Metro last licht για ps3 είχαν δώσει. Metro redux όχι.
Εdit: Με ένα λεπτό διαφορά chrono....[emoji14][emoji14][emoji14]
Στάλθηκε από το SM-A300FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Printable View
Δωρεάν το Black Ops 3 για τους Plus συνδρομητές λόγω E3.
Για έναν μήνα είναι δωρεάν για κατέβασμα το Black Ops 3, από σήμερα μέχρι 11 Ιουλίου, προφανώς για να προωθήσουν το Black Ops 4.
https://store.playstation.com/en-gr/...ACKOPS3GAME000
Αν το κατεβάσεις θα το έχεις για πάντα ή μέχρι 11 Ιουλίου;
Sent from my iPhone using Tapatalk
"Description
If you're a PlayStation Plus member, you can download this item at no extra cost and it's yours to keep until your membership ends. Not a member yet? Join PlayStation Plus now."
Ακριβώς στη σελίδα του Ps store. Η προσφορά είναι έως 11 Ιουλίου.[emoji4][emoji4]
Στάλθηκε από το SM-A300FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ωραία! Μια χαρά επομένως!
Δεν μπόρεσα να το τσεκάρω από κάπου.
Ευχαριστώ παιδιά!
με 37 ευρω για αγγλικο account ps plus δεν μπορουσα να το αφησω ηταν ευκαιρια ειδικα μετα την αυξηση συνδρομης πλεον ps plus μεχρι 12/12/2021 μπορει να ειναι μακρια αλλα και με το PS5 το plus θα συνεχισει οποτε κυνηγαω τετοιες ευκαιριες για να γλυτωνω φραγκα. παντως η sony με το plus και η ms με το game pass μας αδειασαν το πορτοφολι
Το Black ops πρεπει να το κατεβάσουμε εως 11/7 ή αρκεί να μπει στην βιβλιοθήκη? Γνωρίζει κάποιος??
Ρωτώ διότι απαιτει πολύ προσπάθεια να κάνω χώρο και δεν το έχω στα άμεσα πλάνα μου το συγκεκριμέννο game.
Aπλά πρόσθεσέ το στο Library, μπορείς για πιο γρήγορα από το παρακάτω λινκ,
https://store.playstation.com/en-gr/...ACKOPS3GAME000
δεν χρειάζεται να το κατεβάσεις τώρα, το κατεβάζεις όποτε το χρειαστείς, αρκεί βέβαια να είσαι ακόμη ενεργό plus μέλος.
Ευχαριστώ πολύ!
Έγινε από τον παραπάνω σύνδεσμο. Μέσα από την κονσόλα υπήρχε μόνο η επιλογή download.
ΟΚ, και στην κονσόλα μπορείς απλά να πατάς download και με το που ξεκινήσει να κατεβάζει πας στα notifications και
πατάς διαγραφή ή αν δεν έχεις χώρο που λες σου βγάλει σχετικό σφάλμα οπότε πάλι το σβήνεις και ξεμπερδεύεις. Δεν είναι ανάγκη να τρέχεις σε υπολογιστή κάθε φορά αν το πρόβλημα σου είναι απλά λόγω χώρου.
από σήμερα Τετάρτη 27 Ιουνίου μέχρι και τη Δευτέρα 9 Ιουλίου, μπορείτε να αποκτήσετε 3μηνη συνδρομή στο PlayStationΒ®Plus 25% φθηνότερα!
Πολύ σημαντικό είναι το γεγονός ότι η προσφορά ισχύει για όλους, συμπεριλαμβανομένων και των μελών που έχουν συνδρομή PlayStationΒ®Plus σε ισχύ, ενώ τα ενεργά μέλη μπορούν να αποκτήσουν το Call of Duty: Black Ops 3 για το PS4β„Ά
- - - Updated - - -
από σήμερα Τετάρτη 27 Ιουνίου μέχρι και τη Δευτέρα 9 Ιουλίου, μπορείτε να αποκτήσετε 3μηνη συνδρομή στο PlayStation®Plus 25% φθηνότερα!
Πολύ σημαντικό είναι το γεγονός ότι η προσφορά ισχύει για όλους, συμπεριλαμβανομένων και των μελών που έχουν συνδρομή PlayStation®Plus σε ισχύ, ενώ τα ενεργά μέλη μπορούν να αποκτήσουν το Call of Duty: Black Ops 3 για το PS4™
Τα παιχνίδια του Ιουλιου
Absolver (PS4)
Heavy Rain (PS4)
Rayman HD (PS3)
Extreme Exorcism (PS3)
Space Overlords (PS Vita + PS4)
Zero Escape: Zero Time Dilemma (PS Vita)
Good wines...
Μου αρέσει η επιλογή του Heavy Rain. Το έχω παίξει φυσικά, αλλά σίγουρα θα το ξαναπαίξω μετά το PS3 και πιθανόν να προσπαθήσω να κινηθώ σε διαφορετικό path αυτή την φορά, αν και δεν ξέρω ασυναίσθητα αν θα μου βγουν πάλι οι ίδιες επιλογές. Έχει περάσει καιρός και δεν το θυμάμαι πολύ καλά (ευτυχώς μέχρι ένα βαθμό).
Το Absolver ούτε που το είχα ακούσει και πολύ πρόχειρο βίντεο που είδα δεν μου προκάλεσε κανένα σπουδαίο ενδιαφέρον. Αν ισχύει μάλιστα αυτό που λένε ότι είναι κυρίως PVP εμπειρία με βλέπω να μην το κατεβάζω καθόλου.
Ακόμη όμως δεν έχουν βάλει το The Order και αρχίζουν να σπάνε τα νεύρα μου. Να ελπίζουμε μελλοντικά και κανένα Last of Us μπας και θυμηθούμε τα παλιά πριν την κυκλοφορία του επόμενου κεφαλαίου στο PS4; Δεν έχει δώσει Killzone ακόμη - το οποίο έχω παίξει φυσικά - αλλά μου φαίνεται εξαιρετικά περίεργο που δεν το έχει δώσει στην Ευρώπη ακόμη και ένα σωρό αλλά ας πούμε πολυκαιρισμένα παιχνίδια, ακόμη και από Third party devs. Ευτυχώς δείχνει να έχει καθιερωθεί πια το ένα ΑΑΑ τουλάχιστον παιχνίδι τον μήνα.
Να δώσουν Knack 2, NBA2K18 κι ας αφήσουν τις μαλακίες επιτέλους.
Το Knack 2 το είχα δώσει σε όλους τσάμπα xD
Καλό το Heavy Rain αλλά το έχω από το Ασιατικό plus.
Αυτό που πρέπει να είναι διαμάντι και το ακούω καιρό είναι το Zero Time Dilemma για το Vita.
Έληξε το plus και έχω έτοιμη αγορασμένη συνδρομή την οποία περιμένω να δω ποιος μήνας θα με ελκύσει για να την βάλω.
Θα πήξουμε και στα remaster που ό,τι ήταν να βγάλουν, μάλλον το έβγαλαν, όποτε από τον άλλο μήνα God of War, Uncharted remastered, αν μπει και το Last of Us & κανένα Souls (έχουν βγει δεν το έχω παρακολουθήσει) άνετα βγάζει πόσους μήνες. Ρεεεε το The order δώστε ρεεε, θα πάω να το πάρω τελικά και θα το βάλουν τον επόμενο μήνα να δεις!!!
Εκαναν την περιεργη κινηση και εδωσαν τον προηγουμενο μηνα δωρο το Black ops 3 εξτρα γιαυτο και αυτος ο μηνας δειχνει πιο φτωχος.