NO COMENT............................................ .................................................. ......:fans:
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...22710954_o.jpg
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...50906360_o.jpg
Printable View
NO COMENT............................................ .................................................. ......:fans:
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...22710954_o.jpg
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...50906360_o.jpg
Παρελαβα και εγω παιδες PS4 WHITE-FIFA15-NBA2K15 και 3μηνη PLUS.,εξτρα DS4 URBAN CAMO
Απο media markt η τιμη βγηκε στα 480 χωρις το URBAN CAMO. Η τιμη ειναι με παζαρεμα.
Εντυπωσεις??ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ.Ερχομαι απο 360.Ολα ευκολα για νεο χρηστη.Παει σφαιρα το μηχανακι.
Να εισαι καλα σε ευχαριστω.
Ειχα ολες τις κονσολες PS εκτος απο το ps3.Ξεφυγα για μια 6ετια αλλα ξαναγυρισα στην αληθινη παιχνιδομηχανη.
to upnp πως το ενεργοποιω?
Πολύ πρόσφατα μεταπηδησα απο ps2 slim σε ps4... Πολιτισμικό σοκ απλά... :-D
Καλά τι άλμα ήταν αυτό? Στο ενδιάμεσο δεν είχες ασχοληθεί καθόλου με gaming? Χbox 360? PC?
Νομίζω ότι στο PS4 δεν υπάρχει δυνατότητα επιλογής όπως υπήρχε αν θυμάμαι καλά στο PS3, καθώς είναι κάτι που ελέγχει και κάνει αυτόματα η ίδια η κονσόλα, μερικές φορές με σφάλματα και προβλήματα. Αν θέλεις και ξέρεις πειράζεις τις ρυθμίσεις στο ρούτερ σου. Εγώ για παράδειγμα δεν μπορούσα να παίξω καθόλου στην beta του Destiny μέχρι που απενεργοποίησα το uPnP στο ρούτερ και ξαφνικά ως δια μαγείας λύθηκαν όλα τα προβλήματα μου. Τώρα μετά από τόσους μήνες και με κάνα δυο firmware upgrades δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι να πω την αλήθεια.
Καλησπερα σας νεο μελος εδω (καθολου νεος στο gaming), καλως σας βρηκα!
Ηθελα να μοιραστω μαζι σας καποιες εντυπωσεις περι ps4 και pc...Για να δω αν και καποιος αλλος το εχει παρατηρησει εκτος απο μενα.
Ειμαι κατοχος ενος αρκετα δυνατου pc (i7 4770k-8gb 2400mhz-ati r9 290x 4gb) και οτι και να του πεταξεις το παιζει φυσικα αριστα. Σαφως με οτι προβληματακια συπεπαγονται στα pc...
Προσφατα πηρα ενα ps4 απο εναν φιλο δανεικο για να δω τι μπορει να κανει. Ομολογω μετα απο 25 χρονια gamer και απο τα οποια 15 ειμαι τεχνικος η/υ και ασχολουμαι παρα πολυ με graphics-frame rate optimization κτλ., ειναι η πρωτη φορα που συναντω μια κονσολα τοσο κοντα σε ενα pc (οκ pc ειναι...) Μου εκανε εντυπωση το ποσο καλα καθεται διπλα στον υπολογιστη μου στον τομεα γραφικων, ηχου κτλ. Ετσι λοιπον προχτες εφερε ενας φιλος το Gta 5 να το συγκρινουμε με το pc μου. Αν εξαιρεσουμε το pc Που τρεχει στα 60 fps (οχι παντα εχει τα κολληματακια του) η εκδοση του ps4 ειχε "αλλη αισθηση". Ηταν πιο κινηματογραφικο, πιο ατμοσφαιρικο, με καλυτερο ηχο. Η νυχτα σου εδινε την αισθηση της νυχτας, ενω στο pc αν και πιο καθαρα τα γραφικα του, ηταν πιο "επιπεδο". Συγχωρεστε με αλλα δεν μπορω να σας το περιγραψω διαφορετικα. Το εχει παρατηρησει γενικοτερα κανεις? Εντωμεταξυ εχω μπει πολυ ασχημα στο "τρυπακι" να παρω ενα ps4 μετα απο αυτα που ειδα, αν και ειναι υπερβολη να εχεις τετοιο gaming pc + ενα ps4....Θα ηθελα ειλικρινα τις γνωμες σας θα με βοηθουσαν πολυ στην επιλογη μου...Παντως μπραβο στη Sony που με 400 ευρω μπορει να ξεπερναει ακομα και pc των 500-600 euro...
