Δε νομιζω.
Τοτε ολα τα games που τρεχουν σε 900p 862p 876p κοκ θα επρεπε να εχουν την ιδια απιστευτη ποιοτητα λογω των λιγοτερων πολυγωνων.
Δεν την εχουν ομως για κανενα π0υστη λογο!
Printable View
Συγκρινεις ενα Exclusive TPS που ειναι το ακριβως αντιθετο απο open world. Πιο...close world (πατενταρω την εκφραση:P) δεν υπαρχει.
Αν δεν εδειχαν και 2-3 ανοιχτα σημεια σε μερικα βιντεο, συγκρινοταν ανετα με τα παλια DOOM που το μονο που εβλεπες ηταν 4 τοιχοι.
Ολα τα υπολοιπα games που αναφερεις, (φανταζομαι) ειναι multiplatform γιατι αλλο Exclusive TPS δεν εχουμε. Ισως εκτος απο το Bloodborne που απο οσο εχω δει απο τα βιντεο, πρεπει να ειναι πιο open απο το The Order.
Επειδη εχω πετυχει και καποιες σοβαρες συζητησεις στο neogaf (συνηθως σε ο,τι αφορα το the Order κραζουν ο,τι κινειται), η απαντηση στο ερωτημα σου κρυβεται πιθανοτατα πισω απο την μηχανη γραφικων. Απ οτι ελεγαν καποιοι, δουλευουν πολλα χρονια πανω στην συγκεκριμενη μηχανη την οποια εχουν φτιαξει μονοι τους απο το τιποτα. Για την ακριβεια ξεκινησαν με τη μηχανη μετα το ghost of sparta, μιλαμε για περιπου 5 χρονια δουλειας σε μηχανη και παιχνιδι.
Φαινεται οτι αυτο με το οποιο επεμεναν εξ αρχης, αυτο το textile scanning δλδ που εχει η μηχανη τους για τις υφες εχει πολυ εντυπωσιακα αποτελεσματα. Γενικα ειναι μια custom made μηχανη που χτιστηκε για το ps4 και το συγκεκριμενο ειδος παιχνιδιου και σε συνδιασμο με τα πλεονεκτηματα μιας κλειστης πλατφορμας στην αναπτυξη τα αποτελεσματα ειναι αυτα που βλεπουμε.
Θα συμφωνησω παντως κι εγω μαζι σου οτι το παιχνιδι ανεξαρτητα απο το γεγονος οτι ειναι linear και δεν εχει ανοιχτο κοσμο, ειναι με διαφορα το πιο ομορφο παιχνιδι του ps4.
Αν εχουν κανει τοσο απιστευτη δουλεια στη μηχανη τους, τοτε μακαρι να μπορουν να την κανουν mode, ετσι ωστε να εναρμονιστει αργοτερα και με παιχνιδια αλλου Genre.
Τρεμε Uncharted! Xoxoxo
Αποκλείεται να μην δίνει κάποιο boost το ότι είναι σε 2,40:1 αντί για 1,78:1.
Σίγουρα μιλάμε για ταλαντούχα ομάδα και καλοδουλεμένο παιχνίδι, έχουμε και τη δύναμη του PS4 και τα ατού της αποκλειστικότητας αλλά ντάξει.. Και ο Cage διπλασίασε τα πολύγωνα από το Heavy Rain στο Beyond. Δεν το έκανε (μόνο) με μαγικά..
http://www.blogcdn.com/www.engadget....ps4polygon.jpg
Εκει νομιζω ειναι και το "προβλημα", οτι οταν εχεις φτιαξει μια τοσο custom made μηχανη πολυ δυσκολα μπορεις να την χρησιμοποιησεις για κατι αλλο.
Ισως καποια πραγματα να ειναι transferable, αλλα γενικα νομιζω οτι ειναι δικοπο μαχαιρι αυτο, εχει μεν απιστευτα εντυπωσιακα αποτελεσματα αλλα πολυ δουλεια πηγαινει "χαμενη", και το βαζω σε εισαγωγικα γιατι μιλαω παντα με το σκεπτικο που εχει μια εταιρεια.
Και μιας που το πιασαμε, ειναι ισως το μοναδικο next gen παιχνιδι που δεν εχει καμια διαφορα το τελικο αποτελεσμα με το target render που παρουσιασαν περσι στην E3, τα downgrades εχουν παει συννεφο κατι που δεν ισχυει στην περιπτωση του the Order, προσωπικα μου φαινεται ακομα πιο εντυπωσιακο απο αυτο που ειχαμε δει στην πρωτη παρουσιαση.
