:O δέν το είδα...δέν ξέρω άν το έχεις καταλάβει ακόμα...αλλά εκεί γεννήθηκα και με προσβάλεις όσο και άν σου φένεται παράξενο...Τέλως πάντων δέν θα επεκτείνω την κατάσταση...
Printable View
:O δέν το είδα...δέν ξέρω άν το έχεις καταλάβει ακόμα...αλλά εκεί γεννήθηκα και με προσβάλεις όσο και άν σου φένεται παράξενο...Τέλως πάντων δέν θα επεκτείνω την κατάσταση...
ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΒΕΛΟΥΔΟ
ΠΡΟΣΟΧΗ το συγκεκρυμένο ανέκδοτο είναι τόσο χαζό που θα βλαστημήσετε την ώρα και την στιγμή που το διαβάσατε..! Είναι προτιμότερο να το ακούσετε απο κάποιον παρά να το διαβάσετε μιας και είναι απίστευτα εκνευρίστικο..
Απολαύστε υπεύθυνα..
ΥΓ: Το έχω εμπλουτίσει με κάποια σχόλια (υβριστικά κυρίως γιατί αλλιώς δεν διαβάζεται :p παραμένει όμως ένα ανέκδοτο που γελάς με την φάτσα του άλλου όταν ακούει το τέλος)
"Η δασκάλα του Τοτού στο σχολείο βάζει στα παιδιά μία έκθεση ελεύθερου θέματος..
Την επόμενη λοιπόν, αρχίζει να ρωτά τα παιδιά στο σχολείο για το θέμα της έκθεσής τους.
-Μυρτώ τι έκθεση έγραψες εσυ?
-Εγώ κυρία έγραψα για την εξευρεύνηση του διαστήματος
-Μπράβο παιδί μου.
-Εσύ Ιάσονα?
-Εγώ κυρία έγραψα για τις οικονομικές εξελίξεις του 21ου αιώνα.
-Μπράβο παιδί μου.
-Εσύ Δευκαλίωνα?
-Ααα εγώ κυρία έγραψα για την σύνδεση της θρησκείας με την επιστήμη.
-Υπέροχα παιδί μου.
-Εσύ Μελπομένη?
-Εγώ καλή μου κυρία έγραψα για την ανθοκομία.
-Πολύ ενδιαφέρον παιδί μου!
-Εσύ Τοτε?
-Εγω??
-Ναι παιδί μου εσύ..
-Δηλαδή εγω? Όχι κάποιος άλλος..
-Ακριβώς τοτε..
-Αα κυρία εγώ έγραψα για το κόκκινο βελούδο..
-ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΒΕΛΟΥΔΟ??? ΑΝΑΓΩΓΟ!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ. ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ!!
Πάει λοιπον ο Τοτός στον διευθυντη ο οπόιος τον ρωτάει τι έκανε..
-Να κύριες..η δασκάλα μας έβαλε μια έκθεση, διάβασα την δικιά μου και έξαλη με έστειλε σε εσάς..
-Τι έκθεση έγραψες και έγινε όλο αυτό?
-Να..έγραψα μια έκθεση για το κόκκινο βελούδο??
-ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΒΕΛΟΥΔΟ? ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΣΟΥ!!!! ΑΠΟΒΑΛΕΣΑΙ!! ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ..
Πάει λοιπόν ο Τοτός σπίτι και κλαίγοντας βρίσκει την μητέρα του στην κουζίνα..
-Οχ..τι έπαθε το παιδάκι μου?
-Να Μαμά, έγραψα μία έκθεση, την διάβασα και η δασκάλα με έστειλε στον διευθυντη και ο διευθυντής με έδιωξε από το σχολείο και ήρθα σπίτι και βρήκα εσένα..
-Μα τι έκθεση ήταν αυτή που έγραψες..
-Να, έγραψα μια έκθεση για το κόκκινο βελούδο..
-ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΒΕΛΟΥΔΟ? ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΛΕΕΙ? ΧΑΣΟΥ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ!! ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ.
