Ούτε για 10 δεν τον κόβω,πολύ βαρύς και αργός εκεί που πρέπει.Είναι γεγονός ότι είναι ανέτοιμος αλλά κάποια πράγματα φαίνονται από την πρώτη ματιά.Αν και τόσο ξεφτιλισμένο που είναι το ελληνικό πρωτάθλημα τίποτα δεν αποκλείεται
Printable View
Eιναι αρκετα αργος οντως.Τι να πω θα δειξει.Απο αυτους που εχουμε(πετρο) μαλλον καλυτερος θα ειναι.
Στην Ελλάδα ο Τότσε θα βάλει περισσότερα, στην Αγγλία ο Σισέ θα έβαζε περισσότερα... όπως ένας παίκτης που ήταν αστέρι στην ομάδα νέων μπορεί να πατώσει στην επαγγελματική και ένας άλλος με τα μισά γκόλ εκεί να κάνει καριέρα ... όλα έχουν σχέση με τις συνθήκες και το είδος του παίκτη.
Από τον αγώνα που είδα είναι φανερό πως έβαλε τόσα γκόλ στην Ισπανία ο Τοτσέ , και επίσης είναι φανερό ότι δεν θα έχει πρόβλημα να τα βάλει και εδώ.
Αυτό είναι που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός για το πρωτάθλημα... πέρσι πχ είχαμε καλύτερη ομάδα στους μεταξύ μας αγώνες και χάναμε βαθμούς με τις μικρές , φέτος δεν θα συμβεί.
Πρεπει να εισαι ο μοναδικος που βλεπει κατι καλο στον Τοτσε.
Καταρχας ο παικτης ηταν αγνωστος πριν ερθει, ενω σε σχεδον ολη του την επαγγελματικη καριερα εχει παιξει στη Β κατηγορια Ισπανιας. Σε μια χρονια μονο (περυσι) εβαλε αρκετα γκολ και ξαφνικα εγινε παικταρας και "τρεξατε" να τον παρετε. Προσωπικα πιστευω θα φυγει νυχτα και η συγκριση με τον Σισε ειναι τουλαχιστον αστεια.
Φετος θα αποδειχτει ποσο βασισμενη ηταν η ομαδα στον Σισε και στα γκολ που εβαζε.
Οσον αφορα το πρωταθλημα με αυτα χαλια οχι μονο δεν θα χανετε βαθμους με τις μικρες ομαδες αλλα θα χασετε τα αυγα & τα πασχαλια.
Πέρσι χάνανε βαθμούς με τις μικρές ομάδες... Πόσα τέτοια παιχνίδια καθάρισε ο Σισέ δεν μπορώ να θυμηθώ βέβαια Οπότε ασ'τον, όταν το διαστημικό φορ, ο βράχος με τις τοποθετήσεις και τις μαγικές κινήσεις, αποδειχτεί ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής κλάσης Ροντρίγκο Σόουζα να δούμε τι θα λέει τότε. Ειδικά στο γκολ που η μπάλα πήγε με σπόντα πάνω του, είχε υπολογίσει την τροχιά της σπόντας και έκατσε στο κατάλληλο σημείο.
2 γεμάτες χρονιές έβαλε πολλά γκόλ μετά τον τραυματισμό του ... και αν δεν τον παίρναμε θα έπαιζε 1η Ισπανίας (έστω σε πολύ μικρή ομάδα)
Δεν κάνουμε σύγκριση με τον Σισέ γιατί είναι διαφορετικοί παίκτες, ο Τοτσέ μπορεί να αποδειχτεί άνετα πιο αποτελεσματικός στο Ελληνικό πρωτάθλημα, και είναι πλεονέκτημα για αυτό το ότι αγωνιζόταν σε όλη του την Καριέρα σε ανάλογες συνθήκες.
Επίσης θετικό ότι ακόμα και 30 γκόλ να βάλει φέτος, άνετα τον κρατάς για τα επόμενα χρόνια ... δεν θα θέλει να φύγει ούτε θα μας δώσει κανείς τρελά ποσά.
"αγωνιζόταν σε όλη του την Καριέρα σε ανάλογες συνθήκες."
Τι εννοεις; Οτι η ομαδα του πρωταγωνιστουσε στο πρωταθλημα της Α Εθνικης ή οτι εκανε και καλη πορεια στην Ευρωπη; Δεν σε πιανω.
Το θεμα δεν ειναι αν θα επαιζε 1η Ισπανιας ή καπου αλλου.
Το θεμα ειναι τι θα κανει στον Παναθηναικο.
Το οτι εβαλε περυσι 35 γκολ με την Καρταγκενα δε μου λεει τιποτα (ουτε η Καρταγκενα μου λεει δλδ). Οσον αφορα τα 30 γκολ μαλλον ονειρευεσαι οτι μπορει να συμβει κατι τετοιο.
Τέλος πάντων ... απλά αν τον δείς να βάζει 2 γκολάκια με τον Πανσεραικό , μετά 1 με τον ατρόμητο , 1 με τον Αρη , 1 με την Λάρισα και έρθει και η σειρά σας να μαζέψετε ... δεν θέλω δικαιολογίες και μα-μου .
Σε θέλω να δηλώνεις έκπληξη με τον παικταρά που βρήκαμε και να μην τον υποτιμάς τότε , οκ ?
Σαν στοιχεια/χαρακτηριστικα ετσι προχειρα απο αυτα που ειδα σε ενα παιχνιδι κατ'εμε χανει πολυ σε ολα σε συγκριση με τον Σισε...
Με θαυματα δεν μπαινουν γκολ.Πρεπει να εχεις και τις αναλογες ικανοτητες.
