Σισέ και ο Ζιλμπέρτο εξέφρασαν ευγενικά και ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ την απορία τους.Όχι σαν τα κακομαθημένα!
Τέλος πάντων.Στο τέλος της χρονιάς θα τα βάλουμε όλα στη ζυγαριά.
δείτε όλα τα γκολ του σισσέ και θα δείτε ότι τα μισά τουλάχιστον είναι προσωπικές εμπνέυσεις, τα βάζει με την κλάση του και όχι λόγω ανάπτυξης. με σωστή ανάπτυξη έβαλε το 2ο στη ρώμη, πόσα τέτοια έχει βάλει; 4-5; κάπου εκεί...
πείτε με τζιγκερικό πείτε ότι θέλετε,δεν με νοιάζει... πρόβατο του πατέρα ΔΕΝ γίνομαι όπως ΔΕΝ ήμουν πρόβατο του τζίγκερ...
αλήθεια τώρα, θεωρείτε τόσο τρελή επιτυχία το φετινό πρωτάθλημα; εμένα (αν τελικά το πάρουμε) για αυτονόητο μου φαίνεται ... όταν έχεις σισσέ και ο άμεσος αντίπαλός σου μήτρογλου, νταρμπι, ντιόγκο (χωρίς να θέλω να τους υποτιμήσω). όταν έχεις τον αρχηγό της εθνικής βραζιλίας με τον σούπερ σιμάο στη θέση που έχουν στολτίδη, λεντέσμα, ντουντού, όταν έχουν ένα δανεικό αριστερό χαφ που χθες όπως και στα περισσότερα ήταν αλλού γι' αλλού και η δική σου πλευρά έχει κοστίσει 8 εκ. Ε (!!!!!!!). όταν έχεις πιο ακριβή άμυνα, πιο ακριβό πάγκο, όταν έχεις το σούπερ ταλέντο (λολ που τον λένε έτσι) νίνη και οι άλλοι έναν πεθαμένο μαρέσκα στα γεράματα...
και να μην κάνω συγκρίσεις με παοκ που είμασταν μόλις στο +2 αν και κοστίζει μόλις το 1/5 της ομάδας μας (λολ) περισσότερο αυτονόητο μου μοιάζει το πρωτάθλημα παρά επιτυχία... ΑΥΤΟ ΘΑ ΈΛΕΙΠΕ ΔΗΛΑΔΗ......να μην το πάρουν
αλλιώς ονειρεύομαι τον Παναθηναϊκό, βαρέθηκα να είμαι ο εργοτέλης της ευρώπης, ο μικρός και φτωχός συγγενής, αν σας γεμίζει μπράβο...
ο εργοτέλης αν και θα μπορούσε να χτυπήσει πλέι οφ βάσει της εικόνας του μέχρι νοέβρη - δεκέμβρη επειδή σώζεται και κερδίζει 1-2 μεγάλους τελειώνει εκεί η σεζόν και νομίζουν ότι κάτι κάνουν... έτσι και μεις... ΝΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΝΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ... και δυστυχώς αυτό ήταν όλο.... έβγαλαν την υποχρέωση , τίμησαν τη φανέλα και τέλος...
δε χαλιέστε να βλέπετε να προχωράνε ομαδούλες όπως η σταντάρ (7η βελγίου); δεν σας πειράζει; άντε και παίρνεις το (αυτονόητο) πρωτάθλημα, και; δείξε έξω τα φρύδια σου...
επί πεσέιρο πήγε τελικό ουέφα η ρέιντζερς.... ΕΛΕΟΣ
πέρυσι η βέντερ που από τύχη έφαγε μόλις 5 ... ΕΛΕΟΣ
κάθε χρόνο και η κουτσή μαρία πάει στους 4 του ουέφα...
όταν έχεις τόσο καλή ομάδα όσο διατείνεστε είστε ευχαριστημένοι με τους 16 του ουέφα; η περσινή βέντρε καλύτερη ήταν; ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΕΡΓΟΤΕΛΗ
πέρασε τη ρώμα και αυτό ήταν ... η σταντάρ καλύτερη είναι; πιο ακριβή; έχει σισσέ; έχει σίλβα; και όμως ... ΤΑΡΙΦΑ
συγγνώμη αν σας χαλάω το πανηγύρι για το αυτονόητο πρωτάθλημα αλλά αλλιώς ονειρευόμουν την ομάδα μου, να βάζει στόχους και να κυνηγάει ΚΑΙ την ευρώπη
Eτσι οπως τα περιγραφεις τα πραγματα..οι αλλες Ελληνικες ομαδες να μην κατεβουν καθολου στο επομενο πρωταθλημα γιατι ειναι ανυπαρκτες.Γιατι αν εχεις παραπονα απο εναν παναθηναικο που χτιζεται μολις 2 χρονια και τον 2ο χρονο ειναι μεσα σε ολους στους στοχους μεχρι τελος Μαρτιου και απολυτο φαβορι για πρωταθλημα και κυπελλο...
