όνειδος...
Printable View
Αυτό είναι καθαρά δάκτυλος του αντιπάλου για να καταστραφεί το metacritic score του παιχνιδιού!:angry:
Όσο για το εάν το LBP αξίζει για full price να τονίσω ότι είναι ο μόνος τίτλος ο οποίος κυριολεκτικά δεν τελειώνει ποτέ και μάλιστα χωρίς φτηνά κόλπα παράτασης του gameplay.
Πολύ απλά συνεχώς δημιουργείται καινούργιο.
Εδώ στη beta με ελάχιστες πίστες του Story mode και είχες να παίζεις συνεχώς πίστες των άλλων.
To eurogamer θεωρειται αυστηρο στις βαθμολογιες του.Οποτε το 9αρι ειναι super:)
εδώ άλλα παιχνίδια βάζουν 2-3 πραγματάκια για να το ξανατερματίσεις και να κρύψουν την ελάχιστη διάρκειά τους
καλα τωρα.....το eurogamer εχει βαλει 8 στο MGS4.....
Το eurogamer είναι το πιο αυστηρό site.Έχει βάλει 8 στο sotc έλεος....
Μάλλον από τον θείο με τα γυαλάκια....:angry:
SCEE confirms LittleBigPlanet bundle for this month
Για όσους στην Ευρώπη ακόμα το σκέφτονται!
Link: http://www.psu.com/SCEE-confirms-Lit...0005067-p0.php
LittleBigPlanet Beta is now closed
Δεν προλάβαμε να παίξουμε σήμερα.:(:(
Εγώ διάβασα το review του Little Big Planet από το Eurogamer και έχω να πω ότι είναι ευστοχότατο και πολύ αντικειμενικό. Περιγράφει τα καλά και τα κακά και πράγματι αυτές τις εντυπώσεις είχα κι εγώ όταν έπαιξα τη beta.
Ελπίζω και όλα τα άλλα reviews να κινηθούν στο ίδιο επίπεδο, εκτός κι αν το χαντακώσουν βάζοντας shooter-άδες να κρίνουν το παιχνίδι.
Τελειο το παιχνιδι!!:angry: Επιτελους ενα παιχνιδι στο ps3 που δεν ειναι shooter η πολεμικο :frog:
Aν κρινω απο τη beta που επαιξα, το παιχνιδι αξιζει πραγματικα ολες αυτες τις καλες βαθμολογιες, πρωτοτυπο, πανεμορφο και ειδικα με τις custom πιστες των αλλων και τα εργαλεια που σου δινονται να φτιαξεις τις δικες σου πιστες εχει να πεσει πολυ λιωσιμο! Ο ελεγχος στην αρχη μου φανηκε λιγο περιεργος αλλα μετα συνηθιζεις.
Το καλυτερο και πιο ευστοχο σχολιο για το παιχνιδι το γραφει το eurogamer στο τελος του review:
"But mostly, we're just happy to see a flagship game for a modern system that's about running from left to right and jumping over things. New ideas are great, great old ideas are better, and LittleBigPlanet has both: it's the future and the past of videogames, rolled into one.":)
Παιδια εχω στα χερια μου το LittleBigPlanet!!! :D :D :D
Ακομα δε το εχω βαλει! Χεχε...
Επιτέλους ένα ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ παιχνίδι!!!
Σίγουρα αγορά από εμένα.