Ωχ και άντε να βρεις τώρα παπά ελεύθερο..xO
Printable View
Ωχ και άντε να βρεις τώρα παπά ελεύθερο..xO
thanks για το name WolfRathmA
Τίποτα ;)
Κάθε φορά που κάνω login με πετάει στο παλιό theme του φόρουμ... Μήπως έχει ξεμείνει πουθενά καμία ρύθμιση?? :D :D :D
Πιθανολογω οτι εχει να κανει μονο με τον browser σου και τιποτε αλλο.
Το χρώμα στην ετικέτα Review Team μπορεί να αλλάξει σε κάτι που θα καθιστά την ετικέτα πιο ευανάγνωστη? Δεν ξεχωρίζει τίποτα. Θέλει οπωσδήποτε ανοιχτό χρώμα, ίσως κίτρινο.
Σέρνεται μερικές φορές ή μου φαίνεται; Το αναφέρω επειδή το κάνει σπίτι/γραφείο (11Km απόσταση, άλλες εταιρείες, άλλες γραμμές, άλλα ρούτερ) και επειδή ταυτόχρονα όσα άλλα site ανοίγω (έχω την συνήθεια να ανοίγω πολλά tabs μαζί (multireading) πετάνε σε σχέση με το PS3Forums. Backup πάρθηκε τώρα τελευταία;
Σε μένα πάντως σέρνεται...
Πόσο εύκολο είναι να κάνετε κατηγορίες στις αγγελίες για να γίνει πιο προσιτό το site;
Για παράδειγμα να υπάρχουν υποκατηγορίες "ΠΩΛΗΣΗ", "ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ", "ΖΗΤΗΣΗ".
Το είχα προτείνει και εγώ πριν από πολύ καιρό αλλά η απάντηση ήταν ότι κάτω κάτω αριστερά υπάρχει η επιλογή ταξινόμησης ανά prefix.
Προτεινω αν ειναι ευκολο να μπει ενα κουμπακι που να εισαγει σποιλερ γιατι πολλα παιδια δεν ξερουν πως να βαλουν..!!
Δεν είναι κάτι τρομερό [spoiler]μπλα μπλα μπλα [ /spoiler] . *
* Εννοείτε ότι δεν πρέπει να υπάρχει το κενό ανάμεσα σε "[" και "/".
^^ Καλο δεν λεω, αλλα δεν νομιζω να ξερει κανεις οτι αυτο το εικονιδιο χρησιμοποιειται για σποιλερ και αλλωστε οι περισσοτεροι που δεν ξερουν πως να βαζουν σποιλερ , δεν ξερουν τι ειναι καν και γιατι θα επρεπε να το βαζουν.Παρολαυτα καλη προσθηκη κανει την ζωη ολων ευκολοτερη ακομα και σε αυτους που βαζουν σποιλερ τακτικα ;)