Πάει λοιπόν ο Τοτός στον πατέρα του..και τον βρίσκει στο γραφείο του..
-Τοτε τι εγινε και με ενοχλείς τώρα που εργάζομαι.
-Να μπαμπά διάβασα μια έκθεση στο σχολείο, η δασκάλα έξαλη με έστειλε στον διευθυντή, αυτός με έστειλε σπίτι, εκεί βρήκα την μαμά και η μαμά με έστειλε σε εσένα..
-Μα καλά τι έκθεση ήταν αυτή που εγραψες?
-Να μπαμπά έγραψα μια έκθεση για το κόκκινο βελούδο!!
-ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΒΕΛΟΥΔΟ? ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ, ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ!!! ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ ΑΜΕΣΩΣ..
Πάει λοιπόν ο Τοτός και βρίσκει την αδερφή του..
-Τι θες ρε τσογλανάκι?
-Να έγραψα μια έκθεση στο σχολειο, η δασκακα με εστειλε στον διευθυντή..αυτός με απέβαλλε με έστειλε σπίτι, εκεί βρήκα την μαμά, αυτή με έστειλε στον μπαμπά και αυτός σε εσένα!
-Μα τί έκθεση εγραψες αδερφέ μου?
-να..για το κόκκινο βελούδο
-ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΒΕΛΟΥΔΟ??? ΜΩΡΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΟΡΘΙΑ ΠΑΡΕ ΤΑ ΚΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΣΑΚΙΣΟΥ ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΣΟΥ..ΜΗΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ..
Πάει λοιπόν ο Τοτός στον αδερφό του και αφού τον διακόπτει απο το διάβασμα..
-Τι κάνεις εδώ μωρη βρώμα??
-Να έγραψα μια έκθεση στο σχολειο, η δασκακα με εστειλε στον διευθυντή..αυτός με απέβαλλε με έστειλε σπίτι, εκεί βρήκα την μαμά, αυτή με έστειλε στον μπαμπά και αυτός στην αδερφή μου και αυτή σε εσένα.
-Και τι έκθεση ήταν παρακαλώ?
-Να..μια έκθεση για το κοκκινο βελούδο
-ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΒΕΛΟΥΔΟ? ΠΑΛΙΟΒΡΩΜΙΑΡΗ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!!!!! ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ..ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΣΟΥ.
Πάει κλασικά ο Τοτός..
-Εγγόνι μου, κολοπαιδαράκι μου? Τι έχεις ρε ηλιθιο?
-Να έγραψα μια έκθεση στο σχολειο, η δασκακα με εστειλε στον διευθυντή..αυτός με απέβαλλε με έστειλε σπίτι, εκεί βρήκα την μαμά, αυτή με έστειλε στον μπαμπά, αυτός στην αδερφή μου ,αυτή στον αδερφό μου και αυτός σε εσένα.
-Και τι έκθεση ηταν αυτή?
-Να βρε γιαγιά..μια έκθεση για το κόκκινο βελούδο..
-ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΒΕΛΟΥΔΟ? ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ ΜΕΣΑ!!!!! ΣΤΟΝ ΠΆΠΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ!!!
Πάει ο καημένος στον παππού του στο υπόγειο..
-Μωρε κολόπαιδο τι δουλειά έχεις εδώ?
-Να έγραψα μια έκθεση στο σχολειο, η δασκακα με εστειλε στον διευθυντή..αυτός με απέβαλλε με έστειλε σπίτι, εκεί βρήκα την μαμά, αυτή με έστειλε στον μπαμπά, αυτός στην αδερφή μου ,αυτή στον αδερφό μου, ο αδερφός μου στην γιαγιά και η μπαμπόγρια σε εσένα!
-Και τι έκθεση εγραψες??
-Να, μια έκθεση για το κόκκινο βελούδο..
-ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΒΕΛΟΥΔΟ? ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΣΠΙΤΟ ΑΜΕΣΩΣ. ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.
