Στο ΧΒΟΧ το επαιξαν.
Printable View
Στο ΧΒΟΧ το επαιξαν.
Παιδια δεν ξερω για σας, αλλα εγω το ειδα απο εδω http://gamingeverything.com/11519/fi...s-in/?pid=7039
βεβαια μπορει να μην σας το ανοιγει για το λογο που γραφει ο Majere κ εχει απολυτο δικιο!
Υ.Γ. Ηλια καλο ειναι να μην πεταμε λινκς στο ακυρο, χωρις να προσδιοριζουμε. Δεν το βλεπω με τιποτα, αφου δεν ξερω τι ειναι...
ναι ρε παιδια ημαρτον με τα σκετα λινκς... δηλαδη τι κακο ειναι αυτο το πραγμα. Να πεταξω κι εγω ενα λινκ youtube με το τελος του παιχνιδιου και να μην το ξερει κανεις να παει να το δει.
Ενταξει ο Ηλιας σιγουρα δεν το εχει κανει αυτο που λεω τωρα αλλα καταλαβαινετε τι εννοω... πειτε μας τι ειναι αυτο που βαζετε, μην το πετατε ετσι ακυρα. :)
The Sound of Skyrim
Δεν είναι Spoil
+rep στον Ηλια για την παραπανω απαντηση του (εντελως ακομπλεξαριστη).
Παιδες περιττο να πω οτι οποιος το δει σε κανα μαγαζι πριν τη Παρασκευη το διατυμπανιζει εδω μεσα :a042:
Δεν εκανα προπαραγγελια τελικα θεωρωντας οτι θα το βρω την Παρασκευη, ελπιζω να μην γινει καμια στραβη και δεν το εχουν.
Nαι κι εγω χειροκροτω τον Ηλια και επειδη ξερω οτι δεν εχει τετοια κομπλεξ γι αυτο το ειπα σε δικο του ποστ, αλλα με αφορμη γιατι το κανουν και αλλα παιδια. Ημουν σιγουρος οπως ειπα και στο ποστ οτι δεν υπηρχε περιπτωση ο Ηλιας να εβαζε σποιλερ χωρις προειδοποιηση, αλλα καμμια φορα χρησιμοποιεις αυτους που ξερεις οτι δεν εχουν θεμα για να τα ακουσουν ολοι! Μπραβο και απο εμενα Ηλια! :) (+ρεπ και να θελω δεν μπορω γιατι δεν με αφηνει λολ!)
ναι στε καλα παιδια.
Είναι πλέον ελαφρώς ουτοπικό να περιμένουμε κυκλοφορίες του μεγέθους του Skyrim να παρουσιάζονται υπερπλήρεις (από όλες τις απόψεις) κατά την κυκλοφορία τους. Είτε πρόκειται για περιεχόμενο (first day dlcs) είτε πρόκειται για διόρθωση τεχνικών θεμάτων, η λύση για τους δημιουργούς είναι μία: Παραδίδουμε τον τίτλο στo deadline που επιβάλλει η εταιρεία διανομής και συμμαζεύουμε ό,τι μπορούμε στο υπόλοιπο διάστημα μέχρι την επίσημη κυκλοφορία του παιχνιδιού. Έτσι και στην περίπτωση του Skyrim, μετά από αναφορές παικτών που με διάφορους τρόπους είχαν πρόσβαση στον τίτλο νωρίτερα του προκαθορισμένου, ότι υπάρχουν κάποια τεχνικά θέματα (ιδίως αναφέρεται ότι με εγκατεστημένο το παιχνίδι στο σκληρό δίσκο του Xbox 360, κατά το loading περιοχών κάποια textures αργούν να φορτώσουν), υπήρξε απάντηση από την Bethesda ότι στις 11 Νοεμβρίου θα υπάρχει για όλες τις πλατφόρμες διαθέσιμο το patch 1.1 που θα επιλαμβάνεται τέτοιων θεμάτων.
gameover.gr
Skyrim Review Coming Soon
http://uk.pc.ign.com/articles/121/1211860p1.html
Τελικα ειχε δικιο ο Hakoo και το neogaf για το embargo.
