χαχαχα λολ !
Printable View
χαχαχα λολ !
Boxing Day στην PL και η United δεν σταματαει με τις ανατροπες,συγκεκριμενα,
United - Newcastle 4 - 3
προηγηθηκαν οι φιλοξενουμενοι στο 4', η United απαντησε στο 29' με τον Εβανς, ενω 2 λεπτα αργοτερα ο ιδιος παικτης σημειωσε αυτο - γκολ (3ος που το κανει με την φανελα της United, μετα απο Μπεκαμ + Ρουνει). Στο 59' ισοφαρησαν τελικα οι γηπεδουχοι, ομως και παλι η Νιουκασλτ με ενα εκπληκτικο γκολ του Παπις Σισε πηρε προβαδισμα! Στο 71' ο Van Persie έφερε το μάτς στα ίσα και τελικα η United το πηρε με το γκολ του Ερναντεζ στο 91'.
Φαπα για την Σιτυ απο την Σαντερλαντ και τον πρωην παικτη της, ΑνταμΤζονσον, πλεον η United ειναι στο +7 απο την ομαδα του Ρομπερτο Μαντσινι (του οποιου, προσωπικη υποθεση --> τριζει η καρεκλα του - αποκλεισμος CL ως 4ος! - )
Νικησε η Εβερτον 2 - 1,
νικη και για την Γουεστ Μπρομ την QPR, η δευτερη τελευταια με ουτε 1 νικη!
Reading - Swansea 0 - 0 , η Σουονσι κρατησε την Ρεντινγκ με την πολυ καλη άμυνά της.
Φουλαμ - Σαουθαμπτον 1 - 1
και ,Νorwich - Chelsea 0 - 1
το βραδυ ,
στις 21:45 Stoke - Liverpool
η QPR εχει μια νικη..νικησε πριν 2 αγωνιστικες την φουλαμ 2-1..!
Είχα μεγάλες βλέψεις για την QPR όταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα... Εντάξει δεν είπαμε να βγει και Ch. League αλλά όχι και να πέσει!
Messi γίνε Juventus να δεις χαρές!!
Τι κατρακύλα είναι αυτή με την Liverpool ρε γαμώτο..
^
βαζεις στο ιδιο ποστ juventus και LIVERPOOL. Πώς τολμας?? :P :P
χαχαχα ρε συ τι να πω ,κατρακυλα... . .αλλα You 'll never walk Alone
Ενας υμνος σε εναν απο τους καλυτερους παικτες ολων των εποχων.
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=sYEUqc4GsKY"]http://www.youtube.com/watch?v=sYEUqc4GsKY[/ame]
2:18.. no comments...
Ειναι αμαρτια τετοιος παιχτης να μην σηκωσει ενα πρωταθλημα.
Τρομερό video Παναγιώτη!!
Πραγματικά τεράστιος παίχτης.. Πάντα είναι στην καρδιά μου τέτοιοι παίχτες, που έχουν δώσει την καρδιά και την ψυχή τους σε μια ομάδα, όποια κι αν είναι αυτή..
Gerrard, Totti, Del Piero... Πάντως και το Ch. League νομίζω είναι μεγάλη επιβράβευση του Steve..
Ετσι παιδια, συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ!!
Πραγματικα τι να πω τεραστιος παικτης, τον βλεπεις και σου φαινεται πραγματικα σαν ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ αρχηγος. Η φυσιογνωμια του, το υφος, το παιχνιδι του. ΟΛΑ. Ενας απο τους παικτες που ξεχωριζουν οχι λογω των ακριβως αμαξιων τους, οχι λογο των εξοδων τους καθε νυχτα, οχι λογω των πολυσυζητημενων κουρεματων τους αλλα λογω των πραξεων τους μεσα στον Αγωνιστικο Χωρο (μεταξυ αλλων ειναι και οι Messi, Totti, Del Piero, Iniesta κ.τ.λ. - οπως αναφερες πολυ σωστα, Φωτη).
Πραγματικα το μονο που το λειπει ειναι, οπως λεει ο Τασος, το Πρωταθλημα. Κατι που ελπιζω να ερθει γιατι ειναι κριμα...
Υ.Γ. Δεν μ' αφηνει για ρεπ σε κανεναν απο τους 2 σας, ΣΟΡΡΥ.
Έτσι.. Λοιπόν Παναγιώτη μιας και είσαι τρελός Liverpoolakias άκου να δείς..
