Αν αγορασω μια ετησια καρτα psn plus αλλα που ειναι για χωρα της Ευρωπης π.χ. Αγγλια θα την δεχτει το Ελληνικο psn id που εχω ή θελει υποχρεωτικα απο Ελλαδα?
Printable View
Αν αγορασω μια ετησια καρτα psn plus αλλα που ειναι για χωρα της Ευρωπης π.χ. Αγγλια θα την δεχτει το Ελληνικο psn id που εχω ή θελει υποχρεωτικα απο Ελλαδα?
Δηλαδη ακομα και απο αλλη χωρα της Ευρωπης να παρω μια καρτα δεν θα δεχεται τον κωδικο.
Πρεπει υποχρεωτικα να ειναι απο την Ελλαδα και μονο απο εδω?
Τωρα με δουλευεις ή απαντας σοβαρα?
Αν δεν με δουλευεις για πες μου απο που εκτος Ελλαδας μπορω να αγορασω psn plus καρτες Ελλαδας.
Χάχα είπα να τον βρίσω τον πρωί αν το συνέχιζε αλλά βαριέμαι να γράφω μπινελίκια.
Στάλθηκε από το F5321 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τα regions είναι τα παρακάτω:
Attachment 10771
Αλλά προσωπικά δεν μπορώ να απαντήσω με σιγουριά ότι αν πάρεις κάρτα από UK που είναι ίδιο region με την Ελλάδα θα δουλέψει σε Ελληνικό Account, ειδικά αν λάβουμε υπόψη ότι χρησιμοποιούν και διαφορετικό νόμισμα. Ούτε καν από Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία αν αγοράσεις κάρτα Plus που έχουν το ίδιο νόμισμα και ανήκουν στο ίδιο region είμαι σίγουρος ότι θα δουλεύουν στην Ελλάδα. Νομίζω ότι οι κάρτες plus και προπληρωμένης αξίας (20€ και 50€) είναι country locked και όχι region locked. Μπορείς να πάρεις πιο σίγουρη απάντηση από το support της Sony:
Καλέστε μας στο 21 1198 8791
Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-18:00
Δεν λειτουργεί όπως το λες η Αγγλία είναι άλλο είναι κλειδωμένο εκεί θέλει κάρτα από Αγγλία ή όποια δεν λειτουργεί εδώ.
Edit
Βασίκα όπως το βλέπω πρέπει να είναι κλειδωμένο σε πολλες χώρες αν ψάξεις στο ίντερνετ για αγορά κάρτας plus έχουν κ την χώρα που κάνει οπότε μάλλον παίζει να είναι η κάθε χώρα την δικιά της.
Edit 2
Επειδή έχω μια κάρτα κ δεν την έχω βάλει το γράφει καθαρά πάνω είναι μόνο για ελληνικό account.
Στάλθηκε από το F5321 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Από σήμερα και μέχρι τις 4 Μαΐου τρέχει νέα προσφορά για αγορά συνδρομής Plus στο PS store, όπου με την αγορά στα 60€ ετήσιας συνδρομής, σας δίνει επιπλέον 3 μήνες (+25%). 15 Months for the price of 12. Διαθέσιμη σε όλους ακόμη και σε όσους έχουν ενεργή συνδρομή (ακόμη και μέχρι την δευτέρα παρουσία). Ίσως ενδιαφέρει κάποιον από εσάς, δεν ξέρω τι τιμές / προσφορές τρέχουν αυτή την περίοδο (νομίζω περί τα 54€ at best?), προσωπικά είμαι καλυμμένος λογικά μέχρι το launch του PS5 ή μέχρι την επόμενη βαρβάτη προσφορά καταστημάτων (-40% συνήθως) όπου στοκάρω διετίες συνήθως.
αυτη την προσφορα ειχα βαλει τον αυγουστο του 17 και την ξαναπεριμενα,ηλπιζα να ερθει παλι την ιδια περιοδο δλδ τελος καλοκαιριου,ηρθε νωριτερα αλλα δεν πειραζει, λογικα θα την χτυπησω απο βδομαδα και σαν γενεθλιο δωρο μου.
Παιχνίδια Μαΐου
Beyond: Two Souls (PS4)
Rayman Legends (PS4)
Risen 3: Titan Lords (PS3)
Eat Them (PS3)
King Oddball (PS Vita)
Furmins (PS Vita)
https://blog.eu.playstation.com/2018...ayman-legends/Quote:
All these titles will be available to download for PS Plus members on Tuesday 1st May
Καλός ο μήνας και μάλιστα μου έκατσε να είναι καλός και στο ps3 μιας και ζαχαρωνα το risen 3 εδώ και καιρό που το έβγαζε προσφορές και ήμουν στο τσακ να το πάρω!
Αν το έδιναν στο 4 θα το δοκίμαζα και εγώ, αλλά στο 3 παραείναι...
https://www.youtube.com/watch?v=PAi6WWefV_w
Εμενα παλι μου λειπουν τα indies στο ps4.. Δευτερος συνεχομενος μηνας πoυ δεν υπαρχει καπoιο παιχνιδι στο plus εστω για να το δοκιμασω κ ας φαει delete με τα απο λιγη ωρα. Rayman κ beyond εχουν παιχτει απο την πρωτη μερα κυκλοφοριας τους χρονια πριν (λιγους μηνες μετα την κυκλοφορια της κονσολας...). Για οσους δεν τα εχουν ομως, ειναι κ τα δυο πολυ καλα παιχνιδια.
Από αυτά αν είδα καλά μόνο το King Oddball είναι cross buy, το οποίο οι περισσότεροι το έχουμε από καιρό νομίζω. Κρίμα για το Risen 3 που δεν είναι μιας και έχει βγει η αντίστοιχη Enhanced Edition για το PS4.
Τώρα για το σχόλιο ότι δεν έχουμε πια indies, δεν θα μας πιάσουν ποτέ πουθενά να είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι όλοι μας... :p
Τα του PS4 πάντως εγώ δεν τα έχω μιας και ήταν τίτλοι από το PS3 και ως τέτοιους προσωπικά δεν συνηθίζω να επαναγοράζω στο PS4. Πότε θα βάλουν το The Order είμαι περίεργος (δεν το έχω παίξει ακόμη και υποθέτω ότι είμαι μάλλον ο μόνος που θα το χαρεί τελικά).
Παιχνιδάρες έδωσε πάντως. Δεν έχω παίξει κανένα και τα ήθελα και τα δυο!
To King Oddball το είχα λιώσει, τα βιντεάκια στο trophy guide δικά μου είναι.
https://www.playstationtrophies.org/...ll-vita/guide/
Επίσης αν σας αρέσει το παιχνίδι, το τερματίσετε, το κάνετε 100% στα τρόπαια αλλά θέλετε λιγάκι ακόμη,
υπάρχουν 32 κρυφά επίπεδα με τρομερή δυσκολία,
αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να βάλετε χειροκίνητα την ημερομηνία της κονσόλας στις 31 Οκτωβρίου (το γνωστό Halloween).
https://www.youtube.com/watch?v=L5SbcD8P3qI