Μου μένει μόνο ο τελευταίος..να κάνω τίποτε άλλο(εξερεύνηση) ή να το τελειώσω? Έχω χάσει αρκετά πράγματα..
Printable View
Τελειωσε το και ξαναξεκινησε το με guide για να δεις και το κακο τελος. Αν δεν εχεις το Black Knight Great Axe φαρμαρε οπωσδηποτε στην τελευταια πιστα μεχρι να το παρεις. Ειναι το καλυτερο οπλο του παιχνιδιου.
Οπως βολευεσαι, φυσικα. Απλα μιλωντας με πολλους καταληξαμε εκει. Γενικα to black knight σετ ειναι φοβερα προμοταρισμενο και..."ευλογημενο" σε δυνατοτητες. Ο λογος πχ που πολλοι θελουν το Black Knight Greataxe ως καλυτερο, ειναι οτι εχει το μεγαλυτερο damage και μεγαλο τοξο/εμβελεια. Εγω προσπαθω να αποδειξω οτι το Moonlight Greatsword ειναι το καλυτερο, αλλα μονο σε πολυ μεγαλα stats (πανω απο 70 intelligence) γιατι - υπολογιζω - οτι θα εχει κοντα στο 650 damage, ολο magical. Ελαχιστοι - μην πω κανενας - χρησιμοποιουν magical defence στο online. Για τους αντιπαλους του παιχνιδιου ουτως η αλλως αλλαζουμε ευκολα οπλα. Ενας αλλο φιλος προτιμαει το Lifehunt Scythe (soul of Priscilla) για παραδειγμα. Αν σου αρεσουν τα halberds/spears δοκιμασε και το black knight halberd που το φαρμαρεις στην ιδια περιοχη, απο τον τελευταιο knight
Έχω όλο το σετάκι και όλα στο +5 στα Black Knight όπλα. Το Haldbred έχει μεγαλύτερο Base DMG αλλά κακό Scale με το Strenght οπότε το Greataxe το θεωρώ καλύτερο. Με αυτό έβγαλα το παιχνίδι και μπορώ να πω ότι στα Boss απλά βοηθούσε πάρα πολύ..Η Gwindolin για παράδειγμα έπεσε με 2 2-handed χτυπήματα. Ο Centipede Demon με 6-7 2Handed..γενικά ήταν σωτήριο στις τελευταίες περιοχές.
Αλλά σε PvP Battles όλοι χρησιμοποιούν Physical Def και Fire Def..το Lightning Spear +5 χτυπάει πολύ δυνατά ακόμη και μέσα από την ασπίδα.
Συμφωνω. Το ιδιο κανει και το Moonlight Greatsword. Αγνοει την ασπιδα γιατι δεν εχει καθολου pfysical damage. Αυτο που μου αρεσει ειναι οτι σπανια πετυχαινω παικτες με ιδια οπλα online (περαν του greataxe) κι αυτο ειναι καλο. Ισχυε 100% στο Demon's Souls. Εκει δεν ηξερες τι ειχες να αντιμετωπισεις. Ειχα εναν φιλο που ειχε τερματισει το Dexterity κι επεζε με δυο κατανες (hiltless) κανοντας αφυσικη ζημια. Ειχε ομως πολυ μικρη health bar. Στο Dark Souls λυπηθηκα που το αλλαξαν. Τωρα συνηθως περιμενω ενα ντουβαρι με μεγαλο strength και το GreatAxe.
Nαι αλλά είναι εύκολο να αντιμετωπίσεις τους περισσότερους γιατί ένα Roll (ειδικά αν έχεις και το δαχτυλίδι που κάνει Flip) είναι αρκετό να για να αποφύγεις την επίθεση και να κάνεις 2-3 γρήγορα χτυπήματα με το Spear..
Δηλαδή εγώ χρησιμοποιώ Lightning Spear στο PVP και Greataxe στο PVE.
Το τελείωσα το παιχνίδι και ξεκίνησα το NG+..το έψαξα αρκετά πριν το τελειώσω βέβαια, farmαρα αρκετά και απέκτησα ότι μου έλλειπε..
Το NG+ εύκολο φαίνεται τώρα στην αρχή..μετά να δω..
Να συνεχίσω το Build που κάνω (End-Vit-Strenght) ή να αλλάξω πορεία?
Δηλαδή να ξεκινήσω να ανεβάζω Dext?
Ρε'σεις, πώς αντέχετε να ξεκινήσετε καπάκι NG+; Εγώ έχω κάνα δίμηνο που το τερμάτισα και πάλι το σκέφτομαι...
Απλά δεν έχω παίξει πιο εθιστικό παιχνίδι στην ζωή μου..
βγαίνει και Bleach spin off
http://images.wikia.com/bleach/es/im...Dark_Souls.jpg
Νταξει lol
Στο DS ειχα παιξει royalty.Τωρα σκεφτομαι με τι χαρακτηρα να παιξω...Λεω να ξεκινησω η sorcerer η pyromancer...τι λετε?
Pyromancer λέω γιατί θα τον κάνεις Warrior - Pyromancer αφού τα Pyromancies δεν επωφελούνται από κανένα Stat άρα ανεβάζεις Vit-End-Str-Dext για να έχεις και καλό Hand-to-hand Combat.
Sorcerer δεν έχω δοκιμάσει καθόλου αλλά νομίζω το πρώτο μισό του παιχνιδιού θα σε δυσκολέψει πολύ..
Εγώ το αφήνω το Νew Game + προς το παρόν για χάρη του Skyrim..μακάρι και αυτό το παιχνίδι να αξίζει όσο το Dark Souls..
Eυχαριστω παιδια!
Ξερω οτι στο Souls δεν παιζει και τοσο ρολο πως θα τον ξεκινησεις αφου μπορεις να τον αλλαξεις στην συνεχεια αλλα θελω να παρω εναν δρομο και να τον προχωρησω με τον συγκεκριμενο παιχτη.Μαλλον θα παιξω με pyromancer γιατι μαρεσουν και τα μαγικα...
Στην ουσια αυτο που δειχνουν τα classes ειναι... οδηγιες για το πως ν ανεβασεις ενα class. Αφου επελεξες pyro (μια χαρα) δωσε βαση στα χαρακτηριστικα που εχει εξ αρχης αυξημενα.
Πολύ lag στο pvp... 9 στις 10 φορες εκεί που έχω τον αντίπαλο μπορστά μου ξαφνικά εξαφανίζεται και εμφανίζεται πίσω μου με backstub... γινόταν και στον dm αυτό αλλα πολύ πιο σπανια και όχι σε τόσο υπερβολικό βαθμό...μήπως υπάρχει κανένα ring κτλ να έχει chance το χτύπημα να κάνει αυτόματα backstub και δεν το ξέρω? έφτασα σε σημείο να το σκέφτομαι πραγματικά...και επίσης το miracle wrath of the gods είναι πολύ annoying... πολύ ψευτιά... σε θέματα pvp το παιχνίδι είναι ανισόρροπο... κατά t αλλα παιχνιδάρα δεν συζητώ... γερο κολλημα...
To PvP ηθελε βελτιωση, αλλα μαλλον ειναι κατι για τον επομενο τιτλο. Για το lag που λες, μια φορα μονο μου τυχε (κι εχασα) αλλα συνηθως παιζει καλα. Μηπως φταιει η συνδεση σου; Δαχτυλιδι δεν υπαρχει. Δεν ξερω σε ποιο playthrough εισαι, αλλα καλυτερα χωσε PvP μετα το 2ο. Ετσι δε θα σε επηρρεαζουν πολυ τακτικες τυπου Wrath of the gods.
1 playthrough είμαι... για την σύνδεση λογικά αν έχω πρόβλημα δεν θα έπρεπε να έχει και ο αντίπαλος στο να με κάνει backstub? λειτουργεί πάντα εναντίον μου αυτό και όχι υπέρ μου...κάνω pvp από τώρα γιατί φοβάμαι στο ng+ μήπως δεν έχει τόσο πολύ κίνηση :P βλακείες λέω e?? :Pκαι επίσης είναι βλακεία να περιμένεις 2 playthrough (έστω και 1) για να ζήσεις μια καλή pvp εμπειρία... η καλύτερη εμπειρία πάντα είναι το πρώτο playthrough... έτσι δεν είναι? :)
covenant δεν ανεβάζω rank κανένα προς το παρόν.. απλά τα δοκιμάζω λίγο απόλα και λέω να τα ανεβάσω στα επόμενα playthrough... δεν έχω φτάσει anor londo ακόμα και το καλύτερο weapon που έχω αυτήν την στιγμή νομίζω είναι το lightning spear και το έχω + 3... χρησιμοποιώ αυτό και ένα raw laito +5...να δοκιμάσω να ρίξω τον δράκο στην γέφυρα να πάρω το drake sword αξίζει? η να αρκεστώ σε αυτά μέχρι να φτάσω anor londo να κάνω κάτι καλήτερο?