Kudos για τα γραφικα στην Ready at Dawn, ειναι απιστευτο το πως απο παιχνιδια του psp οι τυποι πηγαν σε κατι τετοιο. Μακαρι να ειναι καλο και το παιχνιδι...
Αν ειναι δυναμον! Τι γραφικαρες θεε μου!
Που να έβλεπες το βίντεο που είχε ανέβει, τώρα βέβαια δεν υπάρχει.
Παιδια, Κυριακη κοντή γιορτή, όπου να 'ναι θα το χαιρόμαστε στις κονσόλες μας. Λιγάκι υπομονη ακομα...
Εχουν κανει spoil το μισο παιχνιδι ή μου φαινεται?
Προσωπικα περα απο τα βιντεο που ειχαν δειξει πριν κανα διμηνο δεν ξαναβαλα κατι επιτηδες. Θελω να απολαυσω την παιχνιδαρα! Ενα home cinema μου λειπει για να βυθιστω τελειως στην περιπετεια, αλλα δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα.
^^ Βολεψου με τα Gold. Μια χαρα δουλεια κανουν... ;)
Ε ναι αυτα εχω, καλα ειναι αλα μεχρι εκει. Ειναι και τα αλλα που κανουν καταπληκτικη δουλεια, τα RIG της Plantronics και μπορεις να συνδεσεις και το κινητο σου και μολις σε παρουν τηλεφωνο μιλας κανονικα απο τα headset
http://www.plantronics.com/us/product/rig
Η RAD κατάφερε να δημιουργήσει τα πιο εντυπωσιακά γραφικά που εμφανίστηκαν στο PSP. Λέγοντας αυτό και το gameplay ήταν εξαιρετικό στα GOW του φορητού. Πιστεύω ότι θα είναι καλό το παιχνίδι, όσο ο καθένας ξέρει τι να περιμένει από αυτό και δεν φαντάζεται διάφορα.
Η Limited Edition είναι απλά η έκδοση με το Steelbook. Εντός συνόρων παίζει στα 10€ παραπάνω από την απλή.
Για κάποιο λόγο θεωρώ ότι αυτό το παιχνίδι ταιριάζει αισθητικά με το Steelbook περισσότερο από κάθε άλλο :)
Παντως αυτη τη γενια την ευχαριστιεμαι πολυ περισσοτερο σαν gamer απο την προηγουμενη λογω γραφικων, αρα immersion. Απειρα games σε ps3 με ειχαν ξενερωσει γιατι ειχαν το standard γραφικο με μουτζουρωμενα και θολα textures και ''λιγα'' σχετικα πολυγωνα στους χαρακτηρες.
Βλεπω τωρα 3rd parties οπως το Shadow of Mordor, Silent Hill(PT) Μetal Gear,Batman Arkham Knight κοκ και χαιρομαι απο την πρωτη στιγμη γιατι βουταω κατευθειαν στο πετσι του ρολου, περα απο το καλο gameplay.
Things are good!
Προσωπικά (ακόμα τουλάχιστο) στον ίδιο χρόνο ζωής του PS3 όπως το PS4, μπορώ να πω ότι το είχα ευχαριστηθεί ΠΟΛΥ περισσότερο, καθώς η μετάβαση από PS2 ήταν τεράστια, σε όλους τους τομείς. Παράλληλα τα παιχνίδια των πρώτων 15 μηνών του PS3 τα είχα ευχαριστηθεί σε ΠΑΡΑ πολύ μεγάλο βαθμό, συγκριτικά με τα rpg/fps/shooter που έχει το PS4. (τα indie έως τώρα με έχουν αφήσει αδιάφορο πλην 3-4 τίτλων που μου κράτησαν το ενδιαφέρον για 15-20 μέρες top). Διαφορετικά γούστα προφανώς! Παιχνίδια του PS3 που είχα κατα-λιώσει τους πρώτους 15 μήνες: Ratchet n Clank, Warhawk, SEGA Rally, Uncharted 1, Motorstorm, Lego Indiana Jones, NBA 2K7...
Ολα τα παραπανω με ειχαν αφησει αδιαφορο! Χαχα, τα 2 πρωτα χρονια του PS3 για μενα ηταν αχρηστα, περα απο Metal Gear Solid 4 δεν ειχα παιξει ΤΙΠΟΤΑ! Ειχα την κονσολα και την κοιτουσα