Πριν απο πολλά χρόνια, το 2006 είχα βρει ένα βιντεο που έδειχνε την ανατροπή με την Μιλαν το 2005 και έπαιζε αυτό το τραγούδι.. Ενδιάμεσα έδειχνε και τα λόγια που είχε πει ο Benitez στους παίχτες στο ημίχρονο.. Πραγματικά είχα δακρύσει.. Αν το ξέρεις ανέβασε το! Το ψάχνω κανένα τέταρτο τώρα αλλά τίποτα..! :(
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=T-Q04ZvzrjA"]A-ha Analogue (All I Want) - YouTube[/ame]
Βασικα εμενα απο ολες του τις αρετες, μου αρεσε το Once a red, always a red. Ειχε τα @@ να απορριψει $$$$ και να κατσει σε μια ομαδα που κακα τα ψεματα απο το 8 και μετα παει απατη. Δηλαδη οκ και οι Μεσι/Τσαβι/Ινιεσταα καθονται στην Μπαρτσα αλλα μιλαμε για την καλυτερη και πιο ανταγωνιστικη ομαδα στον κοσμο.
φωτη εψαξα αλλα δεν βρηκα τπτ ισως να το εχουν κατεβασει, τι να πω.
Τασο, σωστος.
Έτσι μωρή QPR!!! 0-1 μέσα στο Stamford Bridge!! Wright Phillips πληγώνει την παλιά του ομάδα!!
http://footyroom.com/chelsea-0-1-que...ngers-2013-01/
Οι Xavi και Iniesta ειχαν φαει τρελο παραγκωνισμο στην αρχη απο τον Rijkaard.
Και ομως, ουτε καν ακουστηκε ποτε πως θα πανε αλλου. Ο Messi οφειλει στην Μπαρσελονα το που βρισκεται αυτη τι στιγμη (και το αντιθετο), μιας και εκεινη φροντισε ολη την φαρμακευτικη περιθαλψη που ηθελε απο μικρος και τον εφοδιασε και με αλλα πραγματα. Και οι τρεις εχουν πει πως δε φανταζονται τον εαυτο τους σε αλλη ομαδα και οσο και αν μη μου αρεσει να λεω μεγαλα λογια, ειμαι βεβαιος οσο μπορω οτι θα εκαναν και εκεινοι το ιδιο με τον Gerrard ο οποιος αποτελει παραδειγμα προς μιμηση για την αγαπη του στην ομαδα. Μπορουν να πουν πολλοι πως ο Gerrard με τα Champions League γλυκαθηκε και δε θα ειχε κανει το ιδιο και θα την ειχε κανει αμα δεν τα σηκωνε, αλλα εγω δεν πιστευω κατι τετοιο γιατι ειναι παιχτης που ποναει την ομαδα.
Παλια για τον Τσαβι οι παντογνωστες δημοσιογραφοι ελεγαν "δεν παει πουθενα η Μπαρτσα με Τσαβι και Γκαμπρι(ενα φαλακρος που επαιξε μετα και στον Αγιαξ νομιζω).Ανετα ο Τσαβι θα μπορουσε να φυγει εκεινη την περιοδο(2000-2001).Παιχτες σαν τον Τζεραρντ Μαλντινι Τσαβι Ντελ Πιερο Τοττι και πολλοι αλλοι παιζουν πρωτα για την φανελα ετσι εχουν μαθει απο παιδακια.Αποδειξη οτι ολοι εχουν περασει καποιες χρονιες που δεν τραβουσε η ομαδα(ειδικα ο Τοττι και ο Τζεραρντ) αλλα παρεμειναν ενω θα μπορουσαν να πανε Ρεαλ Μαντσεστερ Τσελσι κτλ
Θεέ μου τι μπαλιά έβγαλε ο Gerrard!!! Απο τις πιο τρελές assist που έχω δει.. Μessi αν το έβλεπες Live είμαι σίγουρος θα σε ακούσανε 2 τετράγωνα..
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=Ud9WHB-xh5c"]Steven Gerrard superb pass vs Sunderland 2 January 2013 - YouTube[/ame]
χαχα λολ live το ειδα εχτες το βραδυ (μολις τελιωσε εξαλλου ηρθα στο τοπικ των ξενυχτηδων και ποσταρα καιτ μλκιες λολ )
πραγματικα
1) η πασα ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ. τρομερα ακριβεις μπαλια, ετοιμο γκολ στον επισης φοβερο Λουις Σουαρεζ (που πετυχε αλλη μια γκολαρα).
2) σε αυτο το γκολ απογειωθηκα!! (μ...βεβαια και στα αλλα το ιδιο!)
χαχα το βλεπα βεβαια μεσω streaming και ψιλο - κολλαγε αλλα μια χαρα!!
Υ.Γ. Τωρα εχουμε FA Cup με Mansfield και στην επομενη αγωνιστικη Man Utd.