Δε πιστευω να εννοεις οτι το gaf ειναι ''η βιβλος''?
Printable View
Δίκαιο ή όχι (και εγώ προς το ότι είναι δίκαιο κλίνω) το θέμα είναι να κάνουν κάτι για το σύστημα τους από εδώ και πέρα γιατί αν γίνεται αυτό κάθε 3 και λίγο δεν θα περιμενουμε δίκαια ή όχι δώρα αλλά θα σκεφτόμαστε αν θα πρέπει να ανανεώσουμε ή όχι.
Τοτε ανηκω στην μειοψηφια. Ακομα δεν μπορω να καταλαβω παντως πως ειναι δικαιο να με υποχρεωνεις να αγορασω απο το store μια συγκεκριμενη χρονικη περιοδο και σε τιμες που ειναι σιγουρα υψηλοτερες απο ολα τα κανονικα μαγαζια.Στο store το gta v εχει 70€ , με 10% off θα το παρει καποιος 63€ ενω out there το βρισκεις με 54. Καθολου δικαιο και μπορω να φτιαξω δεκαδες παραδειγματα . Και αν θες να το παμε χωρις παραδειγματα γιατι τα νουμερα δεν λενε παντα την αληθεια, η ενσταση μου ειναι η εξης . Με την τακτικη αυτη η σονυ θα μαζεψει παλι χρημα. Δεν θα δωσει , θα παρει.
Ξερεις οτι δε με αγγιξε το ολο θεμα γιατι δεν παιζω ονλάιν και παιρνω σχεδον οτι παιχνιδι κυκλοφορει. Αυτο για να προλαβω οποιονδηποτε θελει να πει οτι "πικραθηκα" γιατι περιμενα καποιο παιχνιδι τσαμπα. Οποιο και να εδινε -αν εδινε- το εχω και στην περιοδο των γιορτων αγορασα bound by flame , walking dead season 1 + 2 και εκανα preorder το resi remaster. Δεν περιμενω καμια σονυ να μου δωσει παιχνιδια αλλα δεν μπορω να κλεισω τα ματια και να μην δω οτι παει να βγαλει χρημα με εμμεσο τροπο.
Και για την ταμπακερα κανενα σχολιο φυσικα. Πχ κατι οπως " συγνωμη τα καναμε πουτανα και ειμασταν 5 μερες down ενω οι απεναντι ηταν 2 μερες. Και δουλευουμε πανω σε αυτο για να μην ξαναγινει γιατι στο τελος θα αρχισουν να κοβονται οι συνδρομες ξερωγω."
Η SEN είναι μια Εταιρεία Παροχής Υπηρεσιών. Δεν είναι Εφορία που πληρώνεις θες δε θες. Πατώντας "Agree" διαβάζοντας το ToS της (λέμε τώρα), αποδέχεσαι και την πολιτική της. Αν δε σου αρέσουν πλέον αυτά που σου προσφέρει, τερματίζεις μονομερώς τη συνδρομή σου και πας παραδίπλα.
Δεν εννοω τιποτα περισσοτερο περα απο αυτο που λεει το λινκ. Οτι η μεγαλυτερη online gaming κοινοτητα, θεωρει δικαιη την αποζημιωση για την κατασταση αυτη. Ειναι μια κοινοτητα που βαση ιστοριας, ειναι υψηλων απαιτησεων και εχει ζητησει εξηγησεις ουκ ολιγες φορες οταν κατι αδικο συμβαινει, αυτην την φορα ομως δεν εγινε κατι τετοιο.
Υψηλες απαιτησεις θα επρεπε να εχει ο καθενας μας ξεχωριστα απο τη στιγμη που πληρωνουμε κατι για αυτο το λογο δεν με ενδιαφερει καν τι γνωμη εχει ο καθε gamer που μπαινει και γραφει στο gaf.
5 μερες μεσα στις γιορτες περιμενα να παιξω που εχω λιγο χρονο και πηρα τα 3... Απο σημερα παλι δουλεια και περιμενω το κλασικο 2ωρακι της Κυριακης.
Τις 5 μερες δε τις θελω καν οπως δε μου εδωσε καν τις 15 free οταν αγορασα day one το ps4 επειδη ειχα ηδη συνδρομη. Να βαρας το κεφαλι σου στο τοιχο δλδ.
Αν δεν ηταν μεσα στις γιορτες, θα το εβρισκα κι εγω δικαιο. Σου λεει η Sony, πληρωνεις για μια υπηρεσια και ηταν down 5 μερες. Παρτες πισω και παρε και μια μικρη εκπτωση για την ταλαιπωρια σου. Δεν εχω δει καμια Forthnet-OTE να μας αποζημιωνουν για τις μερες που ηταν π.χ. down το internet.
Απλα οπως ειπαν καποια παιδια ηταν μεσα στις γιορτες το προβλημα. Καποιοι βαλανε αδειες, τα σχολεια ηταν κλειστα και ολοι περιμεναν να παιξουν Αυτο δυστυχως δεν αποζημιωνεται με αυτα τα λιγα που προσφερει η Sony.
Και στην εκπτωση που σου δινει χρηματα σου ζηταει παλι...
Για το ιντερνετ τουλαχιστον εδω τους παιρνεισ ενα τηλ και βριζεις απευθειας καποιον να ξεθυμανεις...
Εδω με τη σονυ τι να κανω??? να μπω στο gaf να κραξω? Χεστηκα κιολας!
Δε ρωτησα , αναρωτηθηκα φωναχτα. Παντως ακολουθωντας το λινκ σου βλεπω οτι δεν ειμαι ο μονος που βλεπει το προφανες.
Attachment 6379
Σορρυ για το μεγεθος αλλα εκανα μια βλακεια. Σε ελευθερη μεταφραση λεει ο τυπος αυτο που ειπα πιο πριν. Η σονυ σου ζηταει να ξοδεψεις λεφτα που δεν θα ξοδευες, τοσο απλο ειναι .
Οσο για το σχολιο "αν δεν μας αρεσει δεν ανανεωνουμε και παμε παραδιπλα", μην ανησυχεις @le_71 ειμαι ηδη παραδιπλα στο one οπως ειμαι και εδω στο ps4 γιαυτο εχω ολοκληρωμενη αποψη και μπορω να κρινω χωρις παρωπιδες.
Αν δεν μπορεί να εγγυηθεί να κοιτάξει τουλάχιστον να είναι όσο το δυνατόν πιο "ανώδυνες" τέτοιου είδους επιθέσεις γιατί ξαναλέω αν αυτό γίνεται κάθε 3 και λίγο οι όποιες "αποζημιώσεις" δεν θα φτάνουν για να "απαλύνουν το πόνο".
Δεν μπορείς να επιβάλεις σε μια Εταιρεία Π.Υ. να γίνει καλύτερη σε κάτι. Είναι σαν να προσπαθείς να επιβάλεις στο allou να σου φέρει το μεγαλύτερο roller coaster. Τα μαζεύεις και φεύγεις.
Γιατί μια παροχή υπηρεσίας δεν μπορεί να βελτιωθεί;;;.....βελτιώνοντας προσωπικό και εγκαταστάσεις για να μπορούν να προλάβουν και να αντέξουν αντίστοιχα τέτοιες επιθέσεις δεν θα βελτιωθεί και η παροχή;;;
Στο allou δεν πληρώνεις συνδρομή αν δεν σου κάνει το roller coaster που έχει απλά δεν μπαίνεις εδώ όμως δεν έχει έχεις και πολλές εναλλακτικές ή θα μπεις psn ή live.
Αγάπη μου, μπορεί να βελτιωθεί δε σου λέω όχι. Να τους επιβάλλεις τι θα κάνουν δε μπορείς. Την πολιτική τους τη χαράζουν μόνοι τους. Στο κάτω-κάτω ούτε στο PSN πληρώνεις συνδρομή αν δε θες. Οσο για το allou, ούτε εκεί εχεις εναλλακτικές. Και τα δύο ολιγοπώλια είναι.
Εννοείς ότι δεν μπορούμε να τους το επιβάλλουμε άμεσα γιατί έμμεσα αρχίζοντας ένας ένας να τη κάνουν με ελαφριά πηδηματάκια να δεις πόσο καλά τους το επιβάλλεις.
Τη πολιτική σου τη χαράζει και ο πελάτης σου αν τη χαράζεις μόνος σου μόνος σου θα μείνεις στο τέλος.