Όπως την βλέπω δεν νομίζω να έχει κανένα πρόβλημα. Το ηχείο δεν νομίζω οτι έχει και αυτό θέμα αλλά εγώ θα το έβαζα αλλού και ότι ακριβώς πίσω από το PS4.
Printable View
εχω παρατηρησει το εξης, τα update-patch των παιχνιδιων εχουν παντα το ιδιο μεγεθος ακομα και αν αυτα που φτιαχνουν ειναι μικρα πραγματακια ισχυει ή κανω λαθος?
Καλησπερα κι απο εμενα..πριν απο λιγο πηρα στα χερια μου το ps4...και εχω καποιοες αποριες.....υπαρχει διαφορα αν αγορασω το psplus απο amazon αμερικης που το βρισκω φθηνοτερα?? ή καποιο παιχνιδι-παντα σε ψηφιακη μορφη εννοω...οπως επισης το κυριως μενου ειναι στα αγγλικα και στις γλωσσες δεν υπαρχουν ελληνικα...παιζει να βαλω η οχι???
Ps plus πρέπει να πάρεις από χώρα που έχεις κάνει το account. Λογικά έχεις Ελληνικό οπότε πρέπει να πάρεις Ελληνικό PS Plus (από εδώ). Μπορείς βέβαια να κάνεις ένα αμερικανικό account και να βάλεις PS Plus από Αμερική. Τώρα για τα digital download που λες ισχύει το ίδιο. Άμα το πάρεις από Αγγλικό Amazon θα μπαίνει μόνο σε Αγγλικό account. Από Αμερικανικό σε Αμερικανικό account κτλ.
Ελληνικά δεν υπάρχουν και δεν μπορείς να βάλεις.
Τα παιχνιδια που κατεβαζεις απο οποιοδηποτε account παιζουν σε οποιοδηποτε account.
Παιδια αλλη μια ερωτησουλα..αγορασα psn plus..μπορω να βρω καπου συγκεκριμενα ολα τα παιχνιδια που εχει δωσει δωρεαν μεχρι τωρα το plus?
i dulia ine idia peripu apo oti exo katalavi
opos lei ke o tipos edo me aformi ena xaraktiristiko next gen pexnidi
"In this tutorial I will explain When, Why, and How to rebuild database aka run defragmenter (Windows) on the PlayStation 4 system."
"The reason behind Rebuilding the Database (defrag) is to gain back Read/Write performance from the Hard Drive. Doing so will increase the speed the system boots up, game load time, texture load time, etc. Since on the PlayStation 4 games are mainly installed on the hard drive the textures, etc load from the HDD. Constant Read/Writes can cause the files to become fragmented (Out of order). Causing a delay in load times. This is a recommended task by Sony. If you've ever called and told them your system is running slow, they will ask that you preform this."
http://battlelog.battlefield.com/bf4...5670187249013/
btw, ke to freebsd exi provlima an ine o diskos pano apo 80%. 500aris den ine o diskos tu ps4? ara milame gia 8 penxidia
ke katapiezis ton eauto su na ta diavasi ke griniazis ke apo pano :)
den boro na kano kati gia auto
Αυτά που γράφει ότι κάνει rebuild database κάθε βδομάδα πιο πολύ για ψυχαναγκασμός/OCD μου κάνει, ίσως κατάλοιπο της νοοτροπίας Windows (format κάθε βδομάδα). Ουδέποτε έχει πει η Sony ότι το rebuild database είναι defragmentation.
Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι κανείς δεν κάνει defragmentation (δεν υπάρχουν καν tools για defrag) σε UNIX-based OSes. Ούτε στο Linux, ούτε στο FreeBSD, ούτε στο MacOS X, ούτε στα PS3/PS4.
Καλησπέρα και απο εμένα θέλω τα φώτα σας .Λοιπον έχω κατεβάσει το demo του fifa το οποίο και δουλεύει κανονικά .Σκεφτικα δεν το συνδεω με τον projector να δω τι εικόνα ρα θα έχει... Μόλις το ανοίγω και μπαίνω στο menu του ps4 βλέπω στο εικονίδιο του fifa ενα λουκετακι κλειδωμένο και όπως καταλαβατε δεν το επαιζε μου έβγαζε ενα error code 30-888 δεν θυμάμαι..Τι γίνεται ;γιατί το έχουν κλειδώσει ...έλεος!!!υπόψιν ο projector είναι hd epson tw-600.....
pame ke se defrag sto mac ke kapies epimorfotikes texnikes leptomeries
"How to safely defrag a Mac's hard drive"
https://discussions.apple.com/docs/DOC-4032
Το backup δεν είναι το ίδιο με το Windows defrag όμως.
Ουδέποτε έκανα rebuild database στο PS3* και δεν είχα ποτέ πρόβλημα.
* https://support.us.playstation.com/a...tail/a_id/1488
Rebuild Database - Deletes messages, playlists, changes made on [Information] screens, trimming information for pictures in [Photo], video thumbnails, video playback history and video resume information.
This operation may take a long time depending on the type and number of data items.
https://support.us.playstation.com/a...tail/a_id/5044
Rebuild Database - Scans the drive and creates a new database of all content.
This operation may take a long time depending on the type and number of data items.
Δεν λέει πουθενά τίποτα για defrag.
Τώρα από εκεί πέρα ο καθένας κάνει ό,τι θέλει στην κονσόλα του. Κανένας δεν σου απαγορεύει να κάνεις format κάθε βδομάδα και reinstall/redownload τα πάντα... απλά θα χάνεις περισσότερο χρόνο δουλεύοντας παρά παίζοντας. To each his own.
den lei puthena gia defrag giati den tus endiaferi na bune se texnikes leptomeries. siga min analian se ena proxiro manual sto site ti ine o katakermatismos. paratirontas tin epeksigisi katalavenis oti apeuthinete se adais xristes
Παιδια καλησπέρα από σημερα είμαι και εγω κατοχος Ps4!! εχω δυο αποριες
1) όταν ανοιγω την κονσολα για 1 δευτερολεπτο ακούγετε ένα 'κλακ' από το ανεμιστηρακι σαν καπου να βρισκει μετα το 'κλακ' δεν ξανακογετ τιποτα το ιδιο συμβενει και όταν κληνω την κονσολα ακούγετε παλι ο ιδιος ηχος . Εχετε αντιμετοισει κατι Παρομοιο?
2 ) Οσο και αν εψαξα στο κουτι δεν βρηκα πουθενα καποιο κωδικο για το 14 days free Plus .. τι πεζει με αυτό?
Δεν έχει να κάνει, απλά για κάποιον λόγο δεν αντιλαμβάνεται ότι είσαι νόμιμος κάτοχος. Είτε δοκιμάζεις να το ξανατρέξεις αφού πατήσεις PS button στο χειριστήριο και logout για να αποσυνδεθεί το account σου και μετά ξανά για να συνδεθείς μπα και ξεμπλοκάρει έτσι, ή αν επιμένει στα settings στην επιλογή PSN έχει το restore licenses. Λογικά με το τελευταίο θα λυθεί το πρόβλημα σου.
http://manuals.playstation.net/docum...s/license.html
Αφού απαντήθηκε η πρώτη να σου πω για την δεύτερη:
πας στο μενού τέρμα επάνω αριστερα και μπαίνεις στο online store. Εκεί θα βρεις την ενότητα plus στα αριστερα και όταν την διαλέξεις αν θυμάμαι καλά θα δεις ένα μεγάλο πλαίσιο που θα γράφει για τις 14 δωρεάν ημέρες. Δύο προϋποθέσεις α) να μην ήσουν ποτέ plus με αυτόν τον λογαριασμό και β) θα χρειαστεί πιστωτική κάρτα.
Προσοχή όμως, γιατί όταν την βάλεις θα δεχθείτε την αυτόματη ανανέωση συνδρομής και αν δεν φροντίσεις να την ακυρώσεις αυτή την επιλογή θα σε χρεώνει μηνιαίες συνδρομές νομίζω αυτόματα (9€ ανά μήνα αν θυμάμαι καλά). Οι επιλογές σου είναι να αφαιρέσεις την κάρτα αφού πάρεις την δοκιμαστική συνδρομή ή να βρεις στο account την επιλογή που ακυρώνει την αυτόματη ανανέωση. Δε θμάμαι τώρα που είναι να σου πω την αλήθεια, θέλει ψάξιμο και για τα δύο. Χμ... Δες εδώ:
Settings -> PSN -> account information
http://manuals.playstation.net/docum...countinfo.html