Μαλιστα, το IGN εβαλε κ ωρα που θα το ανεβασει!
Εχω παιξει 1 ωρα περιπου στο ps3.Δεν προλαβα για παραπανω.Αυριο περισσοτερα.
Λοιπον, αρχικα στο θεμα των γραφικων που φανταζομαι καιει πολυ κοσμο (οχι εμενα:P) :
Για να συνεννοηθουμε θα εδινα 9/10.Εξαιτιας του τεραστιου χαρτη δεν μπορω να φανταστω ποσο καλυτερα θα μπορουσαν να ητανε.Ισως στο pc να ειναι ακομα καλυτερα οποτε καλο θα ηταν οσοι εχετε pc τουμπανο να το δειτε και εκει.Σε γενικες γραμμες ειναι εντυπωσιακοτατα.Ειναι στιγμες που μενεις με το στομα ανοιχτο λογω τοπιου, λογω χρωματων...Στο animation τωρα, εμενα με ικανοποιησε αλλα ξερω οτι οι απαιτητικοι δεν θα συμφωνησουν (σε 3ο προσωπο δεν το επαιξα καθολου)αν κρινω απο το πως κινουνται οι NPC.Εντυπωσιακα ειναι και τα εφφε απο τα ξορκια.
Ηχος καταπληκτικος.Σε ολα του.Soundtrack ανατριχιαστικο, εφφε μαχης σουπερ, ατμοσφαιρα απιστευτη!
Gameplay ειναι κλασικο elder scrolls.Για τη 1 ωρα που επαιξα δεν εχω να πω και πολλα αλλα με πονο ψυχης το εκλεισα.Αυτο τα λεει ολα.
Για την ιστορια κλπ δεν εχει νοημα να πω το οτιδηποτε ειναι spoiler.Δρακο δεν ειδα και ευτυχως, πραγματικα θα εψαχνα να κρυφτω δεν νομιζω οτι θα παλευα ουτε για 1''! Εκεινο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι οταν ξεκινησε κανονικα το παιχνιδι πηγα κλασικα να μην ακολουθησω το story και εκει που βρεθηκα μονος σε κατι ερημιες, σκοτεινιασε και φοβηθηκα.Γυρισα αμεσως σε πολη να κανω rest!Σε ρουφαει η ατμοσφαιρα ρε σεις...παρα πολυ.Θα με θυμηθειτε οταν το πιασετε στα χερια σας!
Χειρισμος μια χαρα responsive με το fragfx που παιζω δεν εχω την παραμικρη δυσκολια για στοχευση.
Ενα αλλο που θα ηθελα να σχολιασω ειναι οτι με το που εβαλα το δισκακι μεσα μου ζητησε update στην εκδοση 2.00! Eλεος.ευτυχως ειναι μικρο 54 MB.
Λοιπον προσωπικα δεν ξερω ποιο παιχνιδι θα με κανει να το παρατησω αλλα ειλικρινα δεν εχω στο μυαλο μου καποιο.Ειναι αυτο που περιμενα μετα το Oblivion και δειχνει τεραστιο!
Υ.Γ. ο χαρτης που εχει μεσα το κουτι ειναι σε πολυ καλη ποιοτητα, δεν ειναι το κλασικο το γυαλιστερο χαρτι.Θα γουσταρετε σιγουρα.
Oχι οτι δεν με ενδιαφερουν οι εντυπωσεις σου αλλα ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ? :confuzed:
Και πες σε παρακαλω παραπανω αν μπορεις για τα τεχνικα αναφορικα με την εκδοση του ps3. Framerate? Textures?
edit
ακυρο, τωρα ειδα οτι το πηρες απο εδω μεσω αγγελιας.
Ναι, οντως εχει βγει ηδη patch για το παιχνιδι. Το εχουν πει απο την προηγουμενη εβδομαδα, το official κειμενακι ελεγε κατι του στυλ "fixes quest advancement issues" οποτε κατι με bugs θα εχει να κανει.
