Δεν μου το εχει κανει ποτε ως τωρα!
Printable View
Φυσιολογικό είναι στις DSL. Ανέβασε stats από το modem/router σου...
μπαινεις μοντεμ και βλεπεις τα στατιστικα της γραμμης
Στατιστικά συγχρονισμού (speed, attenuation, SNR κλπ.)
Χωρίς να θέλω να σας ζαλίσω αλλα δεν μπορώ να βρω που λεει τα stats.
λεωνιδα οποτε μπουμε μαζι στο party chat θα σου πω ακριβως μιας και εχεις το technicolor
Χαιρετώ!
Το πρόβλημα ειναι το εξής: κάποιες σειρές προτιμώ να τις παρακολουθώ με γαλλικούς υποτιτλους, ετσι για εξάσκηση περισσότερο. Τι γινεται τωρα... Οι ειδικοί χαρακτήρες (δηλαδη οσοι εχουν τόνους κυρίως) δε φαίνονται σωστα. Εμφανίζονται περίεργα με αποτέλεσμα να μη βγαίνει παντα νόημα. Το media player που χρησιμοποιώ ειναι το VLC σε Mac, αλλα το πρόβλημα "μεταφέρεται" και στο media player που εχω συνδέσει στην τηλεόραση.
Εχεις κανεις ιδεα για το τι μπορω να κάνω;;;;
Στη θέση σου θα δοκίμαζα να αλλάξω την κωδικοποίηση του .srt
Οδυσσέα, κάτι τέτοιο προσπάθησα, αλλα απο τον Mac δε μου ανοίγει κατι αντίστοιχο με το note pad των windows για να το κάνω αυτο.
Από το VLC μπορείς να πας preferences, Subtitles/OSD και εκεί σου έχει επιλογή για κωδικοποίηση.
Μερικές τηλεοράσεις έχουν και εκείνες ενσωματωμένη λειτουργία για διαφορετική κωδικοποίηση στους υπότιτλους (στις Samsung μου πχ αν πατήσεις το Tools ότνα παίζει κάποιο βίντεο θα σου βγάλει ένα μενού, προς το τέλος δεξιά έχει επιλογές για υπότιτλους).
Αν θες να αλλάξεις μόνιμα την κωδικοποίηση, πειραματίσου με ένα πρόγραμμα τύπου Notepad++ (Windows). Αυτό εδώ πχ είναι για Mac, φαντάζομαι αυτό που θέλεις τον κάνει.
Λεω, σε ευχαριστω πολυ!!!! Θα το δοκιμάσω στο ημίχρονο. :)
- - - Updated - - -
Λεωνιδα, σε υπέρευχαριστω!!!!!!!! Ωραίος!!!!
Υπηρχε μια λειτουργία σχετικά με την κωδικοποίηση στον player και δούλεψε μια χαρα!!!!!!!
Μια ερωτηση αν ξέρει κάποιος...
Η TV μου εχει μονο 2 εξόδους HDMI και κάθε φορα που θελω να χρησιμοποιήσω την κάθε συσκευή, αναγκάζομαι να βάζω και να βγάζω τα καλώδια. Υπάρχει κατι που να αυξάνει τις εξόδους και να μπορω απλα να επιλέγω απο το χειριστήριο;
καλησπερα παιδια εχει γίνει κατι με τους server γιατι δεν μπενει online?
Το ιδιο προβλημα ειχα και εγω, πηρα το πρωτο που υποτιθεται οτι κανει και αυτοματη αλλαγη, η οποια δουλευει μεν αλλα υπο συνθηκες. Ετσι εαν εχω ανοιχτο τον αποκωδικοποιητη της digea και ανοιξω το ps3 γυρναει μεν, αλλα εαν κλεισω το ps3 δεν γυρνα μονο του πισω στην αλλη πηγη, επισης εαν και παλι ειναι ανοιχτη η digea και παω να ανοιξω την nova, τοτε δεν γυρναει.
Η όλη αυτη κατάσταση ειναι ιδιαίτερα προβληματική/κουραστική; Διότι την προτιμώ απο το να βάζω και να βγάζω. Ετσι ισως χαλάσει και η υποδοχή απο πίσω.
Thnx!
Μη το συζητάς, χίλιες φορές καλύτερα από το βάλε βγάλε καλώδια.
Εχει κολλησει εδω και μιση ωρα περιπου σε αυτη την οθονη και δεν ξερω τι να κανω!!
Windows 8.1
http://img.tapatalk.com/d/14/05/16/mady8ahu.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk