μα δεν παραπονιέμαι περνάει ταινίες σούπερ γρήγορα
Printable View
μα δεν παραπονιέμαι περνάει ταινίες σούπερ γρήγορα
Σκέφτομαι ότι μου έχουν σπάσει τα νεύρα αυτή τη στιγμή. Προφανώς πολλοί από εσάς χρησιμοποιούν chrome. Εσείς λοιπόν που χρησιμοποιείτε. Σας σέρνεται μετά από το χθεσινό update? Eμένα με έχει εκνευρίσει αφαντάστα. Ανοίγεις link σε νέο tab και κάνει περίπου στο δευτερόλεπτο να φορτώσει το νέο tab μόλις πατάς πάνω του. Ενώ πρώτα το έκανε ακαριαια. Δεν ξέρω, μου φαίνεται πολύ περίεργο τέτοιο performance drop.
^^ Kι εμενα σερνεται στο macos μετα απο το update και κατεληξα να κατεβασω τον chrome canary, ο οποιος δουλευει πολυ καλα. Τσεκαρε το κι εσυ Vlad.
Βεβαια εμενα ο βασικος μου browser ειναι ο -wait for it- safari (oooouuu 666 oooouuu :P ), καθως ειναι φτιαγμενος για το λογισμικο μου. (και το κυριοτερο απαιτει λιγοτερουσ πορουσ (ram) για να τρεξει)
To canary αντικαθιστά την κανονική έκδοση ή τα δουλεύεις παράλληλα?Μάλλον θα το γυρίσω σε Firefox μέχρι να βγάλουν νέο update. Πάντως πραγματικά είναι τραγική η τελευταία έκδοση. Στην αρχή νόμιζα ότι έφταιγε που είχα ανοιχτά 12 tabs. Βέβαια αυτά τα είχα ανοιχτά εδώ και 2 βδομάδες αλλά ποτέ δεν αργούσε. Οπότε λέω κάτσε να τα κλείσω να δω μήπως απλά έπεσε η απόδοση λίγο και δεν σηκώνει πλέον τόσα tabs. Αλλά και με μία αελίδα να είσαι αμά ανοίξεις καινούριο tab πάλι κάνει γύρω στο δευτερόλεπτο να φορτώσει. Έλεος! Firefox για τώρα και βλέπουμε στο επόμενο update...
δοκιμασε μια το chrome canary, ειναι η εκδοση για τους developers, ειναι εντελως αλλος browser, τα δουλευεις παραλληλα. Δεν αντικαθιστα τιποτα. Μπορεις να περασεις και ολα τα bookmarjks σου απο τον βασικο chrome. Πρακτικα παιζει να βρεις την υγεια σου.
Εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το συγκεκριμενο και σου ειπα οτι ο chrome ετρεχε και σε εμενα σκατα.
Τελικά αυτό έκανα... Μετά από 20 λεπτά με τον Firefox, ο οποίος μπορεί να ανοίγει τα tabs ακαριαία αλλά αργεί να φορτώσει τις σελίδες, σιχτίρησα και κατέβασα το Canary. Αυτός πάει σφαίρα. Παίζει να είναι πιο γρήγορος και από τον κανονικό Chrome. Στην αρχή έκανε καμιά 10αριά restart και κράσαρε με κάποιο addon. Στο τέλος κατάλαβε ότι πρέπει να το απενεργοποιήσει οπότε και δούλεψε. Και ευτυχώς το addon που κράσαρε δεν ήταν καποιο από αυτά που χρησιμοποιούσα αλλά μια βλακεία για login στα sites με δακτυλικό αποτύπωμα. Bloatware της HP με άλλα λόγια...
εγω για να καταλαβεις πλεον δεν χρησιμοποιω τους κανονικους browsers αλλα μοναχα τις developer εκδοσεις τους....
δεν μπορεις να φανταστεις για τι διαφορα μιλαμε. (ή μαλλον τωρα μπορεις χαχα).
Και στον safari τρεχω τον webkit εκδοση του και ειναι μιλια καλυτερος απο τον κανονικο. Σφαιρα και μαλιστα χρειαζεται και λιγοτερους πορους. που και που δοκιμαζω τις κανονικες εκδοσεις και αφου φρικαρω τις βγαζω κατευθειαν χαχα ;)
Γραπτή δεν κανεις απλα ένα reset/reinstall του chrome? εμένα μια χαρά τρεχει
Απ'ότι είδα έχουν και άλλοι παρόμοια προβλήματα. Από το να κάθομαι να παιδεύομαι για να δω τι σκατά μπορεί να φταιει έβαλα την έκδοση Canary. Βγάζει και καλύτερο score σε html5 test μου δίνει την εντύπωση ότι και γενικά είναι πιο γρήγορος παντού οπότε μάλλον δεν παίζει να ξαναβάλω τον απλό chrome. Εκτός αν συνταντάω bugs που και που και μου σπάσει τα νεύρα οπότε και θα ξαναδοκιμάσω την stable έκδοση. Μέχρι στιγμής όλα καλά πάντως. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείς να τον κάνεις default browser σε windows αλλά βρήκα ένα κολπάκι και το έλυσα και αυτό :P
Oλα καλα λοιπον! :)
''ευχαριστουμε'' ''υπουργε''
εγω ακομα δεν εχω γινει update για εναν περιεργο λογο δεν κανει auto update!
森は生きている
μαλιστα μαλιστα
κιτειρου τι σημαινει?
ιδεογραματα δεν εχω κανει ακομα...
lol εγω κανω απο τον οκτωμβρη που λες οι τεσσερεις τελευταιες συλλαβες διαβαζονται
κιτειρου και λογικα το ιδεογραμα διαβαζεται "ι"
το πρωτο ιδεογραμμα προφανως ειναι το δασος
και μετα το ιδεογραμμα του δασους ειναι το μοριο που τονιζει το θεμα, το "γουα"
αρα ναι το δασος ειναι ζωντανο λολ
καπως ετσι χαχα
ποσο καιρο πρεπει να εχεις κανει μαθηματα μεχρι να μπορεις να διαβασεις ενα κειμενο;
Πάρα πολύ ωραία γλώσσα!
(όχι)
αντιθέτως, για τα γούστα μου, ΠΑΡΑ πολύ ωραία κοπέλα και αθλήτρια, για να με πηγαίνει στα εφηβικά μου, τότε που είχα πάρε-δώσε μόνο με αθλήτριες.
άσχετα αν για άλλο λόγο έκανες το ποστ. λολ