Οταν ο Σισε σου ειχε ταχυτητα 9.5/10 ,εκτελεση 9/10.Ο Τοτσε θα ειναι στα μισα(στο πρωτο σιγουρα ειναι) και θα λεμε και ευχαριστω.
Ο Σισέ είχε 12 αγώνες να σκοράρει πρίν έρθει σε εμάς, και ούτε θυμάμαι πόσο έκανε μετά ... Βλέπεις να υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι ανάλογο με Τοτσέ? Εγώ ούτε μια στο εκατομμύριο.
Συνεργασία Σισέ - Λέτο πχ ή για να μάθει πως πρέπει να του δίνει την μπάλα ο Νίνης πόσος καιρός έπρεπε να περάσει ?
Η κίνηση στην περιοχή είναι ίδια στους 2 παίκτες ? ποιος ξέρει να βρίσκεται στην θέση που πρέπει και ποιος είναι ποιο δυνατός για να την εκμεταλλευτεί ?
Είναι απλά πολύ διαφορετικοί παίκτες και βάζουν με διαφορετικό τρόπο τα γκόλ ... ο Τοτσέ ταιριάζει καλύτερα στην Ελλάδα και σε εμάς.
Ο Σισέ ίσως μας βοηθούσε στον εκτός έδρας με την Οντένσε, αλλά στον χθεσινό αγώνα δεν βλέπω πως θα μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο από τον Τοτσέ.
Ο Σισε αναγεννηθηκε εδω.Δεν ηταν στην καλυτερη κατασταση οταν ηρθε,ενω στην αρχη τον κραζαμε αν θυμασαι.
Ο Τοτσε υποτιθεται οτι ειναι ηρθε απο πολυ καλη χρονια αν δεν κανω λαθος.
Θα δειξει...
Απλα Σισε δεν ειναι με την καμια.Αλλο επιπεδο απλα..
Είναι ιεροσυλία και μόνο η σύγκριση Τοτσέ και Σισέ, το μόνο κοινό που έχουν αυτοί οι παίχτες είναι ότι τα ονόματά τους τονίζονται στην λήγουσα και το "σε" στο τέλος. Χθες ο Σισέ θα μπορούσε να είχε βάλει 2 γκολ και να τελείωνε το παιχνίδι νωρίς χωρίς περιπέτειες. Δεν είναι μόνο η ταχύτητα που έχει ο Σισέ, αλλά και η έκρηξη.
Αν είναι έτσι να πάρετε κανά Λουα λούα γιατί οι δικοί σας πρέπει να είναι πιο αργοί από Τοστέ.
Ισως έβαζε ένα γκόλ στον εκτός έδρας στο διάστημα που κάναμε αντεπιθέσεις και υπήρχαν χώροι , αλλά χθές δεν θα έβαζε τίποτα... μετά το 0-1 θα είχαμε άλλη μια κλασική περίπτωση που δεν θα πέρναγε καμιά μπαλιά προς τον Σισέ και θα πάλευε ο Λέτο και ο Καραγκούνης με κανά σούτ να σπάσουν την άμυνα .
O Τοστέ μπορεί να είναι πιο γρήγορος από τους δικούς μας, ο Τοτσέ δύσκολα. Είχε ευκαιρίες ο Τοτσέ χθες, τέτοιες που αν ήταν το Σισέ στην θέση του θα τις τελείωνε. Αν πιστεύεις ότι ο Τοτσέ είναι καλύτερος κανένα πρόβλημα...
Καμία σχέση παιδιά ο ένας με τον άλλον.
Ο παίκτης είναι πολύ βαρύς, δεν ξέρω αν είναι γκολτζης (μακάρι), αλλά καλό είναι να τον κρίνουμε μετά από 4-5 αγώνες.
Πάντως εκ πρώτης όψεως δείχνει ότι θα καθυστερεί την ομάδα.
Και ο μπόρχα είχε ξεσκίσει τα δίχτυα πριν έρθει εδώ και όταν ήρθε είδαμε τι ξέσκισε.Πρώτα από όλα σε έναν παίχτη κοιτάς τα χαρακτηριστικά.Ο τότσε δεν έχει καλύτερα από τον πετρόπουλο.Και ο παο δεν είναι καρτα-γένια.Και ο ατρόμητος να έπαιρνε αυτό τον παίχτη δεν θα μου έκανε έκπληξη.Ίσα ίσα τέτοιες ομάδες πρέπει να χτυπάνε τέτοιους παίχτες.Για τον παο απλά είναι ΝΤΡΟΠΗ.Αλλά ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πως ανέχεστε να ξεκινάει ο άλλος τον κλέιτον κορυφή.ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!!!!!!!!!!Έναν παίχτη ξεγραμμένο που ούτε ο ίδιος ξέρει γιατί έμεινε.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ.ΜΑΚΑΡΙ
Ο παίκτης είναι ψηλός, δυνατός , κρατάει την μπάλα, κάνει συνδυασμούς με τους συμπαίκτες του χωρίς προπόνηση , παίρνει σωστές θέσεις στην περιοχή και έχει καλές κινήσεις παντού , βάζει γκόλ με κάθε τρόπο , αν ήταν και σφαίρα νομίζω θα τον έπαιρνε η chelsea να ξεφορτωθεί τον drogba.
Δεν είναι ανάγκη να κάνει τις αντεπιθέσεις ο επιθετικός περιοχής που τον προσέχουν κιόλας , μπορεί να βγει κάποιος από πίσω και ο Τοτσέ να είναι στήριγμα...
Δες και τον γαύρο δηλαδή με Πάντελιτς Τζιμπούρ ... που έχουν να παίξουν και 2-3 χρόνια ποδόσφαιρο.