Τα παντα εχουν διαρρεύσει .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Aυτο ακριβως. Το να εισαι φαν του καλυτερου προιοντος(δεν μιλαμε για ποδοσφαιρικες ομαδες εδω) μου ακουγεται ''captain obvious''. To αναποδο συνηθως θα συμβει λογο καθαρου οπαδισμου. Οχι παντα, αλλα συχνα ναι.
Και μιλαω και για μενα, γιατι στο παρελθον μου πηρε χρονο να αποδεχτω οτι θα αφησω την αγαπημενη SEGΑ για κατι καλυτερο(αλλα και το XBOX1 για το PS2, καθως συνεχιζα να επιμενω σε κατι εκτος σονυ). Παιδικες αγαπες βλεπεις. Λειτουργουσα σαν οπαδος ομαδας. Αυτο συχνα βλεπω να συνεχιζεται μεχρι σημερα απο ενηλικες και δεν το καταλαβαινω. Προσωπικα αν αντιστρεψεις το gaming υλικο των PS, XBOX, το πηρα χθες το τελευταιο χωρις τυψεις. Σας χαιρεταω με αγαπη και τα λεμε :P. Τοσο απλα.
Oπως και τα PS ηταν καθαρα μια ωριμη στροφη για μενα, καθως θα ελεγα οτι υπηρξα περισσοτερο hater της Sony απο οποιονδηποτε εδω μεσα.
Οσον αφορα το thread, αποψη μου ειναι να δημιουργηθουν καποιοι ειδικοι κανονες λογο της καταστασης με τα spoilers. Θα το συζητησω με τα παιδια.
Προτείνω να κλείσει το thread μέχρι 19 Ιουνίου. Ότι ήταν να μάθουμε και να δούμε το έχουμε κάνει, δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω.
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Δεν υπάρχει λόγος να κλείσει, να δείξετε αυτοσυγκρατηση ευκαιρία είναι. Αν είναι να βάλετε νέα ή κάτι από Twitter κλπ, για να αποφεύγονται τα ατυχήματα θα βάζετε σχόλιο και screenshot αλλά όχι link. Αν θέλετε να συζητήσετε τυχόν επιλογές στην ιστορία και τα leaks ανοίξτε ένα νέο θέμα με ένα τεράστιο SPOILER στον τίτλο και το πρώτο post και θα έλεγα να αρχίσουν τα σχόλια από το δεύτερο εκεί μέσα.
Αν είναι το παρόν θέμα κλειδωμένο θα μεταφερθεί αλλού ή συζήτηση και θα είναι πιο επικίνδυνο. Όποιος το φοβάται το παρόν θεμα, μπορεί να το κάνει ignore επάνω δεξιά αν θυμάμαι καλά.
- - - Updated - - -
Thread tools. - Ignore this thread
Τελευταία επιλογή...
Μεγαλύτερο μπορεις να το πεις λόγω πωλήσεων (αν και εκει υπαρχει ένσταση γιατι η Nintendo ειναι πολυ αρχαιότερη, αλλα καλύτερο;;;;
Απο που κ ως που;
Ουτε η πιο ισχιρη κονσόλα ειναι, ουτε τις καλύτερες υπηρεσίες gaming εχει, κανει σαν ελικόπτερο και σχεδιαστικά ειναι μαπα.
Εχει ωραια exclusives ναι αλλα το «καλύτερο» εναπόκειται ξεκάθαρα στο γούστο του καθενός.
Το απλο 4αρι ναι ηταν καλύτερο σε σχεση με το απλο one.
Παντως αν θες την άποψη μου καλύτερο σύστημα και πατέντα της δεκαετίας ειναι το switch που παίρνεις ενα third party φτηνό dock και παίζεις εν ριπή οφθαλμού σε οποία τηλεόραση του σπιτιού σου θελεις.
Και να μην μιλήσω για την ποιότητα των Nintendo exclusives .
Παιχνιδια.
Απο την στιγμη που υπαρχει(1994) ειναι ανωτερη απο τον ανταγωνισμο συνολικα στον σημαντικοτερο τομεα για το οποιο μπορει να κριθει μια παιχνιδομηχανη(οι υπολοιποι τομεις μοιραζονται ενα 10% και βαζω πολυ). Αυτο αποτυπωνεται και στις πωλησεις.
Για το υπολοιπο 10% καποιες φορες η Sony θα προσφερει καλυτερο hardware καποιες φορες χειροτερο. Το ιδιο ισχυει και για τις υπηρεσιες και για ολα τα υπολοιπα(αξιοπιστια κτλ).
Οποτε ναι μου κανει καπως, καποιος να μην ειναι φαν η ακομα χειροτερα να ειναι hater. Δεν μπορω να το κατανοησω(εγω τουλαχιστον). Μεχρι την εφηβεια μου που εκανα το ιδιο ναι, αλλα δεν μιλαμε για εφηβειες πλεον.