Ε σορρυ...εχεις παραλογες απαιτησεις.
Φυσικα και εχει κανει λαθη ο πολυμετοχικος.Την πρωτη χρονια εκανε περισσοτερα λαθη.Την Δευτερη λιγοτερα.Την τριτη λογικα ακομα λιγοτερα ή μπορει να μην κανει καθολου λαθη.Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να υπαρχει γκρινια για αυτην την ομαδα.
Σκεψου μονο να ειχαν ολοι οι οπαδοι του ΠΑΟ την νοοτροποια σου και να πηγαιναν γηπεδο...Σκεψου ποσο αρρωστημενη θα ηταν η ατμοσφαιρα και μαλιστα χωρις κανεναν λογο.Μονο αυτο σκεψου.
re sy pictorino min ta vlepeis etsi ta pragmata,fetos eidame ligi mpalitsa ap tin omada kai tou xronou an paroume allous 2 (cisse) tha doume akoma kaliteri,min perimeneis na pareis champions league ap tin proti xronia pou egines polimetoxikos oi omades xtizontai siga siga apla kane ligo ypomoni.
παμε μωρη παναθα σημερα...τρελανε μας........παρε το διπλο και κυνηγησε την προκριση!!
ΜΠΟΡΕΙΣ...
ζω με ενα ονειρο τοσο τρελο τριφυλλαρα κανε το πραγματικο.................
και δεν ειναι κανεις εκει κοντα να σε τσιμπισει να ξυπνησεις ρε Αριστο :P
Μακαρι να προκριθητε αν και παρα πολυ δυσκολο (το διπλο μπορει να το παρετε ;) την προκρισει ομως δυσκολα!!!
Σιγουρα ειναι πολυ δυσκολο.Οπως ειπα και στον Αριστο χθες στο shoutbox ,θελει και τυχη για να γινει μια τετοια ανατροπη.
πρεπει να παιξει ο Γκαλινοβιτσ τερμα στης σαχταρ την εστια :P
pictorino φιλε μου εισαι εκτος τοπου και χρονου ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑ παντα φιλικα στο λεω ειναι μερικοι που γκρινιαζουν οτι και να γινει και 4-1 να νικησουμε τον γαυρο την κυριακη μερικοι θα γκρινιαζουν για το 1 που φαγαμε,ο τζιγγερ μας εκανε μεγαλο κακο...το double φετος θα επουλωσει μερικες πληγες και ελπιζουμε ο ασθενης να γινει παλι οπως τον επιθυμουμε.σημερα δεν κρινετε τιποτα αλλα τιν κυριακη κρινονται πολλα.
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=sJpQsaei2rk&feature=player_embedded"]YouTube- ΀ΠΣΞΞΞ Ξ€ΞΞ₯ ΞΣΦΞ*..!! ( MUST SEE !!!! )[/ame]
γιατί δεν κρίνεται τπτ και γιατί είμαι εκτός τόπου και χρόνου; γιατί να μην βάλουμε στόχο τον τελικό του γιουρόπα; η βέρντερ πέρισυ μάζεψε 5 από εμάς (και λίγα ήταν) και όμως πήγε τελικό!!! καλύτερη μας ήταν; η ρέϊντζερς πριν 3 χρόνια ομαδάρα είχε; δηλαδή να βγαίνουμε ευρώπη μόνο και μόνο για τα ΕΕΕ; να μην έχουμε στόχο τη διάκριση; τέτοια ομαδάρα έχει η 7η βελγίου και πετάξαμε λευκή πετσέτα στο 1ο παιχνίδι;
ελπίζω να παίξουν σοβαρά σήμερα και να διεκδικήσουν τις όποιες ελπίδες για πρόκριση, φέτος είναι ευκαιρία για διάκριση...
αδιαφορο τι εκανε η βερντερ ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ με νοιαζει μονο για μενα ο στοχος ηταν το νταμπλ αν ερθει θα ειναι επιτυχημενη απολυτα η χρονια,την ευρωπαικη μας αυρα μπορουμε να την ανακτησουμε απο του χρονου που θα ειναι ολα πιο ηρεμα αν παρουμε 2 σοβαρους αμυντικους επιτελους
Το θεμα σημερα ηταν να κανουμε μια καλη εμφανιση και να νικησουμε αν γινεται, οχι να προκριθουμε, αυτο εχει τελειωσει στην Αθηνα
Ποιος να βαλει ομως γκολ, ο λαλακας ο Κατσουρανης που στοχευει τον τερματοφυλακα απο τα 2 μετρα?...τα περιμενουμε ολα απο το Σισε, γκολ αλλιως δε βαζουμε
Ναι ομάδα προσπαθεί, ναι είμαστε άτυχοι σε όλες τις βάσεις, ναι ο διατητής δεν μας παίζει και 50-50 αλλά με τέτοια παιδική χαρα πίσω τι να κάνεις και που να πας...
Μας έχουν πάρει χαμπάρι κάνουν γίομα από πίσω και ο Μποκανί σπρώχνοντας κάνει φάσεις
Kαλα η αμυνα ηταν για κλαματα...
Η προκριση κριθηκε στο πρωτο παιχνιδι.Μια λαμπαδα στο μποι του γκαλινοβιτς πρεπει κανουν.
Αν επαιζε σημερα ο Γκαλι...θα φευγαμε το λιγοτερο με 3-4 τεμαχια.
Πλεον στέρεψα από μπινελίκια το μόνο που έχω να πω να πάρουμε αυτό το πρωτάθλημα να πέσει το μαρούλι από το τσου λου και να κάνουμε το σταυρό μας αυτοί που έφεραν το καντέ και το μπίερσμιρ για να στρώσει η άμυνα να έχουν πάρει πόδι από την ομάδα ή να μην έχουν λόγο στις μεταγραφές
Για όσους παίζουν μάνατζερ πιστεύω οτι θα συμφωνούν μαζί μου οτι το football intelligent του καντέ είναι 1/20
Πολύ καλά έπαιξε σήμερα η ομάδα σας.Αλλά η άμυνα είναι το άκρως αντίθετο της επίθεσης.Και με τέτοια άμυνα ευρωπαικά δεν πας ψηλά.Στην ελλάδα φυσικά δεν φαίνεται παρά σε λίγα ματς κυρίως λόγω ανύπαρκτων αντίπαλων επιθετικών
Τέσπα του χρόνου πάλι να δούμε που θα είμαστε.........
και τώρα το ντέρμπι , ώρα αποδείξεων ....
δικαιολογίες ΔΕΝ υπάρχουν, για να δούμε ...
πάντως νίκη = πρωτάθλημα, παίζεται το 98% του πρωταθλήματος για μας
μπραβο φιλε μου, ιστορικη η τοποθετηση του βιντεο, πολυ καλο, τα παιδια που το εφιαξαν ειναι επιστημονες , ξετρυπωσατε ενα μεγαλο μυστικο, δεν ξερω που να κρυφτω πλεον.... Τελικα το συνθημα ροζ φανελα η πρωτη σου βαζελα κοκκινες φορανε αυτοι που σας μαμανε δεν εχει βαση πλεον....
Και ξέρεις ποιοί είναι αυτοί που το έψαξαν και έκαναν όλη τη δουλειά.Οι φυλλάδες τους.Αυτοί οι "δημοσιογράφοι" αδικούνται,πρέπει οπωσδήποτε να βρουν θέση στη διοίκηση
Τι να πω άλλο...........
ασε εχω σκασει σου λεω, μετα τα μυστικα της εδεμ αποκαλυφτθηκε και το μυστικο του γανιμιδη.... και ελεγα οτι ποτε δεν θα το εβρισκαν αυτο....
xalaroste....h istoria toy o ganimidh k o idios einai apla enas THRYLOS ....mhn to pernete katakarda....
καλα εσυ εκει!!! μη χασεις την εταιρια.
Βλέποντας τις ομάδες που πέρασαν στους 8 και κυρίως αυτές που αποκλείστηκαν, χάθηκε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία στους αγώνες με την Λιέγη. Κρίμα.