Spoiler!
Printable View
Spoiler!
^^Spoiler!
Τουλαχιστον εγω στιγμιαια αυτον τον οιρμο σκεψης θα εκανα και φυσικα δεν θα αντιδρουσα καθολου.
Ποτε βγαινει η τριτη σεζον του borgias?ξερει κανενας;
Βασικα το κοιταζα προχτες και δεν εβγαλα ακρη... Μαλλον δεν εχει ανακοινωθει ακομα, εκτος αν μου ξεφυγε.
Καπου διαβασα πριν οτι θα βγει για το showtime του 13..τωρα τι ακριβως σημαινε δεν ξερω..!!
Kάθε season toy Borgias, βγαίνει Απρίλη.
Μια χαρα τοτε.δεν ειναι και πολυ μακρυα..!!προκειτε να ξεκινησω το boss διαβασα καποια πραγματακια και μου αρεσε..καλο ειναι;αξιζει;;
WD
Spoiler!
Για μένα από τις top σειρές που παίζονται αυτή τη στιγμή. Αν θέλει κάποιος ένα δράμα κυρίως βέβαια με πολιτικά παιχνίδια, ίντριγκες, αδίστακτους χαρακτήρες και ένα εξαιρετικό πρωταγωνιστή (ισάξιο του Cranston ή του Hall πχ).
Εντωμεταξύ αυτά που έχουν γίνει σε 4 επεισόδια Homeland είναι απλά απίστευτα... ότι ξέρουμε/φανταζόμαστε για το πως κυλάει μια σειρά, το έχουμε ξεχάσει ήδη.
Αψογο και το δευτερο επεισοδιο του WD. Ξεκινησε πολυ καλα η τριτη σεζον η μου φαινεται?
Spoiler!
@tony αυριο θα την ξεκινησω.και εγω διαβασα οτι ειναι απο τις καλυτερες..ιδωμεν..!
παιδια το wd ποια σειρα ειναι?
Το "The Walking Dead", Αριστο.
^^Παναγιωτη δεν το βλεπω το spoiler γιατι δεν εχω διαβασει το κομικ και δεν θελω να μαθω κατι που δεν γνωριζω! :)
Παντως γελασα πολυ με αυτο εδω:
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net...65991_700b.jpg
χαχαχαχα α ρε αθανατο 9gag!! :D
^^ αχαχαχαχα Καλό!
Γενικα καλα παει το WD το παιδάκι όμως όντως ειναι για πολλές σφαλιάρες...
Ειδα κ το 1ο επεισόδιο της 2ης του American horror story...
Spoiler!
Μαλλον κατι τετοιο θα γινει Δημητρη, γιατι, πραγματικα, θα ειναι ενα χιλιοπαιγμενο σεναριο το αλλο και δεν ταιριαζει, επισης, και με τη φιλοσοφια του AHS.
¶ψογο το τελευταίο επεισόδιο του fringe...Μακάρι και τα υπόλοιπα 8 να είναι σαν και αυτό.
Ανεβαίνει σε ratings το Arrow.
Για το Last Resort έχει κανείς άποψη?
^ότι το κανάλι ζήτησε περισσότερα επεισόδια...κάτι λέει αυτό :)
Περίμενα να δω αρκετό Dexter, έτσι ώστε να μπορω να σου απαντήσω σε αυτο το ποστ. Ξεκίνησα να βλέπω τη σειρά περίπου τρεις εβδομάδες πριν και είμαι στο τρίτο επεισόδιο της 5ης εποχής. Αρχικά να πω ότι μου αρέσει παρα πολυ και απορώ πως την "απερριψα" όταν, παλιότερα, είχα δει το πρώτο επεισόδιο. Αβυσσος η ψυχή του θεατή... Αυτο για να μην παρερμηνευθει αυτο που ακολουθεί και αποτελεί καθαρά τη δική μου γνώμη.
Το Dexter, αν μη τι αλλο, ειναι σειρά με πρωτότυπο και εξυπνο σενάριο, ενδιαφέροντες χαρακτήρες (όχι όλοι όμως...), αγωνία, ανατροπές, με background story, κλπ κλπ. Κοινώς, εχει ο,τι χρειάζεται για να ειναι μια επιτυχημένη σειρά και αυτο αποδεικνύεται απο το γεγονός ότι διανύουμε την 7η εποχή. Ωστόσο... Δεν ειναι σταθερά καλό. Η πρώτη εποχή τα "σπάει" και σε προϊδεαζει για μεγάλα πράγματα. Η δεύτερη καλή κι αυτη αλλα κινείται σε χαμηλότερα επίπεδα. Η τρίτη "ανεβαίνει" στα τελευταία επεισόδια μόνο, όταν και κορυφώνεται η υπόθεση. Η τέταρτη ειναι respect και τωρα, οπως είπα, έχω μπει στην πεμπτη. Για την έκτη έχω ακούσει μουδιασμένα σχόλια και για την έβδομη -όσο εχει παιξει- τα καλύτερα. Οπως προανέφερα, μου αρέσει πολυ!!!! Αλλα δε μπορω να μην παρατηρήσω ότι εχει ποιοτικά σκαμπανεβάσματα. Ειδικά στην τριτη εποχή, μέχρι το 6ο ή 7ο επεισόδιο, θυμόμουν μόνο ισπανικά ονόματα. Το Breaking Bad όμως...
