1-3 με γκολ του De Camargo. Δεν θα παίξει κι ο Σιμάο στον επαναληπτικό και με Κατσουράνη (λογικά) αμυντικό χαφ, θα είναι δύσκολα τα πράγματα.
ΥΣ. Πάντως ρε pictorino ούτε προφήτης να ήσουν.
Printable View
Νομίζω πάντως ο pictorino πέραν κάποιων κολλημένων απόψεων που έχει για τον ολυμπιακό γνωρίζει την ομάδα του πολύ καλύτερα από πολλούς.Δεν μιλάω για τον γκαλίνοβιτς μόνο αλλά και άλλες φορές που έχει πει αρκετά σωστά πράγματα που λόγω οπαδισμού μερικοί δεν τα δέχονται
Eνταξει επεστρεψε ο Γκαλινοβιτς..γυρισαμε πισω στα παλια.Αρχη της χρονιας.
Μαζι με τον φιλο του τον Δαρλα εδωσαν το παιχνιδι.
Ηταν που ηταν στραβο το κλιμα λογο των 2..ηρθε η ατυχια και κακη εμφανιση για κερασακι στην Τουρτα.
Μετα το 1-3 πολυ δυκολα τα πραγματα.Ο ΠΑΟ ειναι ικανος παντα για το 2πλο ,αλλα ειναι πολυ δυσκολο να βαλουμε 3 γκολ.
Η Στανταρ μου θυμισε Καβαλα(ή μαλλον χειροτερη ομαδα λολ).Απο το πουθενα 0-2,μετα ολοι πισω και επεφταν συνεχεια.Στο 2ο δεν παιχτηκε μπαλα μετα το γκολ.Ενα παιχνιδι γεματο διακοπες ηταν.
------Αυτόματη Συνένωση Μηνύματος-------
Ο Πικτοριο ειναι ο κλασικος ελληνας οπαδος.Την μια θεοι την αλλοι αμπαλοι.:muhaha::muhaha:
Δλδ αυτο εσυ βρισκεις λογικο?
ΕΛΛΑΣ ΕΥΡΩΠΗ.....ΜΑΡΙΟ ΓΚΑΛΙΝΟΒΙΤΣ lol
Πραγματικά για λύπηση ρε, δεν πιστεύω ότι χαράμισα το βράδυ μου για να δω αυτό το έκτρωμα.
Αυτός ο mbokani ρε παιδιά ηθοποιός δεν είναι? Μου θύμιζε κάποιον από το planet of the APES. Θα έχω εφιάλτες το βράδυ xaxa
Μιλάω για το σύνολο των posts του.Όσο για το σχόλιο για τη σταντάρ εδώ είναι φίλε που δεν βλέπεις πραγματικά τι γίνεται στο γήπεδο(παρά μόνο ότι συμφέρει την ομάδα σου)
Έκανες σε όλο το ματς επίθεση σαν αυτή στο τρίτο γκολ?Ακόμα και τα γκολ που ευθύνεται ο γκαλίνοβιτς ήταν ευκαιρίες και όχι φάσεις από το πουθενά.
Τέσπα αν θέλεις να βρίσκεις δικαιολογίες για κάθε σχόλιο είσαι μάστορας
πότε ακριβώς τους έκανα θεούς; ε πότε!!!
φέτος, σε μια χρονιά που είμαστε σχεδόν όλες τις αγωνιστικές 1οι και κερδίσαμε 2 φορές τη ρόμα ενώ έχω διαρκείας περισσότερες φορές ΔΕΝ έχω πάει και κλαίω τα λεφτά μου σχεδόν κάθε φορά που πηγαίνω... τόσο θεούς...
Ρε παίδες ένας φίλος μου είπε να γίνω βάζελος για να ζω μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές? Σαν την σημερινή εννοούσε?
Τέλος πάντων ελπίζω να μην έχουμε κλάματα και την Κυριακή γιατί δεν έχω άλλα χαρτομάντιλα να του δώσω...
Μάλλον πρέπει να το πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα μπας και επενδύσουν πιο σοβαρά οι ομάδες του κέντρου.
Κι ένα στοιχηματάκι. Ο πρ'οην Θυελλάρας Βαγγέλης Καούνος θα σκοράρει για τον Αστέρα την Κυριακή!