Ναι τοτε αγορασα το XBOX για sony killer μηχανημα, αλλα καποια στιγμη ''μεγαλωσα'' και απλα ηθελα να παιζω τα καλυτερα παιχνιδια και πηρα το ps2.
Η Νιντεντο ηταν αντιστοιχα ο βασιλιας μεχρι το 94 και στο λεω ως SEGA fan της εποχης.
YΓ. H συζητηση που ειχαμε στο αλλο thread για ps360 μου θυμησε εμενα να εχω πεισθει η να προσπαθω να πεισω τον εαυτο μου οτι το Sega Saturn ειχε ανωτερο software. Οταν εμπαιναν κατω ομως τα δεδομενα ενα ενα(οπως μπηκαν και στο αλλο θρεντ) το αφηγημα μου επαυε να εχει αξια.
ΥΓ.2 θα μεταφερθουν σε καποιο αλλο thread αυτα τα ποστς(αν συνεχιστει) αλλα δεν εχω αποφασισει ακομα σε ποιο. Σορρυ για το offtopic.
Αλήθεια? Τότε γιατί έφαγε censor το DMC5? Επειδή ο δημιουργός του είχε απολυτή καλλιτεχνική ελευθερία στο περιεχόμενο? Commiefornia (SCEA HQ) would like to have a word with you!
Υπέδειξε μου το προσβλητικό ποστ μιας και με κάνεις quote. Nα ζητήσω και συγνώμη αν προσέβαλα κάποιον, no worries.
Φαντάσου εγώ δεν διάβασα καν τα σχόλια. Πόσταρα μόνο το tweet το οποίο δεν σποιλαρε το παραμικρό. Αυτό που προτείνει ο Nek (screenshot) είναι η καλύτερη λύση και θα την υιοθετήσω.
Δε με νοιάζει το αγαπημένο μου Sony exclusive ever? N' αγιάσει το χέρι του leaker. Γλίτωσε πολλά 60 ευρα. Tον Druckmann που στο twitter profile του γράφει abuser of characters OXI δεν θα τον λυπηθω.
Επειδή δε ξέρω να κάνω multi quote απαντώ στις δυο πρώτες τοποθετήσεις σου με τη σειρά που έχεις απαντήσει.
α) για να καταλάβω, δηλαδή αν αυτό που συνέβη στο DMC5 είναι λάθος αυτό θα πρέπει να συμβεί και σε άλλους τίτλους ;
Σαφώς και το ότι λογοκρίθηκε ένα παιχνίδι με ένδειξη 18 είναι σφάλμα. Η λογική δεν είναι να συνεχιστεί αλλά από μια στιγμή και έπειτα να τελειώνει από τη στιγμή που είναι ξεκάθαρο το περιεχόμενό του.
β) ένα προσβλητικό σου ποστ ήταν αυτό που σου απάντησα αλλά αμφότερα διαγράφηκαν.
Δε με απασχολεί όμως το να ζητήσεις συγνώμη διότι από τα λεγόμενα/γραφόμενα σου εδώ και καιρό οι θέσεις σου είναι ξεκάθαρες και η συγνώμη αυτή θα είναι απλά γράμματα το ένα δίπλα στο άλλο.
Το ποστ αυτό ανάμεσα σε άλλα ήταν ακραίο και ρατσιστικό. Για μένα είναι μόνιμο ban για να τελειώνουμε αλλά δεν είμαι εγώ αυτός που αποφασίζει.
Σε τι ακριβως θες να σου απαντησω? Ουτε καν καταλαβαινω τι υπαινισσεσαι, ποσο μαλλον να σου απαντησω. Οτι γινεται censor το παιχνιδι της capcom αλλα δεν γινεται στο last of us επειδη υπαρχει ατζεντα? Το SCEA δεν καταλαβαινω επισης τι θελει να πει, η Sony εβαλε το χερακι της να γινει censor στο παιχνιδι της capcom? Οτι γενικα αφου εγινε στο ενα γιατι δεν εγινε στο αλλο?
Καλα γενικα ειναι αυτο μονιμως προβλημα δικο μου οταν διαβαζω τα posts σου, σπανιως καταλαβαινω τι θελεις να πεις μιας και τα πας μεσω Λαμιας.
Το σιγουρο ειναι οτι ενα παιχνιδι με rating mature μπορει να εχει ο,τι περιεχομενο θελει ο δημιουργος του και ετσι θα επρεπε να ειναι, τωρα τι εννοεις δεν ξερω. Μαλλον θα ειναι θεωριες συνωμοσιας vol 216234353 και το εχω χασει.
Αρχικα δεν σε εκανα quote για το προσβλητικο post, σβηστηκε, εγινε μια γενικη αναφορα και τελος. Σε εκανα quote επειδη εξαιτιας δικου σου λινκ εφαγα το spoiler στη μαπα. Ειμαι σιγουρος οτι δεν ειδες καν τα σχολια, δεν σε νοιαζει αλλωστε, εσενα η καουρα σου ηταν να ερθεις να ποσταρεις την καταντια της ND. Τι κι αν σε οποιον μπαινει με laptop ειναι link και οχι εικονα οποτε επρεπε να μπει για να το διαβασει? Ουτε καν το σκεφτηκες γιατι ειχες αλλη προτεραιοτητα εκεινη τη στιγμη.
Αλλα αφου εχεις και απορια να σου απαντησω, το post σου ηταν προσβλητικο by any standard, προφανως εσυ για να το εγραψες σου φανηκε οκ. Αν δεν καταλαβαινεις γιατι ηταν προσβλητικο ειναι ενα αλλο εντελως θεμα το οποιο δεν θα σου λυσω εγω με ενα post σε ενα forum. Μιας και το συνεχιζεις λοιπον απλα να σου πω οτι δεν θα σε ρωτησει ο καθε δημιουργος για το αν θα αλλαξει τα features ενος real life μοντελου/ηθοποιου για να το βαλει στο παιχνιδι του. Εχει γινει σε δεκαδες παιχνιδια αλλωστε. Ουτε αυτο ειναι αντικειμενο σοβαρης κριτικης, αντιθετα ειναι τοσο παιδικο επιχειρημα που δειχνει την εμμονη που εχεις με τον druckman και την ND και δεν ξερω εγω ποιον αλλο. Δεν σε αφορα το breast size και η μυτη ενος χαρακτηρα, σε αφορα αν ο χαρακτηρας αυτος στο παιχνιδι εχει νοημα η δεν εχει.
Αν το breast size ειναι κριτηριο για "κριτικη" προς ενα παιχνιδι μαλλον εχεις μπερδεψει ποιο medium καλυπτει ποιες αναγκες.
Tον Druckman μην τον λυπηθεις, ουτε που με νοιαζει, κατσε στο προφιλ του ολη μερα να βλεπεις τα στατους. Δεν με απασχολει επισης καθολου αν ειναι το αγαπημενο σου Sony exclusive η το χειροτερο σου.
Λυπησου ομως εμας γιατι η εμμονη σου ειναι τοσο μεγαλη που γινεσαι στην καλυτερη κουραστικος με τα ιδια και τα ιδια ολη την ωρα, στη χειροτερη η φουρια σου ειναι τοσο μεγαλη για να αποδειξεις ο,τι θες τελος παντων να αποδειξεις που δεν σκεφτεσαι ουτε αν καταστρεψεις το παιχνιδι για καποιον αλλο.
Φτιαξε ενα thread εναντιον της ND εδω και μαζεψε ολο το detective work για την ατζεντα και το τι εγραψε ο lead artist της ND στις 23 Απριλιου του 1994 εκει μεσα, πηγαινε στο φορουμ τους να τους τα πεις, πηγαινε στην Sony να τους τα γραψεις, ειλικρινα κανε ο,τι θελεις. Εμας λυπησου ομως, για ονομα δηλαδη.
Αυτο ακριβως δε μπορω να καταλαβω κι εγω.
Πως ορισμένοι μας λενε «αφου δεν σας ενδιαφέρει το παιχνίδι μην ασχολείστε».
Σοβαρα ρε guys?
Κονσόλα πιθανότατα θα αγόραζα και ευχαριστω και εγω με τη σειρά μου τον leaker που με απάλλαξε απο αυτα τα έξοδα.
Απο την αλλη ρίξτε μια ματια (με προσοχή στα spoilers) στο τι γινεται σε αλλα φόρουμ κυριως ξένα.
9 στους 10 κράζουν.
Εκει βγαίνεις κι Λες κατι καλο για το game και πέφτουν ολοι να σε φάνε.
Ουτε αυτούς τους ενδιέφερε ;
Εγω πραγματικά λυπαμαι για ολο αυτο δεν εχω κατι αλλο να προσθέσω.
Ηταν ενα game που περίμενα σαν τρελός και το κυριότερο ειχα (και εχω) απίστευτο δέσιμο με τους χαρακτήρες του.
Αυτο που γινεται τωρα ειναι άκρως φυσιολογικό και πολυ light.
Θα δείτε τι εχει να γινει οταν κυκλοφορήσει.
Της φούτανας το κάγκελο.
Κάποιοι μάλλον δεν έχετε καταλάβει ότι η Sony (PlayStation brand) με την οποία μεγαλώσαμε δεν υπάρχει πια. Είναι πλέον μια καθαρά Αμερικάνικη εταιρεία με έδρα την California (η μακράν πλουσιότερη αλλά και πιο παλαβή πολιτεία). Σκοπός της δεν είναι να ψυχαγωγήσει αλλά να κατηχήσει "προοδευτικά" μηνύματα μέσα σε ένα περιτύλιγμα high end graphics. Μακάρι να υπήρχε τρόπος το PlayStation brand να περάσει ξανά στην διαχείριση των Ιαπώνων, γιατί όσο είναι στην διαχείριση των coastal liberals μην περιμένετε να επιστρέψει στις παλιές καλές εποχές.
Από τη στιγμή που ο λόγος που δεν θα ασχοληθεί καποιος με ένα παιχνίδι είναι η ομοφοβία ή τρανσφοβια και δεν υπάρχουν κάποια άλλα επιχειρήματα, δεν υπάρχουν και πολλά τα οποία να μπορεί να συζητήσει κάποιος. Το λετε και μόνοι σας ότι αυτός είναι ο λόγος που δεν θα πάρετε το παιχνίδι. Αυτό δεν είναι πρόβλημα ούτε δικό μας, ούτε του παιχνιδιού, δικό σας είναι.
Όσο για το "9 στους 10 κράζουν", ναι, το έχουν αυτό οι -φοβιες. Είναι δυνατές, επιθετικές, απόλυτες, χωρίς επιχειρήματα και χωρίς λογική.
Συνεπώς είναι επόμενο ότι όσοι είχαν μένος που η Naughty Dog καταπιάνεται με κοινωνικά θέματα να της την είχαν στημένη για να την κράξουν. Και εδώ οι πρώτοι που σχολίασαν ήταν οι γνωστοι που το κάνουν σε κάθε thread που σχολιάζονται τετοια θεματα. Κάποιους απλα τους κάνει trigger και ασχολούνται περισσότερο από άλλους.
Τώρα το κατά πόσο όλοι αυτοί είναι fans σηκώνει μεγάλη συζήτηση. Προφανώς οι προκαταλήψεις τους είναι πιο μεγάλες και πιο σημαντικές για εκείνους από την τάχα μου αγάπη τους για το Last of Us.
Το θέμα είναι για ποιον λόγο να έχεις αυτά τα κοινωνικά θέματα όταν η πλειοψηφία του αγοραστικού κοινού δεν τα θέλει; Γιατί μπαίνουν τέτοιες προτεραιότητες; Μιλάμε για ένα καταναλωτικό αγαθό και όχι για κάτι που διανέμεται δωρεάν.
Σε ποιους απευθύνεται το παιχνίδι; Σε κομπλεξικούς ακτιβιστές που τσιρίζουν για "-φοβίες"; Γελάω πραγματικά.
Εγώ δύο πράγματα παρατηρώ στεγνά..
Μας λες να περιμένουμε και να κρίνουμε και συ κρίνεις απλά διαβάζοντας όλο το παιχνίδι...εάν αποκαλείται χρόνια gamer και σε ενδιαφέρουν οι ωραίες ιστορίες (για μένα είναι προτεραιότητα ) θα περιεμενες να το παίξεις...και κρίνεις τόσο ακράδαντα που φαίνεται να μην σε απασχολεί του άλλο παρά μόνο αυτό που σου κλωτσαει μέσα σου...
Δεύτερο ζητάτε να παίξετε απλά ενα παιχνίδι...πόσο απαξιωτικό είναι αυτό για τα videogames?ζείτε στο 80 που τα παιχνίδια ήταν pure fun..σορυ αλλά εξελίχθηκαν...όσο και αν δεν το θέλετε η δεν σας απασχολεί...το έχω ξανασυζητησει και σε άλλο θέμα...18+ είναι πάρτε το χαμπάρι...σημαίνει κάτι πιστεύω...
Οπότε...έχω τυφλή εμπιστοσύνη στην ND ένα...δύο είμαι ανοιχτός άνθρωπος και δεν θα με απασχολήσουν στερεότυπα...όταν λέει κάποιος ας κάνει ότι θέλει ο καθένας στο κρεββάτι του καταλαβαίνω ότι κάτι πάει στραβά μόνο και μόνο από την έκφραση...αν φοβάστε ότι θα δείτε έναν/μια τρανσ και θα σας χαλάσει επειδή είναι απλά ένα παιχνίδι...δεν μπορούμε να σας απαλύνουμε αυτήν την σκέψη...είναι δικό σας θέμα...
Το εξήγησε και ο βαλ πολύ εύστοχα...αν το χρησιμοποιούν απλά για να το κάνουν politically τότε μαζί σας...αλλά επειδή είναι η ND ας περιμένουμε να το παίζουμε παρακαλώ..
Στάλθηκε από το Redmi 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk