να είχαμε και μεις τέτοιες διαφημίσεις!!!να βλέπεις mgs στο δρόμο σου,τέλειο!!
να είχαμε και μεις τέτοιες διαφημίσεις!!!να βλέπεις mgs στο δρόμο σου,τέλειο!!
Κακα νεα παιδες.
Η limited edition κυκλοφορει μονο στο play.com(ειναι exclusice του δηλαδη) και το κακο ειναι οτι λεει οτι δεν το στελνει εξω απο την Αγγλια :(
Valkyre, παει....
Και τι είναι ο Valkyre χθεσινός;
Ο καλός ο Foxhound ξέρει κι άλλο μονοπάτι :P
(PLUS, δεν θα μας διαβάσει ποτέ σε αυτό το thread... :P)
εγώ πάντως μίλησα με έναν φίλο από UK και θα το αγοράσει αυτός για εμένα και θα μου το στείλει :D
Jorge ολο διασυνδεσεις εισαι :p
Konami announces UK MGS4 pre-order bonus
ΠηγήQuote:
http://www.blogsmithmedia.com/www.ps...dboxart425.jpg
Konami has come through for Europeans once again by announcing that the "Metal Gear Saga Vol 2.0" pre-order bonus will be made available in the region. The DVD, containing a seven-part documentary which "details the origins of previous Metal Gear games and the evolution of Hideo Kojima's epic series", will be sent out to people who pre-order Metal Gear Solid 4 at "key retail partners across Europe."
The press release also reiterates the existence of the Limited Edition version of the game, which is available in the UK at Play.com. The bundle includes a 6" action figure of Old Snake, a "Making Of" Blu-ray disc, a copy of the game's soundtrack along with the game itself. The "Making Of" Blu-ray will have "two high-definition documentaries which offer a candid, behind-the-scenes look at the development" of the game. While this is a great bundle, it's up to you whether it's worth the £80 pricetag.
δεν υπαρχει περιπτωση να ερθει και ελλαδα το edition ??
Προστιγμην ειναι exclusive του play.com και το play λεει οτι δεν το στελνει εξω απο Αγγλια.Οποτε..... :(
Για πες κανα τροπο!!!!Εγω προστιγμην δεν εχω σκεφτει τιποτα!!Για πες :p
Nα ενας τροπος..........
Το gamezone απο οτι μαθαινω θα εχει mgs collectors edition με το αγαλματακι μεσα.
Παλι θα κανει το θαυμα του αυτο το παιδι........:bgrin2:
gamezone rules. :yay:
εγώ απορώ γιατί πετάτε τα λεφτά σας σε αυτές τις συλλεκτικές εκδόσεις..
Εγω δεν θελω το αγαλματακι, θελω το εξτρα blu-ray με το making off, αυτο θα το φερει το gamezone?
Ναι, ολο το πακετο limited θα φερει!
Ο ps4 είπε ότι θα φέρει το collectors αυτό που θέλει ο Slay είναι το limited.
Mα το limited ειναι αυτο που εχει το αγαλματακι.Δεν νομιζω να βγει collector's.Μια θα ειναι η εκδοση, η limited.
http://www.play.com/Games/PlayStatio...n/Product.html