Μα απορώ πως σας νίκησε ο Ατρόμητος του Βελγίου ενώ αποκλείσατε την υπερομάδα Ρόμα.....?????Α ρε πρέσβη μόνο εσύ τα κάνεις αυτά...Φίλε Αρίστο13 στα έλεγα για την πουτάνα την τύχη που δεν μπορεί να σε πάει πάντα αίμα αλλά εσύ μίλαγες για τσουξίματα....τώρα μάλλον άλλος έχει το τσούξιμο...
Φιλικά!!!
Ο αρίστος ετοιμάζεται για την 21-3 που θα δει το μπαρτσελόνα-ολυμπιακός
Πάντως αν είχαμε 2 παίχτες φέτος να έπαιζαν αντί να είναι τραυματίες (Γκαλέτι-Ντουντού για να μην πω και για τους υπόλοιπους 5-6 βασικούς που τραυματίζονται κατά καιρούς....) τους είχαμε χαλαρά τους πελάτες,φαντάσου να μην είχαν σε 6-7 αγώνες Σισέ-Καραβούτη.......μιλάμε 15 βαθμούς πίσω θα ήταν τώρα.....Δεν πειράζει όμως,φέτος τους το χαρίζει ο Κόκκαλης.............
δεν εχω διαβασει τιποτα ακομα, απλα να θυμισω στους 2 παραλογους του φορουμ τι ελεγαν πριν μερικους μηνες για στανταρ....Απλα κλειστε το........
Και να φανταστείτε ότι αυτή η ομάδα είναι 24 βαθμούς πίσω από την πρώτη Άντερλεχτ!!!!!!!
gtakis μη μιλας για τυχη φετος και εσυ ρε φιλε, ασε μας τωρα. Που απο την αρχη σας εχουν κατσει οι πιο βολικες κληρωσεις και περασατε τον πιο γελοιο ομιλο απο καταβολης CL με μηδεν μπαλα. Με μια σοβαρη ομαδα εχετε παιξει φετος στο cl και σας ειδαμε...
Σημερα δεν παιξαμε καλα και το πληρωσαμε απλα. Και ειναι λογικο αυτο, οταν βλεπεις μια νοοτροπια στη ομαδα του τυπου ''ενταξει η Ευρωπη αλλα το πρωταθλημα ειναι ολα τα λεφτα'' δεν μπορεις να περιμενεις πολλα...Οταν ο Νιομπλας μεσοβδομαδα δηλωνε οτι στο πρωταθλημα θα βαλουμε τη φουλ ενδεκαδα και στην Ευρωπη αυτους που μπορουν να βοηθησουν τι να λεμε τωρα. Δηλ εγω σαν βαζελος που με ενδιεφερε το σημερινο παιχνιδι περισσοτερο απο αυτο της Κυριακης ειμαι ηλιθιος?...αυτοσκοπος το πρωταθλημα?
Από την άρσεναλ φάγαμε μόνο 2 και αυτά από το 75 και μετά.Οι άλλοι χτες έφαγαν 5.Όσο για την σταντάρ το πόσο γελοία ήταν το είδες απόψε.Και αυτό έγινε επειδή την υποτίμησες για χάρη των εφημερίδων που έκαναν καζούρα στον ολυμπιακό.
E αφου φαγατε μονο δυο, ενταξει μωρε...Σε ενα ματς που ο Νικοπολιδης ειχε πιασει τα απιαστα. Πλακιτσα εκανε η Αρσεναλ και στα δυο παιχνιδια και στο πρωτο και στο δευτερο που εβαλε τα τριτα της. Οσο για τη Στανταρ, δεν αλλαζει τιποτα, μια μετριοτατη ομαδα ειναι και τιποτα παραπανω. Τους καναμε μαγκες σημερα με μπροσταρη τον Γκαλινοβιτς
Εντάξει πλάκα μας έκανε η άρσεναλ δεν διαφωνώ αν σκεφτείς ότι και οι 11 της άρσεναλ ξέρουν καλύτερη μπάλα από τους δικούς μας 11.Πάντως έληξε 2-0
Τώρα με τη σταντάρ δεν νομίζω να περίμενες τίποτα καλύτερο με τέτοια εμφάνιση.Και στέκομαι από το 1-2 και μετά που έχεις την ψυχολογία.......και δεν κάνεις τίποτα στο ματς παρά τρως και τρίτο
Αυτο εγραψα και πιο πανω, αντι να τρωμε σιδερα μετα το γκολ, εκει που ξεσηκωθηκε και ο κοσμος, αυτη που φαινοταν περισσοτερο στο παιχνιδι απο το 55'-75' ηταν η Στανταρ. Κατι πηγαμε να κανουμε στα πρωτα δεκα λεπτα, ηρθε εκεινη η διακοπη στο 58' για τρια τεσσερα λεπτα, μετα παπαλα. Και παρολο που μας γλυτωσε ο διαιτητης απο 1-2 κοκκινες, ειδικα του Βυντρα ηταν δευτερη κιτρινη μαρς, δεν καναμε τιποτα, ε λογικο ηταν σε μια αντεπιθεση να την παθουμε οπως την παθαμε και να τελειωσει το θεμα προκριση
Το ματς σημερα ηταν οντως ΧΑΛΙΑ.
Κριμα τα 20ευρω που εδωσα για να δω αυτην την αθλιοτητα.
Δεν εγινε ουτε ενα σουτ απο τη μερια μας, ημαρτον ρε παιδια, πως να μπει γκολ χωρις σουτ?
Η αμυνα ηταν ξανα πανηγυρι, και ο galinovic (πραγματικα τραγικος, αν δεν φυγει το καλοκαιρι δεν ξερω τι να πω...) εδωσε τα 2 πρωτα γκολ στο πιατο.
Ο leto για αλλη μια φορα δεν ετρεξε σχεδον καθολου και ηταν σχεδον τιποτα μεσα στο γηπεδο, ενω ο Νινης δεν ηταν σε καθολου καλη μερα, και νομιζω πως επρεπε να παει λιγο πιο αριστερα.
Στο τριτο γκολ ελειπε ο Δαρλας που αποχωρησε κιολας αλλα οπως και να χει, παλι η αμυνα την επαιξε.
Φετος δεν ξαναπαω στο γηπεδο, απο του χρονου αν δειξουν πως η αποδοση ειναι σταθερη και πως δεν παιζουν 1/2 ματς καλα θα παω.
φιλε απο πανω να ξερεις οτι δεν κανεις χαρη στην ομαδα να ερχεσαι γηπεδο και αν ειναι να ερχεσαι για να γκρινιαζεις σε μια ηττα που κατα 90% εφταιγε ενας παιχτης καλυτερα μεινε σπιτι σου αλλα σπιτι σου να μεινεις και σε περιπτωση φιεστας και χαρων διαφορων
Ρε φιλε σου ειπε κανεις πως δεν υποστηριζω την ομαδα??
Απλα λεω τον πονο μου και τη γνωμη μου, σημερα δεν παιξανε μπαλα καθολου. Αν επαιζαν θα ειχαν και δικαιολογια και φυσικα θα το εγραφα στις εντυπωσεις μου. Στο οτι κατα 90% εφταιγε ενας παιχτης, δεν αντιλεγω, απλα και οι υπολοιποι δεν εδωσαν αυτο που επρεπε για εντος εδρας ματς.
Eισαι σιγουρος οτι δεν βλεπω μπαλα?
Οταν ειναι ανοιχτο το παιχνιδι καθως ειχαμε ανεβει και με μειων ενα παιχτη στην 4αδα της αμυνας(Δαρλα που ηταν κουτσος) πως να μην ειναι καλη η 3η επιθεση της Στανταρ?Η Καβαλα εκανε καλυτερες αντεπιθεσεις.
Οχι δεν επαιξα καλα και το ειπα.Αλλα κατα κυριο λογο εχασα λογο Γκαλινοβιτς..
Τυχαιο ειναι οτι τα ιδια ειχαν γινει και στα πρωτα παιχνιδια του ΠΑΟ στην Ευρωπη με αυτον στο τερμα?Οταν κανεις δωρο 2 γκολ τοσο γρηγορα,ειναι ευκολο να επανελθεις?
Ωραια λοιπον, στα λογια μου ερχεσαι. Δεν ηρθα να του καψω ολους, απλα εγραψα αυτα που ειδα. Δυστυχως ο Τζορβας μαλλον ειχε γαστρεντεριτιδα και για αυτο δεν επαιξε, αλλιως το αποτελεσμα πιθανοτατα να ηταν αλλο.
Πικτοριο πρεπει να καταλαβεις οτι υπαρχουν και οι ατυχες στιγμες.Εσυ οταν νικαμε πρωτος πεταγεσαι και λες μπραβο(ανατροπη με Ρομα) και οταν χανουμε πρωτος τους βριζεις.
Θελεις Τζιγκερ πισω?Γινεται μια προσπαθεια τα τελευταια χρονια.Βαρεθηκα να ακουω γκρινια.
Ειμαστε μεσα και στους 3 στοχους,ειμαστε φαβορι για πρωταθλημα και κυπελλο και στην Ευρωπη αποκλεισαμε την πιο φορμαρισμενη ομαδα της Ευρωπης με 2 νικες...Τι αλλο θελουμε αυτη τη στιγμη?Ηρθε μια ηττα,μετα απο κακη εμφανιση και ατυχια και αρχισαν τα οργανα...
Ελεος..
Η χτεσινή Σταντάρ ήταν 10 κλάσεις κάτω από την ομάδα που αντιμετώπισε ο χάρτινος. Απλά ο βάζελος ήταν για κλοτσιές, πραγματικά ομάδα για λύπηση. Και αιώνια ομάδα για λύπηση θα είναι όσο στο 1 υπάρχει αυτός ο ανεκδιήγητος τερματοφύλακας. Όσες φορές και αν δω το δεύτερο γκολ πραγματικά δεν το πιστεύω. Πατάει ΦΡΕΝΟ ο άνθρωπος ρε a0x0ax0a0xa0xa0x0a0. Πόσες φορές θα βρεις μια ομάδα της πλάκας - γιατί τέτοια είναι - στους 16 του UEFA?
Ας του έβαζαν πάμπερς, ας του έβαζαν έναν γκιογκιο δίπλα στο τέρμα να κάνει την ανάγκη του κάθε τρεις και λίγο. Λιγότερο γελοίες λύσεις πιστεύω από το να ξεκινάς με βασικό τον Γκαργκαλινοβιτς :scared:
Άλλη μια φορά που το "εύκολη ομάδα" (όλοι το έλεγαν όταν έμαθαν τον αντίπαλο μετά τη Ρόμα) δεν το είδε Ελληνική ομάδα και μέσα στο γήπεδο......καλύτερος παίχτης ήταν ο Βύντρα οπότε γιατί λέτε μόνο για τον τροχονόμο-Γκαλίνοβιτς;;;;......όχι ότι κάποιους τους πείραξε και πολύ αφού ο στόχος είναι το πρωτάθλημα.
Αμάν με αυτούς τους δημοσιογράφους. Άλλο ματς είδαν πάλι χτες. Αντί να πουν τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη μου γράφουν όλη ότι η ομάδα δεν έπαιξε. Που να παίξει ρε λαμόγια όταν ο μαλάκας ο Γκαλονοβιτς έχει φάει δύο γκολ από δύο προσπάθειες μέσα σε 5 λεπτά; Τι να παίξει; Που και έναν από εμάς να βάζανε τέρμα δεν θα τα τρώγαμε αυτά τα αστεία γκολ. Ε΄χω και κάποιου ανεγκέφαλους και μου λένε καλύτερα για να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα. Ε, όχι ρε φίλε. Κέρδισα μια πολύ καλή Ρώμα και περιμένω μια αξιοπρεπή εμφάνιση και όχι αυτό το χάλι. Σιγά την ομάδα που αντιμετωπίζαμε κιόλας. Άμα δεν μπορεί να πάει σπίτι του όπως και θα πηγαίναμε και εμείς να δεν αποδίδαμε στην δουλειά μας. Αρκετά τον στήριξε η ομάδα. Διώξαμε ένα κάρο καλούς πορτιέρο και κρατήσαμε το μπάζο. Ρε ουστ.
ta 2 prota itan doro tou galinovic kai to trito to efage logo tou traumatia darla an ithele o panathinaikos mporouse na perasei pisteuo alla i omada skeftetai mono to double den xeneronoume pote,stis xares kai stis lipes mazi
salonikie ti eisai mpaok?
τελικα ολο λογια εισαστε. ευρω ρουφηχτρες
αν κανουν το διπλο στιν τριπολη και το χθεσινο δεν θα μας ενοχλησει καθολου
Εγώ θα ήθελα να μάθω ποιο φαεινό μυαλό της ΕΛ.ΑΣ ήταν υπεύθυνο χθες στο ΟΑΚΑ?Τι έγινε?Σας περίσσεψαν δακρυγόνα από το κέντρο και είπατε να τα χρησιμοποιήσετε στο πέταλο?Καλά να πάθετε!Ας προσέχατε!Α, ρε ΜΑΤάδες δεν θα βάλετε μυαλό ποτέ!
μετριότατη ως κακή ομάδα είναι η σταντάρ και αυτό ΔΕΝ αλλάζει. εμείς είμασταν ξεφτύλες χθες όχι πως παίξαμε με σοβαρό αντίπαλο.
