O Αμερικανος Kratos.
Attachment 2004
:a050:
Printable View
O Αμερικανος Kratos.
Attachment 2004
:a050:
Κι εγω για την παλια λεω που ο Kratos ειναι θυμωμενος ραπερ :hysterical:
Πλακα πλακα η φωνη του φαινεται λιγο διαφορετικη στο GOWA.Παιζει να εχει αλλαξει?
Για τον ρολο που εγραψαν ο ηθοποιος ηταν μια χαρα. Το οτι ο Κρατος θελουν οι δημιουργοι να ακουγεται νευριασμενος και θυμωμενος με ολους και ολα δεν ειναι θεμα ηθοποιου αλλα θεμα σκηνοθετη. Ειναι σαν να παραπονιεμαι γιατι ο Αλ Πατσινο ακουγεται αδερφη στην τελευταια (αισχρη ταινια) που κανει την αδερφη. Τουλαχιστον ο Αμερικανος Κρατος πειθει κατα πολυ περισσοτερο οτι ειναι νευριασμενος και θυμωμενος ενω ο Ελληνας ηθοποιος ακουγεται περισσοτερο λες και βαριεται που ζει γενικοτερα ή κατι αλλο. Για να μην μιλησω παλι για την αποδοση του κειμενου... "τα εδωσα ολα"... που ακολουθειται με την φραση "και το σπιτι μου"... ε φεηλ η καρμπον μεταφραση. Αυτη ειναι μια φραση που βγαινει ομορφα στα αγγλικα, στα ελληνικα ακουγεται ηλιθιο.
Το "ραπ" δεν κααλαβα που κολαει βεβαια, δεν μου δημιουργηθηκε τετοια εντυπωση, οτι μιλαει ξερω'γω γρηγορα ή μιλαει την αργκο της ραπ "yo dawg" κι ετσι, αλλα ισως δεν θυμαμαι καλα εγω.
Oχι νομιζω ο Carson ειναι παλι.
ναι ρε δεν λεω οτι λεει yo dawg (αχαχχαχα) αλλα μιλαει με αυτο το στυλακι.
Σε εκεινο το reveal της e3 που σε ολο το trailer κανει επικη αφηγηση ο Zeus στο τελος πεταγεται ο Kratos και λεει "there will be only chaos" και ασυναισθητα προσθετω το "bitch" :hysterical:
Εμενα με ενοχλει κυριως οταν ουρλιαζει οργισμενος.Δεν μου αρεσει καθολου.
Θα ειχε χαβαλε παντως να πεταγε τετοιες ατακες δεν λεω! :D Καλα οχι οτι γενικοτερα τα GOW ηταν υποδειγματα voice acting, αλλα ενταξει ηταν ενος αξιοπρεπους επιπεδου.
Στο ποστ πιο πίσω που έβαλα ένα review, προς το τέλος λέει 8-10 ώρες.
Βρήκαμε και τον Κράτο: http://www.facebook.com/costadino
:P :D
Εντάξει δεν είναι κ άσχημη η μεταγλώττιση αλλά όντως φαίνονται σαν να μην έχουν συναισθήματα!
Ρε παιδιά άμα το πάρουμε απο εδώ εξελληνισμενο θα μπορούμε να το παίξουμε στα αγγλικά;
Μπα δε νομιζω φιλε Σπυρο
- - - Updated - - -
Μπα δε νομιζω φιλε Σπυρο
το θεμα ειναι απο εξω αν το παρουμε τι γινεται....
Βρε παιδιά καταλαβαίνω ότι έχουμε κρίση, αλλά δεν βγαίνουν και πολλά παιχνίδια φουλ μεταγλωττισμένα.
Αγοράστε το από εδώ πέρα αν θέλετε να στηρίξετε την προσπάθεια, μπας και δούμε περισσότερα μεταγλωττισμένα παιχνίδια στο μέλλον...
Πολυ σωστος.
Γιατί να κάνουμε εμείς πίσω και να το αγοράσουμε από εδώ και να μην κάνουν αυτοί από πλευράς τιμολόγησης; Μπήκα στο public του συντάγματος την περασμένη παρασκευή και με έπιασε η καρδιά μου. Οι gaming dealers σε αυτή τη χώρα ζουν σε μια άλλη διάσταση. Αν είναι να πληρώνω 20-30 ευρώ παραπάνω έναν τίτλο για να έχει ελληνική μεταγλώτιση......λυπάμαι αλλά θα προτιμήσω μια έκδοση που δεν έχει ούτε την αγγλική μέσα. Καλύτερα κορεάτικο σπικάζ και προσιτό :=D