https://youtu.be/ex1WjrkLjAA
Printable View
Βλεπω το βιντεο με τις εκδοσεις του Halo 5. Ειναι δυνατον να αγοραζεις την συλλεκτικη εκδοση, να σου δινει steelbook και να σου δινει το παιχνιδι σε ψηφιακη μορφη?
Ποσο Fail?
Ελπιζω να μην ειναι το καινουριο trend της βιομηχανιας...
Χριστόφορε θα σου πρότεινα να βάλεις μόνο braking lines κατά την διάρκεια του αγώνα, για να μην βλέπεις συνεχόμενα την γραμμή.
Το δοκίμασα αλλά στην αρχη ειπα να βαλω κανονικά ολόκληρο.
Μέχρι δεύτερη θέση καλα παω την πρώτη μου φαίνεται ακόμα δύσκολη.
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πηρα κ γω χθες forza6 πακέτο με pes 2016 και πραγματικά μου άφησε άριστες εντυπώσεις.
Το παιχνιδι ειναι φρεσκοτατο και πληρως ανανεωμένο σε σχέση με τους προκατόχους του σε θέματα gameplay ενώ στον τεχνικό τομέα με την βελόνα καρφωμένη στα 60fps χωρις ίχνος frame drop (τουλάχιστον στο 7 ωρο που εχω παίξει μέχρι τωρα)το παιχνιδι προσφέρει καταπληκτικά γραφικα με πολυ καλογυαλισμένα textures στα 1080p.
Επιτέλους ξεκαπνισα καλα την κονσολα μου μετα απο κανα δημηνο σχεδόν απραξίας που δεν ειχα κατι αξιόλογο να Παίξω και έχοντας λιώσει ολα τα αξιόλογα παιχνιδια απο την προηγούμενη σεζον.
Τρέχω τρέχω τρέχω,που έλεγε και ο ψάλτης!
ΥΓ:εξαιρετική κίνηση η αφαίρεση των κατάπτυστων microtransactions του forza5 και το νεο reward system του παιχνιδιού που μαζι με το spin system ανταμειβουν πληρως τον κόπο του παίκτη προσφέροντας άφθονα credits για την αγορά νέων αυτοκινήτων.
Ηδη σε μια μερα μου χουν κάτσει απο spin 2 super cars των 1.500.000CR!
ΥΓ2:μου γεννούνται πολυ έντονες σκέψεις τιμονιέρας-πεταλιερας..
ΥΓ3:κάντε deactivate απ το παιχνιδι και ξεχάστε πληρως το rewind.
Παίξτε την ιδια πίστα ξανα και ξανα μέχρι να τα καταφέρετε.
Θα γίνετε πολυ καλύτεροι οδηγοί και θα ανεβεί θεαματικά το skill σας με αποτέλεσμα να ανεβάζετε συνεχεια το drivatar difficulty και να μπορείτε να παίξετε σε πολυ ανταγωνιστικό επίπεδο.
Εξαλλου θεωρω πληρως ανούσιο το να παίζεις ξέροντας οτι ευκολα η δυσκολα θα βγεις πρώτος.
Το παιχνιδι γινεται άκρως απολαυστικό οταν παίζεις σε δυσκολα drivatar levels με οΣΟ γινεται λιγότερα asissts στην οδηγηςη του αυτοκινήτου,και πάραυτα καταφέρνεις να εισαι ανταγωνιστικός και να τερματισεις στην πρωτη 3αδα εξελίσσοντας συνεχώς το skill σου.
Με rewind θα μένετε απολυτα στάσιμοι σε skill.
ΥΓ4:το drivatar system ειναι θεαματικά βελτιωμένο!
Αυτό το φαινόμενο είναι γενικο και το forza 6 η συλλεκτική έκδοση του xbox one το δίνει σε ψηφιακή μορφή,αυτος ειναι ενας λογος που δεν το πήρα.
ουτε εγω τα παω καλα
εχει αλλαξει ο χειρισμος απο το forza 4 που ειχα στο xbox360
Ασχετο με το ΟΝΕ αλλα δεν ηξερα που αλλου να το ρωτησω.
