ipostirizi... sto pc omos :P
sto ps3 to mono pu mporis na kanis ine na paris ena mouse controller opos to fragfx
Printable View
ipostirizi... sto pc omos :P
sto ps3 to mono pu mporis na kanis ine na paris ena mouse controller opos to fragfx
καντε με add στο battlelog..search 3ftw
Μου έστειλαν e-mail απο το Plaisio οτι αύριο το πρωί θα το έχω..
Το παιχνίδι μολις εγινε must buy :P
SHAQ SHAQ
“BF3, My most anticipated game of the year. See you on the Battlefield!#battlefield. #eavip
Ξεχάστε τα μαχαιρώματα face to face.
To παιχνίδι έγινε πολύ ρεαλιστικό σ'αυτόν τον τομέα.
Μόνο από πίσω, πισώπλατα δηλαδή, μπορείς να κάνεις kill (μπαίνει και το ανάλογο cut-scene).
Aπό μπροστά το μαχαίρι κάνει μόνο μικρή ζημιά.
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=jz5LBwa0qsc&feature=related"]BF3 Gameplay - OP Firestorm CQ - YouTube[/ame]
Απο την αρχη οδυσσεα...κανε λογκιν να σε βρω
κ μια πιστα με βροχη
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=gATJUtabYvQ"]BF3 PS3 gameplay: Grand Bazaar Rush Attack - YouTube[/ame]
παιδια το παιχνιδι ειναι αρκετα καλο , πολυ ρεαλιστικο αλλα τα προβληματακια του με το σημα τα εχει...επαιζα hardcore και ο αντιπαλος ηθελε 2-3 σφαιρες για να πεθανει..κατα τα αλλα πραγματικος εξομειωτης μαχης.
Εχω το FRAGnStein - επειδη εχω συνηθησει με mouse - και πραγματικα ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Για το fragfx ειδα - επειδη το εψαξα αρκετα - οτι εχει πολλα μειον σε σχεση με το FRAGnStein.
Για το game τωρα τι να πω ... ειναι εκπληκτικο !!!
to fragnstein ine wireless? akusa ke ego kala logia giayto alla den thimomun to onoma tu tora pu to anaferes to thimithika!
Ναι ειναι wireless οπως λες και η αποκριση ειναι φοβερη ... εχει update και ρυθμισεις που μπορουν να γινουν μεσω pc ... ειναι πολυ καλο και το προτεινω ανεπιφιλακτα ...
sin beta eixa paiksei me to fragfx k itan apsogo...to mono arnitiko to kalwdio, ok.
Έχω πάρει και τα 2 αλλά δεν με βόλεψε κανένα,ίσως πρέπει να τους δώσω περισσότερο χρόνο who knows. Το fragfx έχει ένα τακ καλύτερη απόκριση αλλά το FRAGnStein έχει πολύ καλύτερη ποιότητα κατασκευής (+το ότι είναι wireless).
Παίδες πείτε για ελληνικά Platoons να μπαίνουμε..Σήμερα λογικά θα το τερματίσω και θα μπω δυναμικά στο multiplayer μπορώ να πω :P
Μου έστειλαν απο το Plaisio κωδικούς για κάτι Dog Tags.. Τί είναι αυτά??