To Iron Flesh που το βρίσκω ρε παιδιά?
Printable View
To Iron Flesh που το βρίσκω ρε παιδιά?
Το χει ο pyro που σωζεις στα depths. Δε λεει και πολλα.
Tον έχω σκοτώσει αυτόν..:p
Είμαι στο Dukes Archives τώρα και έχω ψιλοχαθεί..νομίζω ότι κάνω κύκλους..τέλος πάντων ρώτησα για το Iron Flesh γιατί από ότι έχω ακούσει είναι σαν Cheat σε πολλά Bosses..
Στο επομενο playthrough τοτε...
Μη σκας ομως. Σε κανει εξαιρετικα δυσκινητο (σαν να φορας havel armor με havel shield και dragon tooth) και δεν μπορεις να κανεις evade. Για μενα, αν θες να γινεις τρακτερ, βαλε havel armor και wolf ring και γεια σας. Οποτε πεσει η ζωη πιες ενα flask. Θα σε χτυπανε αλλα δε θα σε διακοπτουν.
Για τον Seath
Spoiler!
Ποιός κρεμμυδοκέφαλος? Δεν έχω Cursbite τελικά..δεν το είχα βρει..έχω Havels όμως που έχει καλό Curse Resist..Human ήμουν αλλά έχω καμιά 15αριά πτώσεις στο κ*λοCave και ψιλοχάθηκα..αν φτάσω κάποια στιγμή να πάω για την ουρά δηλαδή? Ή να παίξω Safe από μπροστά..
Εν τω μεταξύ έγιναν καμια 10αριά Kindle στο Bonfire και είμαι με 19 Estus χωρίς να έχω κάνει καν Kindle εγώ οποτε είμαι καλά..
Oριστε και το video που σου υποσχεθηκα
Spoiler!
Κρεμμυδοκεφαλος.Μαλιστα.
αχαχαχαχα
εγω τον ηξερα απλα ως κεφαλα
Οταν το πιασω με το καλο το παιχνιδι και μπω στο thread θα γελαω μου φαινεται ολη μερα!Α ρε Αποστολη με τον κρεμμυδοκεφαλο!χαχα epic παρομοιωση
Εσυ ρε master τι εννοειε κεφαλα? Τοσο μεγαλο κεφαλι εχει?σε σχεση με το σωμα παντα.
sorry ρε συ ...
Φοραει ενα κρανος σε σχημα κρεμμυδιου. Υποτιθεται οτι οι ιπποτες αυτοι τα παιρνουν αν τους πεις οτι μοιαζουν με κρεμμυδια. Oριστε, για να μη λετε: :P
http://www.saschawillems.de/darksoul...r_firelink.jpg
EDIT: Αν προσεξετε η πανοπλοια ειναι φτιαγμενη και με τις διπλες του σκεμπε
btw ηθελα να ρωτησω κατι
πως κανω ενα απλο οπλο +10
με το που το παω +5 δεν μπορω να το αναβαθμισω αλλο...
Noμίζω τον ξέκανα τον κρεμμυδοκέφαλο..
Δεν πειραζει κι εγω μολις τωρα σαλατα τα κανα και τελικα αντι για family reunion, τον σκοτωσε η κορη του.... Δε βαριεσαι...
Μου το φερανε δωρο και εχω ενθουσιαστει!το εβαλα λιγο και βλεπω αρκετες αλλαγες με το DS.Δεν ξερω με ξενισαν λιγο στην αρχη αλλα πιστευω οτι θα το ξεπερασω.ειναι πανεμορφη η Limited...ειπα οτι αφου καταφερα και τερματισα το DS οτι σαυτο δεν θα δω ουτε οδηγους στρατηγικης ουτε τπτ...Καλο ε?Δεν ειπα ομως οτι θα σταματησω να σας ρωταω εσας οτι δεν καταλαβαινω!!!!!
Με το humanity τι παιζει ακριβως?Επισης δεν ειναι χωρισμενο σε περιοχες?περνας την μια μετα την αλλη?η μετα τις καμπανες επιλεγεις κοσμους???
Το humanity ειναι οπως το human form στο DS αλλα λιγοτερο απαραιτητο. Εν ολιγοις, απλα σε κανει ορατο online, σου αφηνει να κανεις kindle στις bonfires (δινουν 10 estus flasks αντι για 5) και - αργοτερα - ανεβαζει το damage του pyromancy. Αν εχεις καταναλωσει πολλα humanities αναλογα αυξανει ο μετρητης πανω αριστερα. Αυτο ευνοει λιγο το item find. Χανονται οπως ακριβως και τα souls.
Ο κοσμος ειναι open. Ταξιδευεις ποδαρατος σε ολες τις περιοχες του και παιζοντας, ξεκλειδωνεις κι αλλες. Ετοιμασου για απιστευτα shortcuts και γεωμετρια χωρου!
Οι καμπανες απλα θα εξελιξουν το story.
Kι εγω χωρις guide επαιξα το πρωτο playthough. Δεν τρεχει τιποτα. Εκανα βλακειες, εχασα καποια πραγματα, αλλα επαιξα ελευθερα. Μετα το 2ο playthrough παρε και guides κι ο,τι θες. Ουτως η αλλως για το plat χρειαζονται 3 playthrough. Για να τα δεις ολα τα μυστικα, ισως και περισσοτερα.