Το δισάκι του στον ώμο ο τοτός..και πήρε τους δρομους..έκανε κρύο και είχε παγώσει οπότε κάθισε να κοιμηθεί σε ένα παγκάκι..τον βρίσκει λοιπόν ένας αστυνομικός..
-Τι κάνεις παιδί μου ολομόναχος εδώ εξω?
-Να έγραψα μια έκθεση στο σχολειο, η δασκακα με εστειλε στον διευθυντή..αυτός με απέβαλλε με έστειλε σπίτι, εκεί βρήκα την μαμά, αυτή με έστειλε στον μπαμπά, αυτός στην αδερφή μου ,αυτή στον αδερφό μου, ο αδερφός μου στην γιαγιά και η μπαμπόγρια στον πάππου και αυτός με αποκλήρωσε και με έδιωξε απο το σπίτι..
-Μα τι σοι έκθεση εγραψες?
-Να 'εγραψα μια έκθεση για το Κοκκινο Βελούδο..
-ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΒΕΛΟΥΔΟ?ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΟ!!!! ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΠΑΣ..
Και για να μην τα πολυλογώ..πάει ο τοτός φυλακή..λόγω ομως αναταραχών και επειδη πρόδιδε το εθνικό συναίσθημα..αποφάσισαν να τον εξορίσουν..παίρνει λοιπόν ένα αεροπλάνο
Και του μιλάει η αεροσυνοδός..
-Μικρέ τι έπαθες και είσαι σε τέτοια φασή? Και μόνος σου?
-Να έγραψα μια έκθεση στο σχολειο, η δασκακα με εστειλε στον διευθυντή..αυτός με απέβαλλε με έστειλε σπίτι, εκεί βρήκα την μαμά, αυτή με έστειλε στον μπαμπά, αυτός στην αδερφή μου ,αυτή στον αδερφό μου, ο αδερφός μου στην γιαγιά και η μπαμπόγρια στον πάππου..αυτός με έδιωξε απο το σπίτι, με βρήκε ένας μπάτσος, με πήγε στον Άρειο Πάγο και τελικά μετά από ταραχές με εξόρισαν από την χώρα..
-Μα τι στο καλο? Τι έκθεση ήταν αυτή?? (υπομονή τελειώνει..)
-Να μια έκθεση για το κόκκινο βελούδο..
-ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΒΕΛΟΥΔΟ?? ΘΑΝΑΤΟΣ!!
Του φοράει λοιπόν ένα αλεξίπτοτο και τον πετάει από το αεροπλάνο..
Πέφτει ο τοτός (τελειώνει λεμε, ηρεμία) σε μια ζούγκλα και τον πιάνει μια φυλή ανθρωποφάγων Ζουλού..
-Τι κάνι εντο μικρό πεντί μόνο?
-Να έγραψα μια έκθεση στο σχολειο, η δασκακα με εστειλε στον διευθυντή..αυτός με απέβαλλε με έστειλε σπίτι, εκεί βρήκα την μαμά, αυτή με έστειλε στον μπαμπά, αυτός στην αδερφή μου ,αυτή στον αδερφό μου, ο αδερφός μου στην γιαγιά και η μπαμπόγρια στον πάππου..αυτός με έδιωξε απο το σπίτι, με βρήκε ένας μπάτσος, με πήγε στον Άρειο Πάγο και τελικά μετά από ταραχές με εξόρισαν από την χώρα..μπήκα σε ένα αεροπλάνο και η αεροσυνοδός με το πλήρωμα με πέταξαν απο κάτω..
-Γιατί τι έκθεση εγραψε παιντι?
-Να..για το Κοκκινο Βελούδο.
-ΓΙΑ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΠΙΛΟΥΝΤΟ? ΤΑΝΙ ΤΑΝΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕΙ!!!!!!!!!
Και αρχίζουν να τον κυνηγούν στην ζούγκλα..αλλά ο Τοτός βρίσκει μία Porsche, μπαίνει μέσα και γίνεται καπνός..
Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ!!
ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ
Spoiler!
Bαρέστε με τώρα!!
Χαχαχαχαχα!
Μεγάλη βλακεία αλλά γέλασα!
βέβαια αν μου το είχες πει προφορικά κ δεν το είχα διαβάσει στο fast forward, μάλλον θα είχα άλλη γνώμη :P
Πίστεψε με..έχω φάει ξύλο απο αυτό το ανέκδοτο!!! :p :p
Έχω και πολύ χειρότερο..προφορικά 45 λεπτά ανέκδοτο!! Ενώ αυτό που παρέλειψα μερικά σημεία επειδη δεν μπορούσα άλλο..είναι περίπου 15-20 λεπτα!!
:p αλλά στο τέλος γελάει αυτός που το λέει..με την φάτσα του άλλου!!!! :p :p :p
xara sto kouragio sou re file axxaxaxa ! pou vrikes tosh oreksi na grapseis olokliro katevato :P
Για οσους δε ξερουν τι ειναι το κοκκινο βελουδο:
Spoiler!
Έχω κι εγώ ένα τέτοιου τύπου.
......
Ήταν λοιπόν 7 αδέρφια ο Νίνο, ο Νίνονίνο, ο Νίνονινονινο, ο Νίνονινονινονινο, ο Νίνονινονινονινονινο, ο Νίνονινονινονινονινονινο κι ο Νίνονινονινονινονινονινονινο.
Μαζεύονται όλοι μαζί και αποφασίζουν να πάνε στο κόκκινο χωριό. Πρώτος πήγε ο Νίνο, μετά ο Νίνονίνο, μετά ο Νίνονινονινο, μέτα ο Νίνονινονινονινο, μετά ο Νίνονινονινονινονινο, μετά ο Νίνονινονινονινονινονινο και τέλος ο Νίνονινονινονινονινονινονινο.
Αφού διανυκτέρευσαν εκεί, την επόμενη μέρα αποφασίζουν να πάνε στην πράσινη πόλη. Πρώτος πήγε ο Νίνο, μετά ο Νίνονίνο, μετά ο Νίνονινονινο, μέτα ο Νίνονινονινονινο, μετά ο Νίνονινονινονινονινο, μετά ο Νίνονινονινονινονινονινο και τέλος ο Νίνονινονινονινονινονινονινο.
Τρώγοντας στο κεντρικό εστιατόριο της πόλης και μετά από πολύ κουβέντα, παίρνουν την απόφαση να πάνε στον μωβ δάσος. Πρώτος πήγε ο Νίνο, μετά ο Νίνονίνο, μετά ο Νίνονινονινο, μέτα ο Νίνονινονινονινο, μετά ο Νίνονινονινονινονινο, μετά ο Νίνονινονινονινονινονινο και τέλος ο Νίνονινονινονινονινονινονινο.
Πέρασε η ώρα και έπρεπε να βρούνε που να κοιμηθούν. Έτσι πήγαν στην μπλε πόλη. Κάνοντας μια βόλτα στην πόλη, συνάντησαν τις 7 ξαδέρφες τους. Την Νίνα, την Νίνανινα, την Νίνανινανινα, την Νίνανινανινανινα, την Νίνανινανινανινανινα, την Νίνανινανινανινανινανινα και την Νίνανινανινανινανινανινανινα.
Όλοι μαζί αποφασίζουν να πάνε για κάμπινγκ κοντά στο ποτάμι έξω από την πόλη. Φτάνοντας στο ποτάμι συνειδητοποιούν, ότι πρέπει να περάσουν απέναντι για να στήσουν τις σκηνές. Πρώτος πήγε ο Νίνο και πέρασε, μετά ο Νίνονίνο και δεν πέρασε, μετά ο Νίνονινονινο και δεν πέρασε, μέτα ο Νίνονινονινονινο και δεν πέρασε, μετά ο Νίνονινονινονινονινο και δεν πέρασε, μετά ο Νίνονινονινονινονινονινο και δεν πέρασε και τέλος ο Νίνονινονινονινονινονινονινο και δεν πέρασε. Μετά πήγε η Νίνα και δεν πέρασε, μετά η Νίνανινα και δεν πέρασε, μετά η Νίνανινανινα και δεν πέρασε, μετά η Νίνανινανινανινα και δεν πέρασε, μετά η Νίνανινανινανινανινα και δεν πέρασε, μετά η Νίνανινανινανινανινανινα και δεν πέρασε και τέλος η Νίνανινανινανινανινανινανινα και δεν πέρασε.
Και το ερώτημα είναι το εξής απλό, γιατί ο Νίνο πέρασε το ποτάμι ?
Spoiler!
Επικό!! Το ήξερα με μία παραλαγή..
Ήταν ο Νανο και περπατούσε..και στον δρόμο βρίσκει τον Νανονανο..του λέει "Να 'ρθω μαζί σου?".."Έλα του λέει ο Νάνο"
Ήταν ο Νανο και ο Νανονανο και βρίσκουν στο δρόμο τον Νανονανονανο..κλπ μέχρι να βρούν 8 "νανο στην ν" και μετά βρίσκουν 8 γίγαντες, γίγαντεσγιγαντες..και πέφτουν σε μια τρύπα και επιζεί μόνο ο Γιγανταςγιγαντας..
ΓΙΑΤΙ? Για το ίδιο λόγω με τον Giannis7
+ρεπ απο εμένα γιατί αυτά τα ανέκδοτα είναι απλώς τρομερά..σπας τα νεύρα του άλλου..
Παρακαλώ να ξέρει κανένας τέτοιου είδους ας τα ποστάρει.. :p
Koυφαθείτε..
Γιατί ο Καίσαρας φορούσε σανδάλια?
Spoiler!
Τι είναι κόκκινο, κίτρινο πράσινο, μπλέ, τιρκουάζ και τρώει χόρτα?
Spoiler!
Ενας ασπρος σκυλος μπαινει στη Μαυρη Θαλασσα.Πως θα βγει???
Spoiler!
Aχαχαχα..δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ λιώνω με αυτά..
σε ενα μπαρ ενας τυπος μπανιζει το γκομενακι και οπως της πλησιαζει:
καλησπερα κωστας χιονις
-χαιρω πολυ κατερινα ανοιξη
και λεει φανταζεσαι 20 ποντους χιονι μες στην ανοιξη??!!!!!
--Γιατί είναι δύσκολο για μια γυναίκα να βρει έναν άντρα ευαίσθητο, να ενδιαφέρεται και -να είναι και όμορφος;
--Γιατί όλοι αυτοί οι άντρες έχουν ήδη γκόμενο.
--Ποια είναι η καλύτερη μέθοδος αντισύλληψης μετά τα 50;
--Ο γυμνισμός.
--Ποια είναι η διαφορά μεταξύ της συζύγου και της ερωμένης;
--45 κιλά
--Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του συζύγου και του εραστή;
--45 λεπτά
--Ποιος είναι ο πιο σύντομος δρόμος για την καρδιά ενός άντρα;
--Με μαχαίρι στο στήθος του
--Τι είναι αυτό που κάνει τους άνδρες να κυνηγούν γυναίκες που δεν έχουν καμία πρόθεση να παντρευτούν;
--Το ίδιο που κάνει τα σκυλιά να κυνηγάνε αυτοκίνητα που δεν έχουν καμία πρόθεση να οδηγήσουν.
--Πως ξέρεις ότι η ζωή σου είναι χάλια;
--Όταν μια νυμφομανής σου λέει "ας μείνουμε φίλοι καλύτερα".
--Γιατί ο Θεός δημιούργησε το αλκοόλ;
--Για να κάνουν σεξ και οι άσχημοι.
Τι λέει το ένα ρουθούνι στο άλλο?
-"Κλείσε.Έχω γραμμή"!
Ήταν ένας κουφός και μια ξανθιά..
Κουφός: Πόσο κάνει 2 + 2 ?
Ξανθιά: Χμμμ.. 4
Κουφός: Να την φας και να 'ναι κρύα..
:D