Δεν είναι καθόλου υπερβολή να έχεις και PS4 με τα αποκλειστικά που έχουν βγει (οκ δεν είναι πολλά) αλλά και αυτά που θα βγουν.
Καλώς ήρθες στο παρεάκι μας!
Έχω παρόμοιο pc (i7 4770k- 16gb 2400mhz- gtx770) αλλά σαν την κονσόλα δεν έχει! Είναι φτιαγμένη αποκλειστικά γι'αυτό το πράγμα!
Οντως τα αποκλειστικα ειναι ενα +. Σημερα νοικιασα να δω το tombraider definitive edition και πραγματικα μου επεσαν τα σαγονια σε σχεση με το pc...επαθα πλακα.
Καλως σας βρηκα φιλε μου...
- - - Updated - - -
Εχεις δικιο, εσυ τι παρατηρεις γενικοτερα σε σχεση με το Pc σου?
Κοίτα εγώ γενικά πάντα για gaming προτιμούσα κονσόλα (είμαι του καναπέ [emoji12] [emoji12] ). Το σχόλιο μου δεν αναφερόταν τόσο στα γραφικά, που μπορεί και να μην δεις διαφορά με τις σύγχρονες κάρτες γραφικών, αλλά ο μοχλός, το multiplayer, η led 50άρα οθόνη όλα αυτά για μένα κάνουν την εμπειρία του gaming μοναδική.
Γεια σας και απο εμενα!!!
Εχθες πήρα απο εναν συναδελφο μου ενα ps4 με ολα τα παρελκομενα, 2 controllers camera 3 παιχνιδια σε καλή τιμή σχεδόν δώρο μιας και αυτος δεν το ακουμπησε απο την ημερα που το πήρε για το παιδι του. Προσωπικα δεν ειμαι φανατικος, δεν ειχα ποτε κονσολα εκτος απο εκεινο το φανταστικο psp για τα ταξιδια μου. Ο λόγος που το πηρα ηταν γιατι ειχα ενθουσιαστει με τα παιχνιδια του xbox που ηταν συμβατα με το κινετικ, ειδικα εκεινο με τα ολυμπιακα αθληματα! Εχθες πηγα στο Saturn να παρω μερικα παιχνιδια αλλα δυστυχως...έπεσα έξω, δεν υπάρχουν παιχνιδια move για το ps4! To just dance και το οποιο εχω απο οτι κατάλαβα ειναι το μοναδικο που αξίζει.
Εσεις ποια παιχνιδια εχετε που υποστηριζουν την καμερα του ps4 ?
Σε γενικες γραμμές ειναι μια εκπληκτικη κονσόλα και απο σχεδιασμό κόσμημα.
Εχετε να μου προτεινετε κάποια χαλαρά οικογενειακα παιχνίδια που μπορεί κάποιος να περάσει ευχάριστα την ώρα του με την γυναικα του και την παρεα του;
Σας ευχαριστω πολύ.
Βρε αδερφέ πήρες το ps4 για να παίζεις Παιχνίδια motion controlled? Λάθος κονσόλα διάλεξες δυστυχώς. Έπρεπε να πάρεις wii/wii U/xbox 360, και καλύτερα παιχνίδια για τα γούστα σου και σίγουρα φτηνότερο.
Συμφωνώ απόλυτα, το ps4 μόνο για οικογενειακά παιχνίδια δεν είναι και σίγουρα δεν είναι για παιχνίδια του χοροπηδητου.
Το Wii(u) θα σε καλύψει απόλυτα σε αυτό που θες.
Καλησπέρα, το πηρα σε πολύ καλή τιμή, 200€ σχεδον καινουριο. Οταν ομως σου δίνει την δυνατοτητα motion δεν καταλαβαινω γιατι να μην υπάρχουν και τα αντιστηχα παιχνίδια.
Θα την κρατήσω την κοσόλα είναι μερικά παιχνίδια που μου αρέσουν αρκετά και ίσως βρώ χρόνο να τα παίξω online, οσο για το motion ελπιζω να βγει κατι ωστε να μην εχω γκρινια απο την γυναίκα :-)
Σας ευχαριστω.