Θα το δοκιμάσω παιδιά ευχαριστώ πολύ!
Printable View
Θα το δοκιμάσω παιδιά ευχαριστώ πολύ!
Τρέχει μέσω email από την Sony προσφορά για αγορά 12 μηνών συνδρομής Plus με δώρο τρεις μήνες δωρεάν Netflix. Η προσφορά ισχύει έως 25 του μήνα και μόνο μέσω του email για όσους το έχουν λάβει.
μπηκα στο store μεσω ps4 να δω καμια προσφορα,τσιμπησα το no man's sky τελικα. ειδα αλλη μια προσφορα που αναφερει παραπανω κ ο nek food,αλλα απ'οτι ειδα αν θυμαμαι καλα κιολας ειναι μεχρι 8 αυγουστου.τωρα εμενα mail δε μου εχει ερθει για netflix κ plus,θα μπορεσω να την παρω την προσφορα χωρις mail? δεν την εκανα τωρα την αγορα διοτι δεν εβγαινα για κατι παραπανω απο το nms αλλα μεχρι τις 8 αυγουστου,θα εχω πληρωθει κ το ψηνω γιατι συμφερει.
Εμένα ήταν μέχρι 25 Ιουλίου και μέσω του link που είχε το mail. Δεν μπήκα στο store να δω αν τρέχει ανάλογη προφορά αλλά δεν νομίζω ότι έχει κάτι τώρα. Η αλήθεια είναι επειδή έχω δυο χρόνια ακόμη plus, δεν προχώρησα σε αγορά της συγκεκριμένης προσφοράς.
Σήμερα το απόγευμα θα ανακοινωθούν από την Sony τα παιχνίδια του Plus για τον μήνα Αύγουστο (καλό μήνα κιόλας σε όλους) τα οποία θα είναι διαθέσιμα στις 7 για τους συνδρομητές της υπηρεσίας. Να δούμε αν θα έχει κάτι δυνατό μετά και την μικρή σχετικά πτώση των συνδρομών αυτό το τρίμηνο κατά 300Κ από τα 34.2 εκατομμύρια ενεργούς συνδρομητές στα 33.9.
ακομα δεν τα ανακοινωσαν?
Mafia III and Dead by Daylight are your PlayStation Plus games for August
- Mafia III (PS4)
- Dead by Daylight (PS4)
- Knowledge is Power (PS Plus Bonus – PlayLink)
- Here They Lie (PS Plus Bonus – PS VR required)
- Bound by Flame (PS3)
- Serious Sam 3: BFE (PS3)
- Draw Slasher (PS Vita)
- Space Hulk (PS Vita)
PS Blog link
Knowledge is Power??!!οτι καλυτερο για χαλαροτητα το καλοκαιρι!!
Παίζει πουθενά φθηνή 12μηνη συνδρομή ;
Απο τα λιγα που εψαξα και σε εξωτερικο κατω απο 53ευρω δεν παιζει αυτη την στιγμη καποια απο καταστημα.
Και σε σκρουτζομαγαζα και σε maxplay εκει την βλεπω να παιζει(δηλαδη ενα 10% φθηνοτερα χοντρικα).
Απλά να ενημερώσω για όποιον τυχόν ξεχάστηκε, ότι τα παιχνίδια του μήνα για τους συνδρομητές της υπηρεσίας Plus είναι ήδη διαθέσιμα για αγορά και κατέβασμα.
μια χαρα ισχυε η προσφορα με 3 μηνες plus 3 μηνες netflix.μου ηρθε ο κωδικος σημερα κ τον περασα αλλα μου μπηκε σε χρηματα 29,90κατι. οχι οτι με χαλασε,ειχα ηδη το προγραμμα των 12 ευρω,μου κρατησε τα 12 κ εχουν μεινει τα υπολοιπα στον λογαριασμο μου.2 μηνες μου βγαινει συνδρομη,θα μεινει κ κανα ταληρο μεσα.ε η επομενη ανανεωση θα γινει με gift card. πολυ καλη προσφορα παντως!
Πώς λειτουργεί η προσφορά με το Netflix; Σου δινει την standard ποιότητα να φανταστω; Μπορείς να κάνεις upgrade; Πώς το συνδυάζεις με το λογαριασμό σου στο Netflix; Έχει κωδικό;
Η προσφορά έχει λήξει νομίζω από τις 25/7. Σου έδινε την Hd ποιότητα που κοστίζει 10€.
δεν εχει ληξει τιποτα,οπως ειπα παραπανω εχτες την αγορασα.πηρα το τριμηνο plus κ μου ηρθε mail σημερα με κωδικο netflix των 30 ευρω.μεχρι τις 8 αυγουστου νομιζω εγραφε οτι ειναι.
ξαναλεω για να το καταλαβει κ ο υπολοιπος κοσμος,ΟΧΙ πηρα oποιοδηποτε τριμηνο plus κ περιμενω mail με κωδικο για netflix. η προσφορα γραφει 3μηνο plus+netflix,μονο ετσι παιρνεις τα 30 ευρω για net.
πας στο ps store μεσω του playstation και οχι απο laptop,μονο εκει φαινεται. η προσφορα ειναι 30 ευρω στον λογαριασμο σου μεσω κωδικου,τον οποιο βαζεις στο netflix. σου ερχεται mail με τον κωδικο,την επομενη μερα αφου εχεις αγορασει το τριμηνο plus+netflix απο το store.
Λοιπόν εγώ λέω να δοκιμάσω κάτι άλλο. Το plus από Σιγκαπούρη που ήδη είχα μου τελείωσε αυτό το μήνα και σκέφτομαι να ξαναβάλω από εκεί.
Κόστος: ~ ¤ 27,73 / έτος
Ταυτόχρονα έχουν σε προσφορά την 3μηνη στα ~ ¤ 6,25
Η ετήσια αυτή την περίοδο δίνει δώρο 3 μήνες Netflix, δεν ξέρω ωστόσο αν θα μπλοκάρει κάπου επειδή είναι προσφορά Σιγκαπούρης και εγώ έχω ελληνικό Netflix. Με βλέπω όμως να το αγοράζω και να δοκιμάζω.
Thanks, το είδα τώρα που το είπες.
δε θα ρισκαρα στη θεση σου,αλλα η τελευταια κουβεντα ειναι δικη σου.
Η προσφορά για το Netflix είναι στο store πλέον. 12 μήνες plus + 3 Netflix = ¤60
https://store.playstation.com/en-gr/...PLUSSUB12MNTFX