Mα όταν πας να δεις αυτούς τους 2, ειδικά τον Ροντρίγκεζ γιατί ο Ταραντίνο το έχει γυρίσει στο πιο soft στις τελευταίες του ταινίες, δεν πας για την υπόθεση.
Mα όταν πας να δεις αυτούς τους 2, ειδικά τον Ροντρίγκεζ γιατί ο Ταραντίνο το έχει γυρίσει στο πιο soft στις τελευταίες του ταινίες, δεν πας για την υπόθεση.
Το σενάριο του pulp fiction (μιλάω για αυτό, γιατί μόνο αυτό έχω δει από Tarantino) σου προσφέρει 2 μηνύματα, οπότε μπορούμε νομίζω να πούμε ότι κάποιος (αν θέλει φυσικά) πάει για την υπόθεση. Αλλά νομίζω ότι η σκηνοθεσία και η μουσική μέτρησαν περισσότερο από το σενάριο.
Ποια ακριβώς ήταν τα 2 μηνύματα που πήρες από το pulp fiction;;;
1) Ποτέ μην αφήνεις το όπλο σου χύμα όταν πας για χ...ιμο..
2) Μην εμπιστεύεσαι ποτέ σε μία γυναίκα να σου μαζέψει τα πράγματα σου για ταξίδι... Σίγουρα θα ξεχάσει το πιό σημαντικό :P
Έπεσα μέσα;
Εσύ ναι ο Εzio δεν ξέρω πόσο μέσα θα πέσει.:P
To ότι θα σου άφηνε ηθικά μηνύματα ταινία του Ταραντίνο πραγματικά δεν το περίμενα και το ότι σου άρεσαν περισσότερο οι μπάσταρδοι από το pulp μου δείχνει ότι δεν μας αρέσει ο ίδιος Ταραντίνο.
Όλοι είδαμε και όλοι ξέρουμε τι κάνουν τα ναρκωτικά αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η ταινία ήθελε να το περάσει σαν μήνυμα, ο Ροντρίγκεζ στο machete δηλαδή τι θέλει να περάσει ότι τα μαχαίρια κόβουν μη παίζεται πολύ μ'αυτά;;;.....γούστα είναι αλλά δείχνει και τι Ταραντίνο βλέπει ο καθένας.;)
κοίτα να δεις ένα πράμα ρε γμτ. πριν την απαγόρευση των "ναρκωτικών" από τις ΗΠΑ (λόγω οικονομικής δυσχέρειας εποχών χρηματιστηριακού crash) οι διάφορες ουσίες ήταν ελεύθερες προς διακίνηση και χρήση. Αβέρτα, από τον καθένα έως και επιστήμονες.
Άπαξ όμως οι ΗΠΑ είπαν "απαππαπαα τα ονομάζουμε όλα αυτά παράνομα", και ακολούθησε η Ευρώπη τάχιστα κιόλας λίγα χρόνια μετά............κοίτα να δεις που τελικά κάνουν κακό στον οργανισμό.
Σαφέστατα η αλήθεια κρύβεται αλλού: στο ότι οι περισσότεροι Αμερικάνοι ζούσαν κάτω από το όριο της φτώχειας, ενώ οι λαοί-μετανάστες (σε αυτούς και οι Έλληνες μετανάστες της εποχής) έβγαζαν αρκετά χρήματα λόγω του νομιμότατου εμπορίου. Ε, σκέφθηκαν λοιπόν οι άρχοντες της αμερικάνικης κοινωνίας, ότι αν παραμείνει ελεύθερο το εμπόριο και η χρήση, σε λίγα χρόνια οι ΗΠΑ θα παραδοθούν οικονομικά στους μετανάστες και οι Αμερικάνοι θα εργάζονται για αυτούς. Οπότε με ένα σπάρο όλα τα τρυγόνια: κηρύσσεται παράνομο το εμπόριο και η χρήση, βγαίνουν ΤΟΝΝΟΙ μελετών και αναλύσεων για το κακό που κάνουν (κατά το 99,9% καθοδηγούμενες μελέτες).......ακολουθεί και η Ευρώπη / Ασία.......και τσουπ! Όλα μια χαρά, κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Και παράλληλα, έχουμε και ένα ΦΟΥΛ τίγκα παράνομο παραεμπόριο των ουσιών (και αρκετών νέων, των τελευταίων 30 ετών που πεθαίνεις πάρα πολύ γρήγορα= ο καλύτερος "πελάτης").......
σημείωση: δεν προωθώ την ιδέα ότι η τάδε ουσία κάνει καλό και η δείνα κακό. Απλά προσπαθώ να δείξω ότι οι λόγοι ποινικοποίησης ΔΕΝ είναι για το "καλό" της υγείας μας, αλλά για τις τσέπες κάποιων άλλων αρχόντων. Γιατί λίγα χρόνια μετά την ποινικοποίηση των "ναρκωτικών" ουσιών, οι ΗΠΑ πήγαν να κάνουν την ίδια πουστιά και με το αλκοόλ, μόνο που εκεί πήραν τα @@ μου σε παγκόσμιο επίπεδο, όχι μόνο τοπικό.
