Καλά το καλοκαίρι εννοείται!
Απλά έτσι Χειμωνιάτικα στο άκυρο δεν μου έχει τύχει ποτέ!
Να το προσέξεις πάντως γιατί οι ανησυχίες σου είναι βάσιμες.. ;)
Printable View
Καλά το καλοκαίρι εννοείται!
Απλά έτσι Χειμωνιάτικα στο άκυρο δεν μου έχει τύχει ποτέ!
Να το προσέξεις πάντως γιατί οι ανησυχίες σου είναι βάσιμες.. ;)
ο αδερφος μου κανει μπανιο στην Θαλασσα τετοια εποχη... και εγω δεν πολυ - ψηνομαι ουτε το Καλοκαιρι... θα τρελαθουμε εντελως..
αφου δε κανει κρυο ρε συ...
[YOUTUBE]7uD4qI0UlGU[/YOUTUBE]
τα πάντα για τον master...και με τέτοια φώτο ηθοποιού...
τι δεν κανει κρυο ρε?? λολ εγω ακουσα απο τριτη θα Χιονησει.
Φίλιππε που μένεις? Άσχετο απλά είδα το βιντεάκι με τη γάτα και μου έλειψε το χωριό μου.. :)
Ή μήπως είναι γυρισμένο στο χωριό?
Αυτό μ'άρεσε πιο πολύ απ'όλα, καθώς Τετάρτη θα είμαι προς τα εκεί στο χωριό μου:
Στην Εύβοια την Τρίτη, φαίνεται να χιονίζει και σε πεδινά και πιθανότατα και σε παραθαλάσσια τμήματα. Εκεί όσο πιο βόρεια και προς την μεριά του Αιγαίου βρίσκεται κανείς, τόσο μεγαλύτερες οι πιθανότητες για πιο πολλές χιονοπτώσεις αλλά και χιονόστρωση.
Χιόνι, τζάκι και ps3
:a040::a040::a040:
ρε παιδες εχει βγει το mass effect trilogy τι στο καλο ολοι ειχατε παιξει το 1 και δεν μιλατε καθολου σε αυτο το forum?
Τελικα αντι Cod Black Ops 2 θελω να παρω το mass effect trilogy. To 2 δεν το ειχα παιξει πανω απο μιση ωρα γιατι δεν καταλαβαινα υποθεση κ ετσι το παρατησα το 3 επαιξα το demo και τωρα λεω να τα παρω κ τα 3.
[YOUTUBE]bxC8GhZ4j-s[/YOUTUBE]
σκεφτομαι ποσο 90s ειναι αυτο το κομματι (τυχαια το βρηκα).
πολυ χιονι ρε σεις... και η πλακα ειναι οτι σε λιγο που θα βγω απο το σπιτι θα σταματησει!
γιατί:
α) οι controllers είναι ως επί το πλείστο άθλιοι (εκτός και αν τα σκάσεις για εξωτερικό σε Thunderbolt, αλλά μιλάμε για εκατοντάδες ευρώ)
β) γιατί οι ίδιοι οι σκληροί είναι β/γ διαλογής σε αντοχή / ταχύτητα, εν γένει specs.
γ) τα κράμματα υλικού για το κουτί είναι επίσης β/γ ποιότητας
δ) γιατί πωλούνται με το κιλό έναντι των σκληρών δίσκων, εκτός cases. Μην ξεχνάς ότι ο περισσότερος κόσμος δεν κατέχει μια πλέον, οπότε το να αγοράσει δίσκο, βάλει πρίζα (ή όχι) και με ένα usb καλώδιο, τσουπ τον έβαλε στον PC του, είναι πανάκεια.
τα παραπάνω δεν τοποθετήθηκαν με σειρά προτεραιότητας και σημασίας. Ανακατάταξη ελεύθερη.
οι εξωτερικοι παλια ηταν ακριβει τωρα με τα στικακια και με τις πωλησεις που κανουν επεσαν.
Επισης δεν εχουν την ταχυτητα που εχει ενας εσωτερικος αλλα βολευουν απιστευτα,προσφατα πηρα εναν WD usb3.0 500αρι στα 70 ευρω νομιζω για να βλεπω καμια 3dταινια καμια 1080p mkv γιατι αλλιως δεν παλευοταν
το ξερω αλλα δεν εχω usb3 στο pc απλα το πηρα ετσι,δεν εδινε πιο φτηνα ας πουμε σε 2