Τρομερο hype αυτος ο τιτλος. Θυμιζει παλιες καλες εποχες...
Printable View
Τρομερο hype αυτος ο τιτλος. Θυμιζει παλιες καλες εποχες...
Τα καλυτερα νεα ολων των εποχων για το συγκεκριμενο παιχνιδι:
The Last of Us is Naughty Dog's longest campaign of all time
http://www.360egaming.com/2013/02/na...gn-of-all.html
ποιο μεγαλο κ απο των jack?τεραστιο θυμαμαι ηταν το 3,πολυ καλα νεα οντως.
^^ Κι εγω αμεσως αυτο σκεφτηκα... και μου μοιαζει οντως καπως υπερβολικη δηλωση... ισως εννοουν σε αυτην την γενια μονο. Αλλα αν οντως ειναι γενικοτερα τοτε απλα ουαο...
παντως ειναι λογια απο μεγαλο στελεχος και η ND δεν ειναι συνηθισμενη να λεει μλκιες, εκτος και αν ο δημοσιογραφισκος πηρε τα λογια αυτα και τα παρουσιασε "καπως" απλα για να κλεψει τις εντυπωσεις.
Δηλαδη μπορει οντως να ειπαν οτι μιλανε για την τωρινη γενια και ο δημοσιογραφος να το "παρελειψε". Οπως και να εχει θα ειναι ενα αρκετα χορταστικο campaign.
τελεια νεα!
Ολοκληρο το αρθρο οπως αρχικα ποσταριστικε στο psblog. Τελικα ειναι official τα λογια του Creative Director και το ολο ποστ εγινε για να ανακοινωσει την καθυστερηση του παιχνιδιου που πηγε ιουνιο.
Πραγματικα εξαιρετικα νεα... εξαιρετικα.
The Last of Us is Coming in June
http://blog.us.playstation.com/2013/...oming-in-june/Quote:
The Last of Us is an ambitious project. In many ways it may be Naughty Dog’s most ambitious project to date – brand new universe and cast of characters, brand new tech, brand new genre, not to mention it’s easily the longest campaign Naughty Dog has ever made.
As we entered the final phase of development for The Last of Us, we came to realize just how massive Joel and Ellie’s journey is. But instead of cutting corners or compromising our vision, we came to the tough decision that the game deserved a few extra weeks to ensure every detail of The Last of Us was up to Naughty Dog’s internal high standards.
As a team we pride ourselves on setting a very high quality bar for every aspect of our games – gameplay, story, art, design, technology and more. We want to make sure The Last of Us raises that bar even further – for ourselves, and most importantly, for you, our fans.
The extra wait will be very short and your patience will be rewarded. Update your calendars. You won’t even have to change seasons. The Last of Us will be available June 14th, 2013. Until then, know that we will be working extremely hard to deliver an experience that matches your high expectations.
Δεν ειναι καμια τραγικη καθυστερηση, οκ.
Οσο για το
Τα J&D ηταν παιχνιδια πολλων ωρων, σιγουρα πανω απο 15. Mαλλον ομως θυμαμαι γενικα τον χρονο που ειχα ξοδεψει για τα collectibles κτλ, μπορει οντως το campaign καθαρα σαν χρονος να ειναι μεγαλυτερος στο LOU.Quote:
easily the longest campaign Naughty Dog has ever made
μμμμ ωραιότατα νέα! πόρωσε μας και άλλο naughty!
Ναι τέλεια νέα, το μόνο αρνητικό για μένα είναι το ποτέ κυκλοφορεί. Πως να γίνει βρε παιδιά, μέσα Ιουνίου στην Ελαδα θα είναι για βόλτες και μπανάκια, όχι για gaming (τουλάχιστον για μένα)
Αν υποθέσουμε ότι τα Uncharted διαρκούν πάνω-κάτω 10 ώρες έκαστο, τότε το TLOU θα μπορούσε να είναι 12-15 ώρες max... ναι, έτσι θα είναι το «μεγαλύτερο» από όλα (αυτής της γενιάς), άρα είναι μαρκετίστικη δήλωση IMHO.
Δεν πιστεύω κανένας να περιμένει 20-30 ώρες διάρκεια, γιατί (μάλλον) θα απογοητευτεί... cinematic games και μεγάλη διάρκεια δεν πάνε μαζί.
Kαι εγω αυτο πιστευω.15 ωρες περιπου.Εμενα μου φαινεται μια χαρα.
συμφωνω μεν αλλα οχι σε ολες τις περιπτωσεις. Για πχ το Mass Effect ειναι τιγκα cinematic και κραταει 40 ωρες εκαστο (με ολα τα εξτρα). Θα μου πεις ειναι action rpg οποτε αλλη φαση, ναι αλλα δεν παραμενει να ειναι ενα cinematic game που δουλευει μια χαρα.
Παντωσ κι εγω θεωρω οτι το παιχνιδι θα ειναι 15 ωρες μαξ. Αν ομως, λεω "αν" υπαρχει καποιο στοιχειωδες exploration ή το παιχνιδι σε προδιαθετει να ψαχνεις για προμηθειες να κανεις καποια εξτρα objectives, ισως... λεω ισως... να ειναι και πανω απο 15 ωρες.