Το ΧΒΟΧ 360 δεν εχει σκληρο δισκο? Η εγω ειμαι γκαβος? Πως διαλολο κατεβαζεις παιχνιδια σε αυτο?
Συγνωμη αλλα οταν αγόρασες την κονσολα σου δεν ήξερες τι κονσολα αγόρασες;
Σκληρό παίρνουν όλες οι κονσόλες ακομα και η δική σου.
Μπορεις να αγοράσεις έναν και να τον κούμπωσεις απο κάτω.
Τσέκαρε επισης μήπως εχει σκληρό η κονσολα και απλα εχει γεμίσει.
Ο σκληρός μπαίνει απο κάτω στις slim ανοίγεις ενα κάλυμμα φαινεται ευκολα.
Σιγα μη τον αγορασα εγω.
Ο πιτσιρικας της (μελλουσας) γυναικας μου το εχει και ειπα να του κανω δωρο μια gold συνδρομη....αλλα προφανως δεν εχει σκληρο οταν μου δειχνει ελευθερο χωρο 1,7 Gb kai ειναι στη μεση περιπου το συμβολο της χωρητικοτητας!
Αγγουρια, θελουμε σκληρο πρωτα ε?
Αν δεν ειναι σλιμ...μπαινει και εσωτερικος?
Υ.Γ Μου εχει βγαλει την ψυχη με το 1 month trial....το δικο μου εικονιδιο (ως γονιος) το δειχνει με ενα χρυσαφενιο απο πανω και υποθετικα την εχω ενεργοποιησει τηη μηνιαια δοκιμαστικη....αλλα το παιχνιδι που δινει τωρα free εμενα μου βαζει να το πληρωσω.
Τι σκατα?
Μη μπλέκεις με γονεικα και παιδικά account ειναι σκέτη ταλαιπωρία.
Φτιάξε ενα ενήλικο κανονικό account στο παιδι,που δεν απαιτεί verification γονέα με πιστωτική κάρτα,και όρισε τι μπορει να βλέπει και τι μπορει να παίζει απο τα parental controls με ενα password που θα το γνωριζεις μονο εσυ.
Μπορεις να ρυθμίσεις τα παντα απο κει όπως πόσες ωρες θα μπορει να παίζει κάθε μερα κλπ.
Σκληρό παίρνουν όλες οι κονσόλες ειτε fat ειτε slim.
Ειτε την αφήνεις ως εχει και παιρνεις δισκάκια η τη βάζεις σε μια σακούλα κ πας σε ενα μαγαζί και αγοράζεις τον ανάλογο σκληρό για το μοντέλο σου.
Μα αναγκαστικα ΕΦΤΙΑΞΑ ενηλικου προφιλ και ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ εχει και τριαλ συνδρομη για το gold.
AΛΛΑ ενω μου την αναφερει στο μενου του προφιλε και ενω εχω συμπληρωσει ta billibg informations, οταν παταω πανω της δεν μου λεει εναρξη, διαρκεια κλπ κλπ.
και οταν παω να παιξω ονλινε δε μπορω.
Παλευω 2 ωρες λες και ειναι πυρηνικη φυσικη......γμτ!
Προφανώς εχεις bug.σημερα το ενεργοποιήσες;κλείσε την κονσολα κ ξανάνοιξε τη.θα φτιάξει.
Πάντως με trial gold μονο multiplayer αφήνει.οχι να κατεβάζεις τα free games.
Εξαρτάται αν βαλεις κάρτα και παρεις το δωρεάν μηνα μπορείς, εγω εχω κατεβάσει δυο παιχνίδια με τον free μήνα, αν μπεις στο site της Microsoft για το xbox τα λέει αναλυτικά.
http://support.xbox.com/el-GR/browse...ne?xr=shellnav
Εντωμεταξυ εχω την αφαίρεσα μετα την κάρτα και κανονικά έπρεπε να ακυρώσω και την free συνδρομή αλλα δεν ακυρώθηκε φαίνεται κανονικά οτι αγοράσα ένα μηνα (βέβαια με 0 χρέωση).