Thanx αδελφε... θα το κοιταξω.. και σορρυ δεν το ηξερα οτι το ειχα κληδωσει.. το εβγαλα τωρα :D
Thanx αδελφε... θα το κοιταξω.. και σορρυ δεν το ηξερα οτι το ειχα κληδωσει.. το εβγαλα τωρα :D
παιδια λετε να παρω το grand turismo prologue και να προπαραγγειλω το Killzone2?>???
θελω καποια βοηθεια γιατι θελω να μην μου αργησει το παιχνιδι και παιζουν οι αλλοι πριν απο μενα.. εαν αργησει ενα δυο μερες δεν με πειραζει αλλα να μην περιμενω κανα μηνα ..
τεσπα εγω παραγγελνω το prologue γιατι μολις το φερε το blah και δεν ξερω αν εχει αποθεματα..
σκεφτομαι να παρω και το Fallout 3 αλλα δεν ξερω ακομα!
Ναι ρε παιδια βοηθηστε μας λιγο εχετε κανει προπαραγγελιες που να σας τις εχουν φερει εγκαιρα δηλαδη οχι πανω απο δυο-τρεις μερες απο την ημερομηνα κυκλοφοριας..
Κανεις δεν μπορει να εγγυηθει οτι θα σου ερθουν συντομα γιατι υπαρχει ο ασταθμητος παραγοντας ΕΛΤΑ εδω στην Ελλαδα.
Συνηθως αυτα τα καταστηματα παραλαμβανουν τα παιχνιδια 2 με 3 μερες πριν την επισημη κυκλοφορια για να τα στειλουν εγκαιρα στους πελατες τους απο Αγγλια και φυσικα σε εμας υπαρχει πιθανοτητα να ερθουν την ιδια μερα ή το πολυ μεχρι 5 εργασιμες μερες.
Σε εμενα ετυχε να ερθει παιχνιδι 2 μερες πιο μπροστα απο επισημη κυκλοφορια αλλα επισης εχει ερθει και παιχνιδι μετα απο 6 μερες τυχερα ειναι αυτα.
Και στην τελικη δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να παιξετε το παιχνιδι την πρωτη μερα, η εμπειρια θα ειναι η ιδια οποτε και αν το παρετε.
ναι αλλα απο που να το παρω
Καλύτερα να το πάρεις είτε από το GAME είτε από το Amazon για να το έχεις το πολύ 5 μέρες μετά την κυκλοφορία του. Και από το Blah μπορείς να το πάρεις αλλα μπορεί να σου καθυστερήσει καμια δεκαρια μέρες αν του τελειώσει το πρώτο stock... Σκέψου και αποφάσισε έχεις ακόμα λίγο καιρό.
Μου φαινεται δεν θα το παρω ακομα μπορει την δευτερα να δω τι παιζει και αλλου..
τωρα θελω κατι να με κρατησει κανα μηνα μεχρι να βγει Killzone 2
δεν ξερω τι να παρω εκτος απο το prologue
ποια παιχνιδια ειναι πρωτα?
Fallout 3 £19.98
Prince of Persia £24.99
Grand Theft Auto IV £26.98
Gran Turismo 5 £17.99
καποια καλα παιχνιδια με χαμηλες τιμες!
paides exw mia aporia,thelw na kanw order to killzone2 kai to psaxnw(palia epairna apo videogameplus.ca)twra thelw na dokimasw kapoio eyrwpaiko.na dokimasw blahdvd.com(pou exw kai account) H game.co.uk?ti me simferei mporei na pei kapoios?
analoga pio exi xamiloteri timi ..
logika to game apo oti koitaksa exei xamiloteri timh ektos an pas apo amazon
καλησπερα!
κοιτουσα τιμες στο play.com και προσεξα κατι.
παραδειγμα το MGS κοστιζει 26,99 λιρες
κανοντας τη μετατροπη στο google βγαινει 30 ευρω
βαζοντας ευρω ομως στο play βγαινει 42 ευρω!
ξερει κανεις τι παιζει?
Το Play.com απ' ότι έχω καταλάβει, κάνοντας την μετατροπή που έχει στο site του, σου βάζει και κάποια σχετικά ταχυδρομικά τέλη και επιβαρύνσεις για αποστολές εκτός Αγγλίας αυτόματα. Αν δεν κάνω λάθος, το γράφει κάπου σε ένα σχετικό κείμενο στους όρους/κανονισμούς του καταστήματος.
Πρέπει να κοιτάτε τις τελικές τιμές των παιχνιδιών και όχι τις αρχικές. Επίσης το Play έχουμε πει ότι χρεώνει παραπάνω από την τρέχουσα ισοτιμία και μπορείτε να πληρώσετε μονο σε ευρώ.
to amazon xreonei polla sta metaforika apo oti katalva...,
Μεχρι τωρα ολα οκ με την παραγγελια μου απο το amazon,το παραγγειλα πεμπτη και το εστειλαν χθες, μεσα στην εβδομαδα θα ειναι εδω λετε; :)
ρε παιδια θελω να παραγγειλω το prologue απο το amazon αλλα δεν μου το στελνει λεει πως δεν μπορει να το στειλει ελλαδα γιατι εχει περιορισμους..
ενα παιδι απο δω μεσα μου ειπε πως ειναι γιατι ειναι απο retailer k oxi apo amazon
εσεις τωρα ξερετε τιποτα γιατι θελω να παρω αυτο και το prince of persia κ επειδη ειναι χαμηλοτερα στο amazon θα μου εξισοροπουσε τα 7 ευρω μεταφορικα!
Μόλις παρείγγειλα από το blah:
Gran Turismo 5 Prologue (PS3) (x1) , £15.00 + £1.00 shipping
* Buy 2 PS3 Games for £30
Singstar Solus (PS3) (x1) , £15.00 + £1.00 shipping
* Buy 2 PS3 Games for £30
Και τα δύο παιχνίδια τα έχει φθηνότερα από κάθε άλλο μαγαζί.
ΤΙ ΛΕΣ ΑΦΟΥ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ
Quote:
Gran Turismo 5 Prologue (PS3)
http://www.blahdvd.com/images/standard/SY67953.jpg
Our Price: £17.99 + Free UK Delivery