...ειναι σταθερά αριστο!!!! Οχι απλα καλο ή πολυ καλο... Σε καμία εποχή δεν πέφτει η ποιότητα και δεν παρατηρείται το φαινόμενο σκηνών που υπάρχουν για να συμπληρωθεί η διάρκεια του επεισοδίου. Και αν σκεφτείς ότι σε όλες τις εποχές διαπραγματεύεται την ίδια ιστορία, αυτο το καθιστά "επίτευγμα".
Οι χαρακτήρες, τωρα, έχουν πολυ περισσότερο ενδιαφέρον και "θέση" στη σειρά. "Μετρημενοι" ρολοι που δεν "ξεφεύγουν" και συμβάλλουν σωστά στην εξέλιξη. Δες στο Dexter την Ντεμπ για παράδειγμα...Spoiler!
Επίσης, το Dexter εχει ιστορίες "δορυφόρους" με υπερβολικά προβλέψιμη εξέλιξη. Μετρημένα κουκιά το τι θα γίνει...
Έχω δώσει στο Dexter πολυ καλή βαθμολογία μέχρι τωρα. Εύκολα ένα 8-8μιση. Το βλέπω σε κάθε κενό που έχω. Αλλα BrBa δεν ειναι και, οπως φαίνεται, δε θα γίνει.
Τι επος ειναι ρε παιδια το dexter?? Holy crap γινεται ολο και καλυτερο!!
Περιμένω να σας φτάσω κι εγώ.
Οσο για το WD, δεν είμαι σίγουρος ότι μου αρέσει η νέα τροπή.
μου προτειναν μια σειρα και επειδη δεν θυμωμουν το ονομα, ημουν ετοιμος να ροτησω εδω αλλα εκανα ενα μικρο search στο imdb και τσακ! το βρηκα
http://www.imdb.com/title/tt1578873/
τι ειδους ειναι?
καλη???
Ρε αγόρι μου, σοβαρά τωρα, υπάρχουν τόσες σειρές γαμάτες και θες να δεις κάτι τέτοιο;;;;
Ξεκινησε κεγω BB ,ακομα ειμαι στην αρχη βεβαια,εχω δει την πρωτη σεζον μονο,αλλα μπορώ να σας πω τις εντυπωσεις μου,
Ακομα δεν τρελαθηκα,αν και μου αρεσε ο γουόλτερ σαν χαρακτηρας ,και το αρκετα εξυπνο χιούμορ,το βλεπω ευχαριστα ,αυτο που με ψιλο χάλασε ειναι τουλαχιστον στην πρωτη σεζον,οτι κανει τρελες κοιλιες ,τεράστιες περιόδους χωρις αγωνια δραση κτλ
Δηλαδη δεν τελειωνει το επεισοδιο και λεω αναν να δω και το επομενο,ας ελπισω προωθεί αλλαξει αυτο..
.
ΥΓ μερικες φορες ειναι πολυ προβλέψιμο
@Παυλος
λολ δεν ξερω μου το προτειναν και το χουν ετοιμο (χωρις subs βεβαια, αλλα δεν με πειραζει) και δεν θα χω αυτην την πολυωρη διαδικασια να το κατεβασω κ.τ.λ.
βασικα τωρα που το σκεφτομαι οκ εχεις δικιο! αλλα δεν ξερω , δεν εχω δοκιμασει καμοια νεα σειρα ,εχω μεινει στις παλιες (supernatural - οι πρωτοι κυκλοι, doctor who, merlin) λολ εκει ειμαι !
Η πλοκη του walking dead παει βασανιστικα αργα,θα ζησουμε εποχες prison break.
Παιδιά εγώ να κάνω μια ερώτηση walking dead γιατί δεν θυμάμαι..
Spoiler!
Super παει το walking dead, χωρις να εχω διαβασει τα comic θεωρω οτι το pacing στην τριτη σεζον ειναι πολυ σωστο μεχρι στιγμης.
Πολυ καλο και το τριτο επεισοδιο, αναμενουμε το επομενο. Ξερουμε ποσα επεισοδια θα εχει αυτη η σεζον?
13 νομιζω,slay παει γρηγορα σε σχεση με τα κομικ,νομιζω οτι σαν σεζον ειναι πιο αργη σε σχεση με τις 2 προηγουμενες,καθαρα τηλεοπτικα.
ποιο αργη απο την δευτερη season πεθαινεις
Για μένα πάει μια χαρά το walking dead(δεν έχω διαβάσει τα κομιξ) και γενικά έχω φάει τρελο κόλλημα με τη σειρα που δεν το περίμενα με τίποτα μιας και δεν είμαι φαν των ζόμπι!!