Παντως εμενα μια χαρα μου καθεται... οποιος θελει το πιστευει οποιος οχι εχω τα save να το αποδεικνυουν. Στα πρωτα playthrough των Uncharted εγω επαιζα περι τις 15 ωρες. ναι ναι. ειμαι τυπος που μπορει απλα να καθεται και να χαζευει ενα τοπιο και την καλλιτεχνικη δουλεια που εχει πεσει στις μικρολεπτομερειες.Μου αρεσει οχι μονο να παιζω εναν τιτλο αλλα να τον ψαχουλευω, να βλεπω την δουλεια που εριξαν οι δημιουργοι, να εκτιμω τι; προσπαθειες τους για να προσφερουν αυτο το συνολο. Καποιοι αλλοι απλα pew pew pew και παμε στην επομενη πιστα για more pew pew.
Σιχαινομαι να παιζω ετσι τα παιχνιδια. Δεν τα απολαμβανω καθολου... νιωθω οτι παιζω με βιασυνη λες και καποιος θα μου το παρει.
Θυμαμαι στο train level του uncharted 2 που καθομουν και εβλεπα ολη την διαδρομη που εκανε το τραινο γιατι πιστευα οτι δεν μπορει, ολο αυτο μαλλον ειναι ενα μικρο loop δηλαδη ενα μικρο κομματι διασρομης που απλα επαναλαμβανεται. Και με εκπληξη διαπιστωσα οτι η ND ειχε κατσει και ειχε φτιαξει ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ level οπου η διαδρομη μεχρι να φτασει ξανα στο αρχικο σημειο εκανε περιπου 10 λεπτα... και η διαδρομη ειχε χωρια, γεφυρες, κατταρακτες, λιμνες βουνα, εναν μινι κοσμο ειχαν φτιαξει μονο γι αυτο το λεβελ... και αμφιβαλλω ποσοι το πηραν χαμπαρι.
Εκει ηταν που καταλβα ποσο υπεργαματη ειναι η ND. Εκατσε και εκανε ολη αυτη την δουλεια και οι περισσοτεροι παιχτες δεν το πηραν καν χαμπαρι αφου μεσα σε 10 λεπτα pew pew προσπερασαν το level χωρις να δουν την εξωφρενικη λεπτομερεια που ειχε πεσει στην δημιουργια του.
Με αυτη λοιπον την φιλοσοφια που εχω στο gaming το 15 ωρες που ακουω, αν μεταφραζεται σε 15 ωρες για τον pew pew guy, τοτε για εμενα χαλαρα αντιστοιχει σε 20 μην πω 25 ωρες gaming
Fack YEAH ! :D :P
Εγώ κάνω ότι και ο Valkyre συν το ότι κοπανάω τα πάντα να δω αν σπάνε ή ψάχνω ότι ντουλάπι-συρτάρι-τενεκέ βρω μπροστά μου!:a014gth:
Κι εγώ ακούω και διαβάζω στα περισσότερα παιχνίδια για 8-10 ώρες campaign, κατά μέσο όρο, και ουδέποτε δεν έχω παίξει κάτω από 15. Μπορεί να πηγαίνω πολύ αργά, επειδή κι εγώ χαζεύω τα περιβάλλοντα ή "μελετάω" το παιχνίδι ως gameplay, δηλαδή κάνω διάφορα για να δω πως αντιδράει η ΑΙ κλπ.
Θεωρώ παρομοίως αδιανόητο να παίξει κανείς βιαστικά ένα παιχνίδι, ιδιαίτερα ένα καλοδουλεμένο και ποιοτικό παιχνίδι, για να το ξεμπερδεύει και να πάει στο επόμενο. Πίσω από ένα videogame (ειδικά τα σύγχρονα, που συχνά είναι "υπερπαραγωγές") κρύβεται πάρα πολλή δουλειά.....
+1 στον Valkyre
παω να βαλω το u2 να δω τη διαδρομη!
Eιχα παθει πλακα με αυτο. Περιμενα να δω κατι να επαναλαμβανεται και απλα δεν ερχοταν. Το θυμηθηκα τωρα...
Βασικα, στα παιχνιδια που υπαρχει και τετοιο καλλιτεχνικο ενδιαφερον, κανω κι εγω το ιδιο. Καθομαι και κοιταω... Θυμαμαι εκεινο το χωριο σε ενα βουνο. Απιστευτα σκηνικα, χρωματα και αυτος ο ουρανος!!!!
Μια απο τα ιδια... Με ψυχαναγκαστικη συνεπεια!
The Last of Us development series, episode 1: Hush
προσωπικά θα μείνω μακρυά και δεν θα το δω...Quote:
Starting with this video we’re kicking off a series that will pull back the curtain on the design, the technology, and the ideas that shape The Last of Us. We want to give you a straightforward look at our development process and the work we do here at Naughty Dog.
http://blog.eu.playstation.com/2013/...episode-1-hush