-
Μετά από πολύ καιρό έβαλα πάλι Ιναλαν 1G ,εντάξει δεν παίζεται η ταχύτητα που έχει αυτή η εταιρεία κατέβασα μερικά παιχνίδια για να τα δοκιμάσω γιατί με την κατοστάρα από COSMOTE βαριόμουν κ κατέβασε το call of duty 200 GB σε 40 λεπτά κ έπαιζε ο μικρός Fortnite κ δεν του κόλλησε ούτε δευτερόλεπτο το παιχνίδι .
Εντωμεταξύ έχει αλλάξει πολύ η εταιρεία παλιά ήταν χάλια το ρουτερ κ σου έδιναν κ μια κουλούρα στο χέρι οπτική ίνα γιατί δεν την έκοβαν ,τώρα βάζουν όση χρειάζεται κ καλύτερο ρουτερ .
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Καλησπέρα.
Παίζει κανείς να θέλει να μοιραστούμε καμιά συνδρομή για VPN;
Γενικά θέλω να κατεβάσω κάποια torrent και από τότε με τα νέα μέτρα (αν ισχύουν ή δεν ισχύουν δεν ξέρω) δεν θέλω να το ρισκάρω και μου έρθει κανένα μπουγιουρντη από το πουθενά.
-
Υποψιν ιστορια για τον αδερφο μου.
Κατοικος Γερμανιας. Πριν 3-4 χρονια οπως εφευγε απο Ελλαδα ειχε βαλει εδω (Ελλαδα) να κατεβαζει το Suicide Squad. To κατεβασμα ολοκληρωθηκε κατα 80%. Μετα πηρε αεροπλανο και πηγε Γερμανια. Ανοιξε τον υπολογιστη και το προγραμμα ηταν ηδη ανοιχτο και αρχισε να κατεβαζει το υπολοιπο 20% της ταινιας.
Μετα απο 1-2 βδομαδες του ηρθε προστιμο 980 ευρω απο την Warner Bros.
Θεωρωντας οτι δεν θα παρει εκταση η φαση και οτι στελνουν τετοια προστιμα αβερτα μονο και μονο για να δουν ποιοι θα ειναι τα θυματα που θα πληρωσουν, ο αδερφος μου αγνοησε το προστιμο και δεν εκανε τιποτα.
Ο καιρος περναγε η Warner Bros εστελνε μηνυματα τακτικα για την πληρωμη του προστιμου.
Μετα απο καποιο σημειο σταματησαν να του στελνουν και θεωρησε οτι ολα καλα τελειωσε η φαση.
Πριν απο τρεις μηνες του ηρθε χαρτι για δικαστηριο με κανονικη αγωγη και δικασιμο.
Μην τα πολυλογω ο αδερφος μου πληρωσε κοντα 2,500 ευρω για να τελειωνει το ζητημα.
Στα παραπανω να πω οτι ο αδερφος μου ηταν με VPN. Τωρα αν το VPN του ηταν μουφα ή παπατζα δε ξερω. Αυτο που ξερω ειναι οτι εγω και ο "θειος" δεν εχουμε επαφη πλεον.
Δεν ξερω αν στην Ελλαδα θα ασχοληθουν λογω του οτι ειμαστε λιγο μπανανια, αλλα ξερω οτι αν η Warner Bors και οποια Warner Bros εχει νομικο πλαισιο στο οποιο μπορει να κινηθει και να βγαλει λεφτα, δεν θα διστασει να το κανει και στην τελικη το πολυ πολυ να μην βγαλει τιποτα. Δεν τους στοιχιζει κατι ιδιαιτερο να αρχισουν να στελνουν μαζικα προστιμα.
-
Wow πήρε τόση έκταση με δικαστική απόφαση ε;
Καλο είναι να το έχουμε υπόψη και καλά έκανες και μοιράστηκες την ιστορία .
Κατι ανάλογο φυσικά έγινε και σε εμένα όταν είχα γυρίσει πίσω Αμερική .
Ειχα το ποπ κορν στο κινητό και πάντα έκανα download από εκεί .
Οποτε με το που συνδέθηκα στο WiFi κατέβασε 3 ταινίες παρακαλώ ( το υπόλοιπο)
Σε εμάς έστειλαν ειδοποίηση σπίτι λεπτομερώς ώρα gigabytes ακόμα και τα ονόματα των αρχείων με την επιστολή να λέει παρατηρήθηκε κατέβασμα παράνομου υλικού μπλα μπλα και προσοχή κτλ κτλ και να μην ξαναγίνει .
Ελα όμως που ώσπου να την δω εγώ είχα κατεβάσει άλλες δύο ταινιούλες οπότε μετά από ένα μήνα μας έστειλαν σε σεμινάριο 1 ώρας το πώς να αποφεύγουμε κατά λάθος να κάνουμε streaming παράνομα υλικά κτλ .
Ενοειτε από τότε δεν το έκανα ξανά και προσέχω άν και έχω ήμουν εντελώς χωρίς vpn κτλ τότε .
Να επισημάνω ότι ναι θέλει προσοχή ακόμα και όταν έχεις χρήση VPN