Ξερω οτι θα έπρεπε να καταλάβω με αυτο, αλλα δεν.... Εχει κάποιον κωδικό;;;
Printable View
Ξερω οτι θα έπρεπε να καταλάβω με αυτο, αλλα δεν.... Εχει κάποιον κωδικό;;;
Παύλο το remaster είναι το πρώτο gears για το ONE αλλά για limited time αγοράζοντας αυτό παίρνεις δώρο τα 4 (όχι remasters) άλλα της εικόνας για να τα παίξεις στο ονε μέσο του backward compatibility νομίζω που θα βγει στο Οκτώβριο;
Αααααααα.... Thnx, ρε συ!!!!!
Μόνο το 1ο είναι παιδιά κ αργότερα θα σου στείλουν κωδικούς για να κατεβάσεις τα υπόλοιπα (2,3,judgment), σαν το odst ένα πράγμα. Αυτό ισχύει για όποιον παίξει το remaster από 25/8 έως 31/12 από όσο θυμάμαι.
Προσωπικά το θεωρώ μέγιστη μαλακία. Δεν πρόκειται να κάτσω να παίξω παιχνίδια του 360 όταν έχω παίξει το remaster του 1 στο οποίο έχει γίνει φοβερή δουλειά.
Πόσο πιο όμορφο πια;;;;
Special Edition Lunar White Wireless Controller
http://youtu.be/uOGDgRYLrco
Attachment 7561Attachment 7562Attachment 7563Attachment 7564Attachment 7565Attachment 7566Attachment 7567
Παιδιά καμία ιδέα για οικονομική τιμή σε ετήσια ετήσια συνδρομή XBL?
Οσοι ειχατε συνδρομή πριν τον Ιουλίο συν ενα μηνα δωρο απο xbox live λογο capital control, τυχερουλιδες.
Αυτά να τα βλεπει η Sony.
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παντα τα εκανε αυτα τα extra η ΜS. Απο απιστευτες εποχες 360!!!
Δημήτρης σε ευχαριστώ πολύ για τα λινκς, μάλλον θα προτιμήσω το ελληνικό site http://www.goldxbox.gr/ για υποστήριξη και ας είναι 2-3 ευρώ ακριβότερο.
Ρε γμτ, έφαγα τρελή ξενερα τώρα!!!!!!
Σκέφτομαι να συνδέσω το χειριστήριο του One με τα Gold για το online και ανακαλύπτω ότι δεν έχει jack υποδοχή!!!!!!! Έλεος!!!! Τα δικά σας έχουν;;; Βγήκε, λέει, ανασχεδιασμένο χειριστήριο αργότερα που είχε.
Ναι μόνο τα καινούρια έχουν, έγινε ένα σχετικό revision στον controller.
Attachment 7577
Μα ΠΟΣΟ μλκς είναι!!!!!!! Δηλαδή, θα με κανουν να τρέχω να αγοράζω ανταπτορες τώρα και αν υπάρχουν. Ή να δώσω το παρόν χειριστήριο να πάρω άλλο. Πχ, το Lunar White... :P
οποιος θελει co op gears of war ας με κανει add mitsos17
Ερώτηση σε σας που έχετε xbox one αν αγορασω μεταχειρισμένο με παιχνίδια μέσα σε account λειτουργεί όπως το ps4 δλδ να φτιάξω ενα δικο μου account και να παιζω τα παιχνίδια απο το άλλο.
Ευχαριστώ.
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τον ιδιο τροπο γινεται το "gamesharing".