Αν έχει πάθει YLOD και δεν ανοίγει για να δουν το fw?
Printable View
nai ayto ennow!plus to original blu ray pou emeine mesa!:(
Παιδια, βοηθεια...ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!
Εκει που επαιζα GT 5 κολλησε για ενα-δυο δευτερολεπτα και μετα εσβησε ενω το κοκκινο φως στην κονσολα αναβοσβηνε! Κλεινω το ps το ξανανοιγω, ευτυχως βγαζω το δισκακι δυστηχως ομως ειδα το κιτρινο φως γαμωτΟ!
Το εκλεισα το ξανανοιξα αλλα παλι τα ιδια!
Ειναι ylod η οχι??
Μολις το ξαναδοκιμασα και ανοιξε για λιγο και ξαναεκελεισε!
Τελος παιδια,παει η κονσολα μου!!
Γκαντεμια ρε γαμωτο...προσπαθησα με το πιστολακι αλλα τζιφος!
Παω για καινουργια...καποια στιγμη!
Η πιο βλαμενη βλαβη που εχει βγαλει ποτε η Sony.Στα παλια Ps3 (Fat) δεν ειχαμε προβλημα,τωρα με τα slim το προβλημα ειναι οτι δεν φτιαχνονται και πανε κατευθειαν στην ανακυκλωση..........
Αν καποιος εχει καταφερει να φτιαξει slim ας μου στειλει ενα μυνημα.
Ευχαριστω
χθες επαθα ylod αρχισα να διαβαζω να δω τι να κανω για να προλαβω να κανω back up,το ανοιξα το καθαρισα εβαλα παστα ,πιστολακι κ οτι ελεγαν οι οδηγιες..το ανοιξα ,ανοιξε για 15 λεπτα αλλα δεν προλαβα να κανω backup και τωρα παλι τα ιδια...παει να παρει μπρος και σβηνει...καμια ιδεα???????:(
edit:το πρωτο μοντελο που ειχε βγει εχω
παρε με 18 ευρω ενα θερμοπιστολο απο τα Practiker μηπως λιωσουν καλυτερα οι κολλήσεις αμα κανεις Ακριβως τα βηματα οπως ειναι στα vid δεν θα εχεις προβλημα
Εγω απ οτι γνωριζω τα slim εχουν αλλη κατασκευη και δεν παθαινουν την συγκεκριμενη βλαβη! Το ελπιζω τουλαχιστον γιατι σκοπευω να αντικαταστησω την YLOD-αρισμενη fat 40-αρα κονσολα μου με slim!
Τωρα επειδη ειμαι παθων προσφατα, πριν 3-4 μερες, το μονο που εκανα ηταν να ανοιξω την κονσολα να την καθαρισω καλα παντου. Στο τελος καταφερα να κανω buck up ευτυχως!
Εχασα ομως καποια saves οπως RDR, AC 2, brotherhood και καποια αλλα λιγοτερο σημαντικα!
Αυτα, ελπιζω να βοηθησα!!
Κριμα παντω, δυο χρονια κρατησε η δικια μου χωρις τρελη χρηση!
επειδη και το δικο μου (FAT) PS3 επαθε YLOD για 2 φορα την πρωτη φορα το ειχα αντικαταστιση με αλλο...τωρα θελω να το κανω backup.τι σκληρο δισκο αναγνωριζει το ps3? sata η fat?και θα προλαβει να καταφερει να ολοκληρωση το backup..γιατι θα κανω το κολπο με το πιστολακη...και μετα αμα τα καταφερω θα το στειλω για αντικατασταση και αυτο...
αλλα μου μπηκε η ιδεα να αγορασω ενα slim...και να του κανω ενα transfer data...και μετα να εχω 2 ps3..και το ενα να το hackαρω κιολας...
Η επαναφορά μετά το YLOD να ξέρεις είναι προσωρινή οπότε δεν θα έχεις για πολύ καιρό 2 ps3.
θα το στειλω για αντικατασταση λογικα απο το ebw με 80 ευροπουλια..
Υ.Γ τελικα εκανα αλλο ...αφου ανοιξε κανονικα το ps3 μου(με το πιστολακη για τα μαλλια) εβγαλα το δισκακι μου..εκανα copy τα παντα στο στικακι μου..επισης τα εκανα copy στον σερβερ του psn αφου ειμαι psn plus μελος..εκανα deactive την κονσολα μου..και ειμαι ετοιμος να το στειλω για αντικατασταση και μετα να τα ξαναβαλω ολα!!μεχρι τωρα παντως εχει περασει 1:30 ωρα και πεζει κανονικα....θα το αφησω ολο το βραδυ ανοιχτο για δω ποτε θα ακουσω τον χαρακτηριστικο ηχο του YLOD :)
εχω το ps3 αναμενο και κανει folding@home εδω και 12 ωρες....και ακομα δεν εχει παθει YLOD οποτε το προβλημα δεν δημιουργείτε απο υπερθερμανση του σηστηματος...παρα μονο αν τρεξω καποιο παιχνιδη και δουλεψουν οι επεξεργαστες του..
Tωρα που θελω να ξαναχαλασει για να το στειλω για αντικατασταση δεν χαλαει το σκυλη το μαυρο!!!!!!
Ηρθε και για μενα το YLOD για δευτερη φορα, αρχικα ελεγα να το λυσω και να κανω την διαδικασια, αλλα δεν ειχα heat gun και θερμικη παστα προχειρη, οποτε σε πρωτη φαση κοιταξα να δω εαν γινεται να χρησιμοποιησω πιστολακι μαλιων για την δουλεια, ανακαλυψα οτι οχι μονο γινεται, αλλα γινεται και χωρις να ανοιξεις καν το ps3 , ετσι λοιπον το γυρισα αναποδα, το ζεστανα για 15 λεπτα , σε δοσεις των 5 λεπτων και 1-2 λεπτα ξεκουραση, ακουσα μεταλο να κρυωνει μετα, περιμενα μιση ωρα...
και ανοιξε κανονικα, εβγαλα το δισκακι, και θα το δοκιμασω τωρα να δω ποσο θα κρατησει, επισης σκεφτηκα να δοκιμασω το εξης κολπο που εχει λογικη, να εχω δηλαδη μονιμα το ps3 αναποδα, η λογικη λεει οτι ακομα και αν υπερθερμανθει αφου τα τσιπακια πλεον βλεπουν προς τα κατω δεν θα υπαρχει προβλημα, δεν ξερω βεβαια εαν θα υπαρξει προβλημα με το drive.
Θα κανω δοκιμες και θα σας πω.
Xχαχα ωραιος ο Πανος! Αντε μακαρι να κρατησει το θηριο! Το μονο οπως ειπες το Drive εκτος απο το να παθει κατι το ιδιο, παιζει μηπως να γρατζουνισει τιποτα δισκακια? Το λεω γιατι το 360 λιγο να το κουνησεις το δισκακι γινεται κωλος!