Βεβαια δεν αναφερουν αν στην θεση των παιχνιδιων των ps3 και vita θα βαλουν εξτρα παιχνιδια για το ps4 ή θα παραμεινουν τα 2 που εχει τωρα...
Printable View
Βεβαια δεν αναφερουν αν στην θεση των παιχνιδιων των ps3 και vita θα βαλουν εξτρα παιχνιδια για το ps4 ή θα παραμεινουν τα 2 που εχει τωρα...
Γιατι προτιμώ να βάζουν πιο πολλα παιχνίδια (αν βάλουν, αν δεν βάλουν το συζητάμε) στο ps4 και οχι για κονσόλες που έχουν περάσει/περνάνε σιγα σιγα στο χρονοντουλαπο της ιστορίας
Ελαχιστοι ειναι αυτοι πιστεύω που ασχολούνται πια με vita και ps3 οποτε καποια στιγμη επρεπε να κανουν αυτην την κίνηση
Ο επομενος μηνας θα εχει ΠΕΝΤΕ παιχνιδια που παιζουν και στο πσ4, τα δυο μονο στο πσ4. Δεν αρκουν? Εχεις υποψη σου ποσοι πιτσιρικαδες εχουν ΑΚΟΜΑ στα δωματια τους πσ4 και πιθανα οι μπαμπαδες τους (πχ εγω) να μην εχουν την οικονομικη ανεση να τους παρουν κονσολα καινουργια.
Ενταξει. καλο ειναι να βλεπουμε και λιγο παραεξω απο στο στενο/ατομικο μας "συμφερον"
Το καταλαβαίνω αυτο που λες. Κι εγω εχω ps3 για τα ανίψια (στην ουσία σαν πατέρας τους ειμαι γιατι αυτος τα εχει παρατήσει απο 3 χρονών) και τους εχω βαλει εκει ποσα παιχνίδια απο το plus που δεν θα τα τους τα έπαιρνα υπο αλλες συνθήκες, ομως δεν γίνεται εφορου ζωης να υπάρχει υποστήριξη στο ps3
Μην βιαζόμαστε να χαρακτηρισουμε καταστάσεις. Δεν ξέρουμε ακόμη τι σχέδια έχουν στο πρόγραμμα να εφαρμόσουν του χρόνου όταν θα γίνει αυτή η αλλαγή. Εδώ θα είμαστε και θα κράζουμε όλοι μαζί αν είναι κάτι που δεν μας αρέσει.
Προσωπικά βέβαια κρατάω μικρό καλάθι και δεν έχω ελπίδες για κάτι που θα μας εντυπωσιάσει, αλλά προς το παρόν δε μπαίνω στη διαδικασία να εκτοξευσω κατηγορίες και να κρίνω θετικά ή αρνητικά. Σκεπτικός περισσότερο.....
Στάλθηκε από το SM-A300FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δυστυχως τα νέα δεν είναι καθόλου καλα για ολους εμας που ελπίζαμε σε αύξηση των παιχνιδιών για το ps4.
Σύμφωνα με το polygon τα "δωρεάν" παιχνίδια για το ps4 απο τον Μάρτιο του 2019 θα συνεχισουν να είναι μονο 2.
"A representative for Sony told Polygon that after February 2019, the monthly PlayStation Plus lineups will consist only of two free PS4 games."
https://www.polygon.com/2018/2/28/17...ita-games-2019
Το γιατι δεν γινεται δεν το καταλαβαινω....υπαρχει καποιο τεχνικο προβλημα? θα φαληρισει η ΣΟΝΥ? Ποιο?
Υ.Γ Να τα χαιρεσαι τα ανηψακια!!!
- - - Updated - - -
Α γεια σου...ΑΥΤΟ εννοουσα....ειναι συνηθες οι "πελατες" οταν γουσταρουμε μια εταιρεια, μια υπηρεσια κλπ....συχνα να ταυτιζομαστε με τα συμφεροντα της εταιρειας....δεν ειναι ετσι ομως. Κανονικα θα επρεπε να λεμε στα επομενα χρονια σιγα σιγα να βαζει και ενα παιχνιδι vr....οχι να θελουμε να κουτσουρευτουν οι "απο κατω"¨που δεν μας ενοχλουν στην τελικη
Ε αμα παραμείνουν 2 δεν εχει νόημα να συζητάμε κατι. Παμε να τους κράξουμε ολοι μαζι παρέα
Μα βρε φιλε, νομιζω οτι λυσεις υπαρχουν...πχ πολλα games ειναι ΚΟΙΝΑ για βιτα και 4 (και για το 3 αρκετα)...να ενας τροπος να αυξησεις εμμεσως τις παροχες στους κατοχους κονσολων νεας γενιας, χωρις να αδικεις εντελως τους αλλους χρηστες.
θα μπορουσε πχ τα παιχνιδια να παραμεινουν 6 και να εχεις επιλογη σε τι κονσολα τα θες (για οσα ειναι cross gen ας πουμε). Θα μπορουσε να υπαρχει ενα "πανερι" απο 12 παιχνιδια απο ολες τις κονσολες και να επιέγεις οποια ΤΕΣΣΕΡΑ θες....οριστε....λιγοτερα απο 6 θα δινει, αλλα παλι θα βγει ωφελημενος καποιος που εχει ας πουμε πσ4 και μονο αυτο τον νοιαζει χωρις να ξεμεινει εντελως απο επιλογες καποιος που εχει καποια αλλη κονσολα η θελει να παιζει και σε αυτην.
Και ξαναλεω οτι ΕΙΔΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ...τα "παλια" παιχνιδια (ακομα και τα πολυ καλα) ειναι σχεδον τσαμπα για την εταιρεια...ποιο πολυ τις "κοστιζει" που δινει bloodborne απο το να δωσει ας πουμε ολα τα souls μαζι sto 3 (ok, υπερβαλω λιγο...αλλα πιανεις το νοημα)
Σαφώς και δεν θα είναι σωστό να μείνουν μόνο 2 παιχνίδια μέσα. Για μένα πλέον πρέπει να αρχίσει να υπάρχει και ένα παιχνίδι του PSVR μέσα στα free.
Τώρα για το PS3 μην ξεχνάμε ότι του χρόνου τον Μάρτιο θα έχει κλείσει 13 χρόνια ζωής. Λογικό κάποτε να σταματήσει και η υποστήριξη του και από το PS Plus.
Επίσης αν λογικα μέσα στο 2019-2020 θα βγει και PS5 όποτε και θα πρέπει να υπάρχουν και free PS5 games στο line up του ps plus.
Οπότε ίσως πλέον τα games να αφορούν PS5-PS4-PSVR.
Σίγουρα δεν γίνεται να δίνει για 5 πλατφόρμες δωρεάν παιχνίδια, επομένως οι παλαιότερες βγαίνουν από την υπηρεσία.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Εξακολουθω να μην καταλαβαινω γιατι κατι "δεν γινεται" οταν τεχνικα μπορει να γινει μια χαρα. Ποιον "επιβαρυνει" το να δινει η Σονυ παιχνιδια πσ3? Τους σερβερ? Δεν το πιανω ειλικρινα. Θυμισω οτι μεχρι ΠΕΡΙΣΥ, η εταιρεια εξακολουθουσε ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ νεα ps3...αρα ακομα και φετος μπορει να εχει νεους "πελατες" της κονσολας αυτης.
Το ποτε κατι περναει στην "ληθη της ιστοριας" το κρινει Η ΖΩΗ, οχι γενικα ενα ξερο χρονικο πλαισιο....οσο λοιπον το πσ3 θα αποτελει ζωντανο κομματι της κοινοτητας και θα βγαινουν νεα παιχνιδια για αυτο, θα πρεπει να συνεχιζει να υποστηριζει την κονσολα ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΛΑΣ. Θα παρακαλουσα να μην ειπωθει "ε τοτε ας δινει και παιχνιδια ps2", διοτι η ΣΟΝΥ δεν παραγει πλεον παιχνιδια για ps2 η για PSP και αρα η συγκριση ειναι αστοχη
Ps2 τίτλους θα μπορούσε να δίνει αφού πλέον υπάρχουν PS2 τίτλοι που παίζουν στο PS4.
Το να δίνει κάποια free παιχνίδια σίγουρα κάτι κοστίζει σε μια εταιρία. Το πόσο κοστίζει δεν είμαι αρμόδιος να απαντήσω μιας και δεν γνωρίζω τα οικονομικά της Sony.
Το ότι θα σταμάταγε κάποια στιγμή να δίνει παιχνίδια για το PS3 ήταν σίγουρο.
Υπάρχει πολύς κόσμος που είναι συνδιρμητες PS plus και δεν έχει καν PS3 και όλοι αυτοι γράφουν σε φορούμ και social media για ποιο λόγο να πληρώνουν για παιχνίδια που δεν μπορούν να παίξουν. Δεν γίνεται όλοι να είμαστε ευχαριστημένοι με το ps plus.
Εγώ για παράδειγμα δεν είμαι από αυτούς που θέλουν να βλέπουν ΑΑΑ games στους free τίτλους γιατί κατά 99% θα το έχω ήδη αγορασμένο. Αλλ καταλαβαίνω τον κόσμο που ζητάει τέτοιους τίτλους και γκρινιάζει τόσο καιρό.
Όπως προσωπικά για το ps vita θέλω free games αλλά καταλαβαίνω πως κάποια στιγμή θα τελείωνε και αυτό. Ε αυτό τελικά θα γίνει σε 1 χρόνο από τώρα.
Προσωπικά θα περιμένω να δω πως θα γίνει η μετάβαση κι τότε θα γκρινιαξω ή θα χειροκροτήσω.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Στείλανε και email από playstation για την αλλαγή
Από τις 8 Μαρτίου 2019, τα Παιχνίδια του μήνα PlayStation Plus δεν θα περιλαμβάνουν πλέον τίτλους PS3 και PS Vita
Οι τίτλοι PlayStationΒ®3 (PS3β„Ά) ή PlayStationΒ®Vita (PS Vita) θα περιλαμβάνονται στα Παιχνίδια του μήνα PlayStationΒ®Plus μέχρι τις 8 Μαρτίου 2019.
Μετά τις 8 Μαρτίου 2019, τα Παιχνίδια του μήνα που παρέχονται στα μέλη του PlayStation Plus δεν θα περιλαμβάνουν πλέον τίτλους PS3 ή PS Vita. Όσο παραμένετε μέλος του PlayStation Plus, θα μπορείτε να παίξετε τα Παιχνίδια του μήνα PS3 ή PS Vita που έχετε ήδη κατεβάσει ή προσθέσει στη Λίστα λήψεων.
Από τις 8 Μαρτίου 2019, στα Παιχνίδια του μήνα θα περιλαμβάνονται μόνο τίτλοι PlayStationΒ®4 (PS4β„Ά). Οι υπόλοιπες δυνατότητες και τα προνόμια της υπηρεσίας PlayStation Plus δεν θα επηρεαστούν.
Τι σημαίνει αυτό για εσάς
Ως μέλος του PlayStation Plus, θα συνεχίσετε να λαμβάνετε τα Παιχνίδια του μήνα για PS4, PS3 και PS Vita για κάθε μήνα της συνδρομής σας έως τις 8 Μαρτίου 2019.
Μετά τις 8 Μαρτίου 2019, οι τίτλοι PS3 και PS Vita δεν θα περιλαμβάνονται πλέον στα Παιχνίδια του μήνα.
Όσο παραμένετε μέλος του PlayStation Plus, θα μπορείτε να παίξετε τα Παιχνίδια του μήνα PS3 ή PS Vita που έχετε ήδη κατεβάσει ή προσθέσει στη Λίστα λήψεων.
Περαιτέρω ενέργειες
Αν δεν θέλετε να συνεχιστεί η συνδρομή σας στο PlayStation Plus μετά από αυτήν την αλλαγή, ακυρώστε τη συνδρομή σας ή απενεργοποιήστε την αυτόματη ανανέωση ώστε η συνδρομή σας να λήξει στις 8 Μαρτίου 2019. Αν ακυρώσετε τη συνδρομή σας, αυτή θα τερματιστεί με τη λήξη του τρέχοντος κύκλου τιμολόγησης και δεν θα χρεωθείτε επιπλέον.
Αρχικα ο μηνας ειναι μακραν ο καλυτερος, ισως να δοκιμασω και εγω το bloodborne το καλοκαιρι που θα εχω χρονο περισσοτερο. Τωρα για την διακοπη του plus για το ps3/vita ηταν λιγο πολυ αναμενομενο, επισης για οσους ζητουν 6 παιχνιδια για ps4 ειναι απλα εκτος πραγματικοτητας γιατι ποτε η υπηρεσια δεν εδινε τοσα παιχνιδια στο ps3, γιατι να το κανουν τωρα? Αυτο που πρεπει να περιμενουμε και να απαιτησουμε ειναι να αυξηθει η ποιοτητα των παιχνιδιων που δινουν, και εαν αυτος ο μηνας ειναι υπο αυτο το πρισμα ειναι εξαιρετικος.