Τι μου απεδειξες βρε Δημητρη? Πρωτα εβαλες ενα λινκ που ηταν του 2008 και μετα σου εδειξα εγω οτι η ιδια πηγη ακριβως, (tripadvisor) αλλα του 2011 εδειχνε το αντιθετο ακριβως αποτελεσμα...μονος σου εβγαλες τα ματια σου...
Μετα εβαλες ενα καρω λινκς τα οποια ηταν απο το 2008 εως το 2009. Δηλαδη τι μου "απεδειξες" ακριβως? Διαφωνουσες με κατι στο ποστ μου (που μαλιστα δεν ηταν και η ουσια του ποστ μου και απλα εκτροχιασες την συζητηση, πηγες στο google και εκανες ενα search για να μου αποδειξεις οτι ειμαι λαθος. Δεν ειδες ομως την ημερομηνια του λινκ σου, οποτε πραγματικα απορρω... τι μου απεδειξες, περα απο το οτι τρεχεις στο google και προσπαθεις να αποδειξεις κατι με το οποιο διαφωνεις?
Τι να σου πω για το ιντερνετ? Να σου πω οτι αμα παω στο google και ψαξω Valkyre is a rabbit, πολυ πιθανον να μου βγαλει και ενα σχετικο αρθρο....
Και σου ξαναλεω, φροντισες να εκτροχιασεις την συζητηση και να εστιασεις σε ενα απιστευτα αδιαφορο κομματι της σε σχεση με αυτο που προσπαθουσα να πω. Λοιπον εγω διαφωνω απλα με την πρακτικη "googl-αρω" και επειδη googl-αρα αποτελει αποδειξη". Και στο απεδειξα περιτρανα οταν χρησιμοποιησα την ιδια την πηγη σου... αλλα την τρεχουσα...οχι 3 ετων πισω...
ΥΓ: το οτι εφτασες στο σημειο να νομιζεις οτι κατι τετοιο ειναι αληθινο, ε συγνωμη αλλα στα δικα μου ματια ακουγεται καπως...αυτα τα πραγματα εγω τα θεωρω απο γελοια εως αστεια εντελως. (μιλαω για τα genpets... και την διαμορφωση του χαρακτηρα τους, το οτι προερχονται απο ανθρωπινο DNA και αλλες τετοιες αηδιες με κεφαλαια γραμματα).
ΥΓ2: και βλεπω βελτιωνομαστε...βαζουμε αρθρα του 2005 τωρα... καλα Δημητρη δεν υπαρχει αυτο το πραγμα...σορρυ αλλα το θεωρω εντελως αστειο...πρεπει μαλλον να αφησεις το τοσο πολυ googlαρισμα...