Ειμαι αγχωδης.... :P
Printable View
Ειμαι αγχωδης.... :P
σαν αυριο πριν απο ενα χρονο μπηκα στο πυροβολικο,Θηβα. οι δυο πρωτες μερες ηταν οι χειροτερες, μετα ηταν σαν ενα μεγαλο 9μηνο πανηγυρι.
Εγώ όσο σκέφτομαι οτι έκανα 20 μήνες....!!!!!!!!!!! 20 μήνες!!!!!!!!!!
εγω 6 μηνες θα εκανα γιατι ειμαι προστατης,,,νομιζω ,,,
παυλο ρε συ πως τη παλεψες...
Με δυσκολία.... Ωστόσο, δεν πέρασα άσχημα. Αλλά, και πάλι, 20 μήνες είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ!!!!!!
20 μήνες... Πραγματικά τα νούμερα είναι εξωφρενικά. Ειδικά για τους παλιότερους. Ο πατέρας μου είχε κάνει και αυτός 20κάτι μήνες ενώ άλλοι έχουν κάνει και 3 χρόνια. Άλλα μυαλά τότε θα μου πεις αλλά εντάξει ότι μας πλασάρουν σαν φυσιολογικό πρέπει να το χάφτουμε? Είναι δυνατόν να πετάξει κάποιος 3 από τα πιο παραγωγικά χρόνια της ζωής του για κάτι που δεν έχει απολύτως κανένα νόημα? Ακόμα και 9 μήνες που είναι τώρα για κανένα λόγο δεν θα το έκανα αυτό στον εαυτό μου. Ελπίζω σιγά σιγά να ξυπνήσουν οι νεότερες γενιές και κάποια στιγμή να καταργηθεί αυτός ο παραλογισμός. Αν σκέφτονταν όλοι όπως εγώ ή ο Master και δεν πήγαινε κανείς, δεν νομίζω να κρατούσε για πολύ ακόμα.
και εγω 20 μηνες εκανα. Οι τελευταιοι δε ηταν εφιαλτικοι, αφου δεν περναγαν με τιποτα...
Ας ήμουν πάλι 18 και ας έκανα και 5 χρόνια θητεία.. :Ρ
για να αποφγεις εντελως την θητεια στον στρατο αν δεν κανω λαθος , πρεπει να παρεις χαρτι οτι εισαι τρελιαρης κ ετσι.
Βλεπε Μακης, Λαζο κι ετσι..
αλανια ολοι...
τεσπα
Η μεγαλύτερη μαλακία για την οποίο ευθύνεται το σίχαμα, ο χοντρός ο βενιζέλος είναι το πρόστιμο που πέρασε στην εφορία (6000Ε) για την ανυποταξία με 1% προσαύξηση το μήνα... Οπότε Master σκέψου το. Εγώ το έχω σκεφτεί καλά και δεν πρόκειται να πάρουν ευρό από μένα. Περιουσία δεν έχω στην Ελλάδα. Στο μέλλον θα πρέπει να κληρονομήσω αλλά πάλι καλά μας έχουν σπουδάσει τέτοια ζητήματα στην Ελλάδα. Οπότε ανοίγεις μια εταιρεία στην Βόρεια Σουαζιλάνδη και μεταβιβάζεις το ακίνητο εκεί. So simple. Άρα δεν με απασχολεί ιδαίτερα ότι μέχρι τα 45 μου που θα τακτοποιηθεί η ανυποταξία μου (17 χρόνια από τώρα...) θα έχω φτάσει να χρωστάω όσα ο Γαβαλάς να μην πω και παραπάνω.
Αν οποιοσδηποτε απο εσας που θα παει φανταρος, εχει τροπο να τον αποφυγει, ας το κανει με καθε τροπο και χωρις τυψεις.
(Αυτο που μολις εγραψα, ειναι το μονο που με διδαξε ο στρατος τους...ουστ).
Sent from my iPhone using Tapatalk
λες και επεσε πανω στην καταλληλη στιγμη το ποστ σου..
χτες με πηρε μια "υπολοχαγος νατασα" και φωναζε, επειδη εκανα αιτηση για παραπανω αναβολη (εχω μεχρι το τελος του 2013) με δικαιολογητικο απο τη σχολη μου και καθολα νομιμα. Για τους δικους μου λογους θελω την αναβολη (κυριως οικονομικοι) και δεν την αφορουν. Και οχι μονο αυτο, μου την ελεγε κιολας οτι δεν ειχα διαβασει τους ορους κλπ και οταν τους ξαναδιαβασα, δε ελεγε πουθενα οτι δεν μπορω να παρω κι αλλη αναβολη. Και φυσικα οταν την πηρα πισω τηλεφωνο για να την ξαναχεσω, δεν το σηκωνε μετα τις τρεις, γιατι φυσικα ειχα φυγει σαν καλη δημοσια υπαλληλος. Βρε ουστ x 2013..
Σκεφτομαι ποσο εχω αλλαξει μετα απο 4 χρονια.
Αν γυρναγα τον χρονο πισω δεν θα παταγα στρατο.Και τοτε δεν ηθελα, αλλα υπηρχε μια φωνη που μου ελεγε,πηγαινε,δεν λεει,πρεπει και αλλες τετοιες αηδιες.
Και πως να μην πατησεις φιλτατε PDS? εγω επεσα στην περιπτωση και μεχρι και για την αναβολη μου κανουν τους καμποσους..
Δεν ξερω,θα εβρισκα τροπο.:P
''Δεν ειμαι καλα''
γιατι οντως δεν θα ημουν καλα ψυχολογικα ,οπως και δεν ημουν τελικα.Ποτε δεν χαιρετησα καποιον ''ανωτερο'' για αυτο και εβγαινα αναφερομενος συχνα.
Ειχα παντα αλλεργια στην ελλειψη σεβασμου προς τον ανθρωπο και στην επιβολη σεβασμου και αυτο με σκοτωνε εκει μεσα.
Δεν το αντεχα.Αλλος μπορει να ειναι στα @@ του το καταλαβαινω,αλλα εμενα με πειραζε.
Σημερα θα εβρισκα τροπο και δεν θα πηγαινα γιατι αν πηγαινα δεν ξερω πως θα αντιδρουσα.