όταν δω το καλό θα το πω. όταν δω τα χθεσινά θα κράξω. βαρέθηκα να βλέπω τις ίδιες νοοτροπίες, βαρέθηκα. δεν είμαι εγώ ο γκρινιάρης, εσείς είστε υπεραισιόδοξοι άνευ λόγου και αιτίας. πείτε μου ένα αγωνιστικό στοιχείο της ομάδας, κάτι που κάνουμε σωστά στο γήπεδο για να αισιοδοξώ και να μην γκρινιάζω. εγώ φταίω που πήρα διαρκείας και βαριέμαι να πάω γήπεδο; τα όργανα δεν άρχισαν τώρα... εδώ και μήνες άρχισαν αλλά μάλλον θα πρέπει να κλείνουμε τα μάτια και να μην γκρινιάζουμε... όπως άκουγαν την κριτική πριν 2+ χρόνια πριν, έτσι θα την ακούσουν και τώρα..
τελικά δεν είστε πουθενά. ευρω ανύπαρκτοι
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ ΤΟΥ ΖΑΒΛΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΙΛΟΪΔΗ. ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
Αρχική / Μπάσκετ / Euroleague / Πράσινοι και κορυφαίοι
Πράσινοι και κορυφαίοι
12 Μαρ. 2010 11:39 Γιάννης Αβραμίδης
Tags: Euroleague
Έληξε η ψηφοφορία για την κορυφαία δεκάδα της δεκαετίας και οι πράσινοι κέρδισαν την μάχη με επτά από τους δέκα εκλεχτούς του μπασκετικού κοινού να έχουν φορέσει την φανέλα του Παναθηναϊκού
7 σχόλιο/α
http://prasinanea.gr/incoming/articl...620/dekade.JPG
Η ψηφοφορία για την κορυφαία δεκάδα στην πρώτη δεκαετία της Ευρωλίγκα έληξε και οι φίλαθλοι από όλο τον κόσμο που ψήφισαν επί δύο σχεδόν μήνες έκαναν το πρώτο βήμα για να ανακοινωθούν οι καλύτεροι δέκα παίκτες που έπαιξαν στην διοργάνωση.
Και ο Παναθηναϊκός έχει... εφταπλή εκπροσώπηση!
Αναλυτικά, πρώτος σε ψήφους ήρθε ο Ντέγιαν Μποντίρογκα που κέρδισε στο τέλος τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Μέσα στην δεκάδα είναι οι νυν πράσινοι Νίκολα Πέκοβιτς και ο μοναδικός Έλληνας της δεκάδας, Δημήτρης Διαμαντίδης.
Συνολικά ψήφισαν περισσότεροι από 1,3 εκατομμύρια οπαδοί από όλοι την Ευρώπη! Η τελική κορυφαία δεκάδα θα βγει μετά και την ψηφοφορία δημοσιογράφων από όλη την Ευρώπη.
Αναλυτικά:
1. Ντέγιαν Μποντιρόγκα 72,130 ψήφοι.
2. Σαρούνας Γιασικεβίτσιους 70,317 ψήφοι.
3. Ραμούνας Σισκάουσκας 56,687 ψήφοι.
4. Άρβιντας Σαμπόνις 47,235 ψήφοι.
5. Ντέγιαν Τομάσεβιτς 46,373 ψήφοι.
6. Νίκολα Πέκοβιτς 43,777 ψήφοι.
7. Μίλος Βούγιανιτς 40,295 ψήφοι.
8. Άρβιντας Μασιγιάουσκας 39,778 ψήφοι.
9. Μάρκους Μπράουν 39,702 ψήφοι.
10.Δημήτρης Διαμαντίδης 39,299 ψήφοι
http://prasinanea.gr/basket/euroleague/article16472.ece
τελικά δεν είστε πουθενά. ευρω ανύπαρκτοι
Γιατι εσεις που εισαστε δεν εχω καταλαβει? τοσα χρονια μας τα ζαλιζετε για ευρωπη για ποιο λογο ομως? επειδη πηγατε στους 4? ε και? και η μπορντω μπορει να παει στους 4, την κανει αυτο μεγαλη ομαδα στην ευρωπη?
μη μου πεις τωρα για την ιντερ, γιατι τοσα χρονια ταμπουρι πισω παιζατε στην ευρωπη + οτι ειστε και πολυ κωλοφαρδοι.
μας τα εχετε ζαλισει γιαυτο πολυ χαρηκα χθες... Ειδικα με το 3ο μπαλακι.