ΥΓ: Στην επίσημη λίστα ουσιών που προκαλούν εθισμό, στις πρώτες καταχωρήσεις είναι η ζάχαρη, η σοκολάτα, ακολουθεί ο καπνός, το αλκοόλ, η ηρωίνη και τα προϊόντα οπίου...........πολύυυυυ μετά είναι η κοκαίνη, πολύύύύύύύύύύύύύύύύύύύύύύύ μετά είναι τα όποια αναβολικά performance enhancements.........και πουθενά δεν υπάρχει η τετραυδροκαναβιόλη (η δραστική ουσία της ινδικής κάναβης και των εφάμιλλων ποικιλιών). Καλό ε; Ξανασκεφτείτε λοιπόν, όταν τρώτε μια σοκολάτα και γουστάρετε την αίσθηση, ότι εκείνη την στιγμή στον εγκέφαλο γίνεται ένα ΠΑΡΤΥ ουσιών και νευροδιαβιβαστών να εργάζονται στο 100%.......επειδή εισέβαλλε η συγκεκριμένη ουσία. Και μάλιστα αναλογιστείτε, ότι ο εγκέφαλος επηρεάζεται ΤΟΣΟ πολύ, από την έκκριση σεροτονίνης (το φυσικό "drug" του εγκεφάλου είναι αυτό).........που αντικαθίσταται η επιθυμία για σεξ, που είναι η πιο δυνατή επιθυμία στα θηλαστικά, μετά την πείνα. Απλά......σκεφτείτε το. Τι ετσί νόμιμο, παράνομο, κακό και καλό στην υγεία..........και κυρίως σκεφτείτε γιατί μας τα "σερβίρουν" έτσι.
just food for thought.
carry on και σορρυ για το οφφτοπικ. (και να θυμάστε: μέτρον άριστον.)
Σε ένα σημείο του Δελληγιάννειου Παρθεναγωγείου ένας χαρακτήρας λέει ένα στίχο που λέει "να πατάξουμε τας κόκκινας ακρίδας". Αναφέρεται στους κομμουνιστές, αλλά κάποιος άλλος μπορεί να καταλάβει κάτι άλλο. Αν ας πούμε το έλεγε αυτό ο Φασιστολιάκος, τους κομμουνιστές θα καταλάβαινα εγώ, κάποιος άλλος που δεν ξέρει τον ναζί μπορεί να καταλάβει τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι κάποιος μπορεί να θέλει ή να μην θέλει να πει κάτι, αλλά κάποιος να το εκλάβει αλλιώς.
Τι εννοείς με αυτό;
Σου είπα όλοι είδαμε ότι τα ναρκωτικά δεν κάνουν καλό και ότι κάποιος που δεν του άρεσε η ζωή του είπε να την αφήσει πίσω και να αρχίσει μια νέα αλλά αυτά δεν είναι μηνύματα που σου αφήνει η ταινία είναι γεγονότα της ταινίας πως αλλιώς να στο πω;;;;
Το να μου αναφέρεις Δελληγιάννεια παρθεναγωγεία την ώρα που μιλάμε για Ταραντίνο είναι σα να ρωτάω τον Ζουράρι τι μηνύματα είδε στο "Εμείς οι βλάχοι όπως λάχει" άσε που δεν είπαμε για φράση που ο καθένας μπορεί να την ερμηνεύσει διαφορετικά.
Ότι εσένα σου αρέσει να βλέπεις τον Ταραντίνο των μπάσταρδων ενώ εμένα του Pulp Fiction, του From Dusk Till Dawn κλπ κλπ.Quote:
Τι εννοείς με αυτό;
^^ goosebumps!! Goosebumps i tell ya!!
BTW... Εχει μπει???
http://www.youtube.com/watch?v=3WzHXI5HizQ
God damnit ο Νολαν ξερει να σε "καυλ*νει" για τις νεες του ταινιες με μοναδικο τροπο....
Το 2014 φαινεται να ειναι κομμενο και ραμμενο στη sci fi αγαπη μου...!
EDIT : Παιζει καποιος να βρει την μουσικη απο το τρεηλερ του Interstellar? I need this shit...!
^^ Οντως τα σπαει το soundtrack !
Bρηκα μονο αυτο
http://www.youtube.com/watch?v=BDeC1KP4a3c
Ο Zimmer ειναι εγγυηση !!!!!!!
Είδα χθες το Hobbit 2 με φίλους. Νταξει είναι ολοκάθαρο πλέον ότι έχει πάρει την κατηφόρα η εν λόγω σειρά.
Πέρα από 1-2 epic battles δεν μου άφησε απολύτως τίποτα. Προσπάθεια για ανάπτυξη χαρακτήρων αλλά όταν έχεις δει την τριλογία LOTR είναι σαν να τρως ξαναζεσταμένο φαγητό.
Και πολύ ψέμα ρε παιδί μου σε ορισμένες σκηνές (όπως και στο πρώτο Hobbit). Να πέφτει τώρα ο άλλος μαζί με το κτήριο που γκρεμίζεται από ύψος 50-60 μέτρων και να σηκώνεται χωρίς γρατζουνιά λες και παραπάτησε.
Νταξει, είπαμε. Ο γεροGandalf πάντα τίμιος σε ότι κάνει βγάζοντας έντιμα το ψωμί του.Πολύ φοβάμαι ότι το τρίτο μέρος θα είναι ακόμη χειρότερο..