Το Terra Nova ειναι καλο. δες το μεχρι και το τελευταιο διπλο επεισοδιο και θα σου αρεσει
Printable View
Το Terra Nova ειναι καλο. δες το μεχρι και το τελευταιο διπλο επεισοδιο και θα σου αρεσει
Συνπατριωτη τρικαλινε και dinospao ευχαριστω για τις απαντησεις σας.
Το supernatural θα το ξεκινησω απο την αρχη να δω πως θα παει.
Οσο για το terra nova ενταξει,δεν με τρελαινει και ιδιαιτερα αλλα ποτε ποτε βλεπω και κανα επεισοδιο.Θα δουμε πως θα εξελιχτει στη συνεχεια.
Στο sn αν βγάλεις τα πρώτα επεισόδια της 1ης σεζόν που είναι κάπως ''αναγνωριστική'' όλα τα υπόλοιπα μέχρι και το τέλος της 5ης μεταξύ τους δένουν άψογα και τα βλέπεις ευχάριστα.Όταν φτάσεις και δεις και το φινάλε της 5ης εδώ θα είμαστε να τα ξαναπούμε.Ότι παραπάνω θες είτε εδώ είτε και με pm αν θες να εκφραστείς πιο ελεύθερα. :a055:
Είδα 2η σεζόν Boardwalk Empire. Καταπληκτική. Απίστευτο φινάλε, με πολλά κιλά @@! Ρισπέκτ στους δημιουργούς.
Επίσης είδα και πρώτη σεζόν Boss, μόλις 8 επεισόδια. Δείτε την οπωσδήποτε! Με κέρδισε ολοκληρωτικά. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι που να με πείραξε ή να μην μου άρεσε, ενώ αρχικά (απ' όταν είχα δει το πρώτο πρώτο trailer) δεν περίμενα κιόλας ότι μία σειρά η οποία θα μας παρουσιάζει εκ των έσω την πολιτική σκηνή μίας μεγαλούπολης θα είχε τόσο ενδιαφέρον. Αντιθέτως, δεν σ' άφηνε να πάρεις ανάσα! Τέλος, δεν μπορείς φυσικά παρά να εκτιμήσεις τις τολμηρές επιλογές των σεναριογράφων, κάποιες από τις οποίες είναι γροθιά στο στομάχι, πολύ περισσότερο από μία βίαιη σκηνή για παράδειγμα ή δεν ξέρω γω τι άλλο.
Χαίρομαι που σου άρεσε, για να δούμε πως σου φάνηκε από κει και πέρα, και το φινάλε συγκεκριμένα, μιας και γενικά δίχασε. Προσωπικά το θεωρώ λογικό, μιας και ήταν πολύ δύσκολο να δώσει σε όλους την ίδια ικανοποίηση, ειδικά μετά από τα προηγούμενα 11 επεισόδια (με αποκορύφωμα το κορυφαίο 11ο για μένα).
Δεν το έχω δει ακόμη το Hell on Wheels, αλλά αν είναι μόνο ένα κλικ κατώτερο από το Deadwood τότε μιλάμε για αριστούργημα! Χεχε
Πάντως μέτρια πράγματα άκουγα γενικά...
Το Supernatural είναι από τις λίγες σειρές που σεζόν με την σεζόν γίνεται όλο και καλύτερη (πέρα απ' όσα είπε ο φίλος grip). Είναι αυτό που είναι, ο ορισμός της διασκεδαστικής σειράς, με γαμάτα story arcs, γαμάτους πρωταγωνιστές, γαμάτη μουσική και πολύ χιούμορ. Αυτά φυσικά μέχρι την 5η σεζόν ουσιαστικά, γιατί μετά ανανεώθηκε με το ζόρι...
Terra Nova έκοψα στο 2ο επεισόδιο. :c026:
ε καλά το ένα κλικ, μην πάρεις και μεζούρα :)
απλά ανάμεσα στα δύο, φυσικά το deadwood είναι καλύτερο, αλλά όχι ότι δεν μου αρέσει και το hell on wheels.
περί ορέξεως βέβαια...
οτιδηποτε ενα κλικ κατω απο Deadwood λογικα ναι, πρεπει να είναι αριστουργημα :P (για μενα ειναι η καλυτερη σειρά που έχω δει), βεβαια δεν ισχυει το ενα κλικ κατω στο hell on wheels, καμια σχεση με το deadwood, αν και την θεωρω διασκεδαστικη.
Δευτερη σεζον Sherlock με το πρωτο να είναι επεισοδιαρα.
^ επειδη δεν ξερω κάτα ποσο θα ανταποκριθει στις προσδοκίες σου, λέω προς το παρον όχι, αλλα ναι στο να δεις το Sherlock (2010) του BBC, νομίζω θα σε κερδίσει απο τα πρωτα λεπτα του πρωτου επεισοδίου.
Που ξερεις, βρε, ποιες ειναι η προσδοκιες μου και μου λες "οχι"; Στην ουσια σε ρωτω γιατι τη θεωρεις κορυφαια σειρα. Διαβασα και 'γω μερικα πραγματακια στο δικτυο, αλλα θα ηθελα να μου πει και καποιος που την εχει δει τη γνωμη του.
Κρατω και αυτο που μου λες για το Sherlock. ;)
EDIT: Αν και τωρα που ειδα εικονες του Sherlock, ψιλοξενερωνω γιατι ειναι πολυ φλουφλης. Παιδαρελι εντελως και εγω εχω τον Sherlock στο μυαλο μου σαφως γηραιοτερο. Ναι... Ουτε ο Νταουνι Τζουνιορ μου κανει...
απλα οταν ακους να σου λενε πραγματα οπως "η καλυτερη σειρα που υπάρχει" δημιουργει απο μονο του προσδοκίες και η απογοητευση αν δεν μας αρεσει τελικά.
Ειναι περισσότερο σειρα χαρακτηρων, τρομερα καλογραμμένη οπότε κάποιος που περιμένει twists, δραση, etc ίσως απογοητευτει.
Βασικα αυτα περιμενω. Δε θελω αυτον τον καιρο κατι που θα με πρεσσαρει εγκεφαλικα, διοτι τρεχουν αλλα πραματα στη ζωη μου που το κανουν αυτο.
Δηλαδη μου προτεινεις τον φλουφλη Sherlock καλυτερα;;;;;
Ασχετο, αλλα εχω ξεκινησει να βλεπω και το Twin Peaks. Βασικα μονο τον πιλοτο εχω δει. Οκ, χλιαρο ειναι και οι ερμηνειες πολυ ψευτικες (οχι απο ολους). Θα δω μερικα επεισοδια ακομα, αλλα αν παραμεινει στο ιδιο επιπεδο, μαλλον θα το σουταρω. Αν καποιος το εχει δει, ας μοιραστει τη γνωμη του.
ο Sherlock του 2010 εχει αυτα που θες και αρκετα ακόμα. 3 επεισοδια των 90 λεπτων περιπου η πρωτη σεζον και βγηκε προχθες το πρωτο της δευτερης.
το twin peaks ειναι απο τις σειρες που αλλαξαν τα τηλεοπτικα δρώμενα, λιγες σειρες εχουν υπάρξει τοσο ατμοσφαιρικές οσο αυτή. Φυσικά παραμένει, πάρα το μετριο δευτερο μερος της δευτερης σεζόν, μία απο τις καλύτερες σειρές εβερ.
Οκ!!! Και τα δυο λοιπόν.
Απλα το TP μου φαίνεται αρκετά αναχρονιστικό και λογικό είναι. Τόσα χρόνια...
Εγω κοροιδευα την κοπελα μου για το Supernatural και τωρα δεν ξεκολαω......
Την τελείωσα την προηγούμενη εβδομάδα και οι εντυπώσεις μου παραμένουν οι ίδιες. Πολύ ωραία σειρά που σε κρατάει και με πολύ καλές ερμηνείες (η Claire Danes δίνει ρέστα πιστεύω). Ανυπομονώ για τη 2η σεζόν.
Είδα και το Dexter. Νομίζω ότι το τράβηξαν πολύ και απότομα με την Ντεμπ. Βέβαια ο Val που το είχε μυριστεί δε θα συμφωνήσει αλλά εμένα μου ήρθε πολύ απότομα. Η τελευταία σκηνή ήταν πάντως όλα τα λεφτά.
Ξεκίνησα και το American Horror Story. Έχω δει 4 επεισόδια απλά και μόνο για να τα δω. Δεν μου έχει πει κάτι μέχρι τώρα.
^^ Και ούτε πρόκειται να σου πει πολλα ακομα.
Να επενδύσω αλλού λες Παύλο; Έχω και το Boardwalk Empire που με περιμένει.
ρε παιδες αναφερετε κατι ονοματα σειρων που πραγματικα δεν εχω ιδεα περι τινος προκειται χαχαχα...που στο καλο τα βρισκετε??
Aρχισα το Eli Stone απο την 2η season. Καλο δειχνει...
Κοιτα... Η γνώμη του καθενός είναι καθαρά υποκειμενική. Οποτε θα σου πω τη δική μου:
Δε τη λες κακή τη σειρά, σε καμία περίπτωση. Απλα ποτέ δεν αποκτά ταυτότητα, τέτοια που να την ξεχωρίζει με διαφορά. Συνεχώς παει να γίνει κάτι και μετα "ξεφουσκωνει". Και τελειώνει με έναν φλατ τροπο. Και ενω σε προϊδεαζει για μια ενδιαφέρουσα δεύτερη season, ξαφνικά μαθαίνουμε ότι αυτη θα είναι reboot.
Τι να σου πω... Δε θα με στεναχωρουσε και να μην το είχα δει ποτέ. Πάντως, απ' ο,τι έχω καταλάβει, έχει μεγάλο κοινό. Φανατικό δεν ξέρω... Πραγματικα, δεν έχει κάτι για να σε "φανατισει".
Το BE δε το έχω δει, οποτε δεν ξέρω. Και, μάλλον, ούτε πρόκειται, αφού η θεματολογία του δε με αφορά.