Το θεμα με τα textures με προβληματιζει (ισχυει ακριβως το ιδιο και στο ΧΒΟΧ btw):
Ειναι ας πουμε στην ιδια περιοχη ενας βραχος κανονικοτατος με ωραιοτατα textures και ενας αλλος με χαλια textures.Πως το καταφεραν αυτο ειλικρινα δεν ξερω.Πρεπει να ειναι bug της μηχανης γραφικων(υφισταται τετοιο πραγμα??).Δεν ξερω τι αλλο να πω.Π.χ. στο πρωτο χωριουδακι εχει ταμπελα απεξω απο την ταβερνα.Ε, με τα βιας ξεκαθαρισα το ονομα της.Ειναι για εμενα τριχες αυτα.Αλλα για καποιον που θελει τουμπανε γραφικα θα το σκεφτει παραπανω.Ειναι στιγμες παλι που ειναι ολα σαν ζωγραφια.Πραγματικα πανεμορφα.Δεν ξερω ουτε που οφειλεται ουτε τι ακριβως φταιει.Πολυ πιθανον την Παρασκευη να εχουμε κιαλλο update.Σε σημεια θυμιζει Oblivion σε αλλα παλι ειναι ετη φωτος μπροστα.Στο framerate ειναι μια χαρα , δεν με ειδα να με απασχολει κανα frame drop ειναι μπορω να πω απροβληματιστο ακομα και στη μαχη.Δρακο δεν εχω παλεψει να ξερω ποσο smooth θα ειναι η εμπειρια αλλα νομιζω οτι δεν θα μασησει και θα ειναι εντυπωσιακο το σκηνικό.
Ακουγομαι συγκρατημενος με τα γραφικα γιατι δεν ξερω τα γουστα του καθενος και να παρω κανεναν στο λαιμο μου δεν θελω.Δεν ειναι το δυνατοτερο του στοιχειο, αυτη ειναι η αποψη μου.Στις κονσολες δλδ.Στο pc θα εχει αυτο το κατι παραπανω και σε αυτον τον τομεα.Αυτη την αισθηση εχω. Νομιζω οτι δεν ειναι τα γραφικα που βλεπαμε στα videos οταν το εδειξαν.Μπορει να κανω και λαθος.Πραγματικα περιμενω και αλλων την αποψη μηπως ειμαι αυστηρος εγω ενω δεν πρεπει.
Το θεμα ειναι οτι ειναι τρελα εθιστικο σαν παιχνιδι.Χανεσαι πραγματικά.
Για να μην κουραζω παραπανω απλα να πω οτι ειναι επος.Ενα ζωντανο βιβλιο.Νομιζω θα εχουν να γραφτουν πολλες σελιδες σε αυτο το thread.
^^ Ευχαριστουμε πολυ για τις εντυπωσεις! Σου χρωσταω ρεπ εννοειται γιατι δεν με αφηνει τωρα!
Μου αρεσει ο τροπος που σχολιασεις τον τεχνικο τομεα, πραγματικα μπραβο σου. Αλλα τις περισσοτερες φορες ειναι ακριβως οπως το ειπες υποκειμενικο στα γουστα του καθενος, καθοτι γραφικα δεν ειναι μονο τα καθαρα τεχνικα στοιχεια, αλλα και το καλλιτεχνικο. Ας πουμε εγω τρελαινομαι για σκηνικο τυπου Skyrim, μεσαιωνικο, με δρακους κλπ. Καποιος αλλος μπορει να τρελαινεται για σκηνικα fantasy rpg τυπου Final Fantasy. Οποτε αυτο ειναι καθαρα θεμα γουστου.
Παντως αυτο με τα textures οντως πρεπει να ειναι προβλημα. Θελω να πιστευω οτι δεν ειναι απλα αμελεια λογω του οτι δεν ασχολουνται και τοσο με το PS3...
Αντε καλη συνεχεια εγω θα πρεπει να περιμενω δυστυχως γιατι με αυτο το μπαραζ παιχνιδιων εχω φαει καψιμο πολυ....
ΥΓ: Α κατι παρα μα παρα πολυ σημαντικο... το framerate πως ειναι? Υπο ολες τις συνθηκες εννοω, μαχη με πολλους, ταξιδευοντας στον κοσμο με το αλογο κλπ κλπ?
Επειδη παιζω απο το πρωι :P εχω πολλα να πω στα θετικα του παιχνιδιου.Ειλικρινα δεν ξερω απο που να πρωτο-αρχισω, κατι θα ξεχασω.Δρακο ΑΚΟΜΑ δεν πολεμησα χαχα.Δεν πρεπει να γινει ρουτινα και μεχρι τωρα ευτυχως δεν ειναι.Αλογο δεν εχω παρει-το ταμειον ειναι μειον.
Στο θεμα του framerate: αψογο ειναι παιδια.Δλδ πολεμησα και με 4 ταυυτοχρονα σε σπηλια και τπτ.Εκαιγα, με βαραγανε κλπ τπτ.Σφαιρα πηγαινε.Επαιξα και με ενα mini-boss παλι καθολου frame drop.Μακαρι να συνεχισει γενικα ετσι.Ειναι ρε σεις κατι τοπια, που πραγματικα δεν σκεφτεσαι τα textures.Δλδ πρεπει να δειτε μερικες φασεις του παιχνιδιου θα μεινετε απο την ατμοσφαιρα.Σε κλειστους χωρους ολα πολυ καλυτερα παντως και τα textures και ολα.
Νομιζω οτι πρεπει να το παιξετε για να καταλαβετε (και φυσικα να σας αρεσε το Oblivion).Οτι μπορει να ζητησει κανεις απο ενα open-world rpg ειναι εδω! Απλα σου καιει τον εγκεφαλο...δλδ οκ δεν καταλαβα πως περασε η ωρα απο τις 8 το πρωι μεχτι πριν λιγο.Και δεν προλαβα να τελειωσω το quest :P
Οτιδηποτε αλλο θελετε να ρωτησετε ριχτε το θα προσπαθησω να απαντησω! (ειδα και τον criter να παιζει το παιχνιδι - θελω να δω και απο αυτον εντυπωσεις)
Πωρωθηκα..... (Δημητρη - Enstikto μαλλον την πατησα.... :( )
Δειτε το παρακατω βιντεο ειναι και απο το PS3! Ειναι ενα dragon battle απλα το βαζω σε σποιλερ για οποιον δεν θελει να δει! :D
Spoiler!
DAT MUSIIIIIIIC!!!!! :P
NOOOOOOO! Don't do it! Θυμήσου τον Ezio!!!! :P
Όχι ντάξει. Σε καταλαβαίνω, ακόμα και εγώ όταν διάβασα τα posts του Raistlin ψιλοψήθηκα!
Αλλά νταξ, για μένα απλά δεν παίζει το Skyrim (προς το παρόν τουλάχιστον). Δεν μπορώ να μην παίξω τόσα καλά games που έχουν βγει και θέλω να παίξω για να παίξω μόνο 1, όσο καλό και να είναι αυτό...
Θέλω πολυ να το δω στο pc μου!
+rep Majere για τις εντυπωσεις!
Δημητρη επειδη ειμαι σε media embargo(lol), το βιντεο οντως ειναι ααπο την εκδοση του ps3? Πες λιγο τι βλεπεις τεχνικα.
Αυτο που διαβασα εγω στο neogaf ως τεχνικο προβλημα στην εκδοση του 360 ειναι το λεγομενο texture loading, προσωπικα το εχω δει και σε αλλα παιχνιδια. Ξερετε, αυτο που καποια textures ειναι blury και στην ουσια φορτωνουν (η δεν φορτωνουν) ενω παιζεις. For instance
Spoiler!
Παντα συμφωνα με τα παιδια στο neogaf το προβλημα εμφανιζεται μονο οταν κανεις install στον σκληρο και οχι οταν τρεχει απο το δισκακι.
Ελπιζω η εκδοση του ps3 να μην εχει το ιδιο προβλημα (λεμε τωρα).